Dodaj do ulubionych

Dobra wróżka

15.07.12, 11:55
Wiem, że wątek był już poruszany itd, ale gdyby ktoś naprawdę szukał przede wszystkim osoby, która stara się zrozumieć źródło problemów, radzi jak sobie z nimi poradzić i rzuca światło oraz punkt widzenia, na który czasami sami nie wpadlibyśmy to polecam wróżkę Izę. Raz na kwartał rozmawiam z Izą już od ponad roku. Na samym początku, kiedy znalazłam do niej adres e-mail (zresztą na forum gazety), byłam zrozpaczona, targały mną przedziwne emocje i nie potrafiłam żyć sama ze sobą. Od ponad 12 miesięcy z Izą pracujemy nad postrzeganiem świata przeze mnie, nad dobrą energią, nad umiejętnością opanowania emocji i jestem jej po stokroć wdzięczna. Bo jak sama mi powiedziała, jej zadaniem jest pomoc w wyborze prawidłowej drogi... Gdyby ktoś chciał kontakt do Izy, to służę pomocą!
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Dobra wróżka 22.05.14, 11:02
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • matyldka19 Re: Dobra wróżka 22.10.14, 12:35
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały rónież wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: Dobra wróżka 11.11.14, 15:06
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Dobra wróżka 29.04.16, 14:50

Ja polecam wróżkę z KRAKOWA PANI MAŁGORZATA bardzo swietnie wrózy
      Podaję tel 504 777 850
    • anakonda8888 Re: Dobra wróżka 03.06.16, 10:34
      Ja polecam Oksanę Vielawską www.wrozka24.com/szamanka-oksana-vielawska/

Wiele rzeczy mi się sprawdziło, ale muszę przyznać, że ze strachem do niej dzwoniłam :P
    • rudy102162 Re: Dobra wróżka 03.06.16, 13:45
      Ja uwielbiam rozmawiać z Bogumiłą.
      To jedyna osoba, która konkretnie odpowiada na wiadomości:

darmowewrozki.pl
    • krysiek84 Re: Dobra wróżka 07.06.16, 09:55
      Osobiście polecam wróżkę Emilię Angel! To najlepsza specjalistka z jaką miałam do czynienia! Żadna wróżka Sara, ani Iza mi nie pomogły. To zwykłe oszustki. Dopiero Pani Emilia przyniosła koniec moich problemów!
      Kontakt: wrozbyemiliianel@gmail.com
    • dadonia62 Re: Dobra wróżka 09.06.16, 13:51
      Ja od 20 lat korzystam z nieocenionej pomocy wróżki Saby z Warszawy. Jest bardzo, bardzo dobra, mądra kobieta, zbyt skromna jak na swoje możliwości. Wiedza, doświadczenie, niezwykła intuicja to Pani Saba, którą chcę w ten skromny sposób uhonorować i wyrazić moją wdzięczność. Przeprowadziła mnie przez wiele życiowych raf, gdy już wszystko zawiodło. Tel do Pani Saby 608890952
    • dadonia62 Re: Dobra wróżka 09.06.16, 20:36
      Strona wróżki Saby: wrozkasaba.w.interiowo.pl/
    • ania.la Re: Dobra wróżka 10.06.16, 10:13
      A ja polecam Helenę, to chyba taka bardziej nieznana osoba. Korzystałam kilka razy z jej usług na allegro. Ale teraz już się nie ogłasza, natomiast mam mailowy kontakt do niej jeśli ktoś by chciał.
    • kalinkamia Re: Dobra wróżka 23.06.16, 15:13
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • krysiek84 Re: Dobra wróżka 25.06.16, 12:53
      Polecam odezwać się do wróżki Emilii: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      To najlepsza specjalistka z jaką miałem do czynienia. Regularnie pomaga mi w sprawach tarota, a dzięki jej rytuałowi miłosnemu - moja dziewczyna wróciła do mnie po rozstaniu i jesteśmy szczęśliwsi niż nigdy wcześniej!
    • kasia_5500 Re: Dobra wróżka 29.11.17, 15:57
      Ja przekonałam się do Donaty Jabłońskiej, jest podobie u niej, jak napisałaś, to opiekun duchowy, ma wiedzę kobietka i doradza w cenie karcianej porady, więc mozna dostac niespodziewanie gift :), polecam ją, a oto kontakt: wrozka_donata@op.pl
    • gabrysia1hjn1 Re: Dobra wróżka 13.07.21, 15:54
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę , bardzo dobry kontakt szybko realizacja i przede wszystkim bardzo wysoka sprawdzalność, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Dobra wróżka 16.09.21, 14:26
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • agnieszkanowwwb Re: Dobra wróżka 23.09.21, 18:10
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • katarimaklaus1 Re: Dobra wróżka 27.10.21, 18:26
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
    • krysiazabrzv Re: Dobra wróżka 02.12.21, 17:03
      Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • gabiwit1 Re: Dobra wróżka 09.12.21, 14:02
      Mogę zarekomendować Wam wróżkę Sarę, u której 1,5 miesiąca skorzystałam z rytuału miłosnego .po 2-3 tygodniach pierwsze pozytywne zmiany już zaszły mimo ,że mówiła o dłuższym okresie oczekiwania , to bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło. Wcześniej dośc długo korzystałam u niej z wróżb ,które były bardzo trafne w mojej sytuacji nawet w przypadku pytań o krótki okres czasu, osoba godna polecenia ,email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka