Dodaj do ulubionych

KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

03.07.14, 11:24
znacie wróżkę z Kielc ??? proszę o namiary
Obserwuj wątek
    • maria1956kkk Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.14, 11:35
      znacie kogoś z Kielc potrzebuję szybko

Podajcie numer te.telef
      • majkatp Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.20, 12:45
        dziś wielka sobota święto. Ja 5 dni temu skorzystałam z usług tej wróżki agnieszki stronke ma te wrozkaagnieszka.pl zamówiłam mianowicie 3 pytania. zapytałam kiedy wróci do mnie mąż a ona napisała że w wielka sobote aby spedzić ze mna swieta i poprawić sie na nowo odbudować związek który sam rozwalił... i tak się stało...pisze to bo przezywam pikne chwile a ona wywróżyła własnie ze przyjedzie z kwiatami w wielką sobote to jest bardzo niewiarygodne albo poprostu strzeliła.
        pisze to ze łzami w oku ponieważ tak przecudownej wróżby nigdy nie otrzymałam....,.
      • edyta66a Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.20, 07:34
        wróżby online i na telefon
        ja wole skorzystać z wróżki Agnieszko jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzina
    • vflamdka Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.14, 13:20
      kilka miesięcy temu zdecydowałam się na wróżbę u sary i wiele faktów się sprawdziło, szybko odpisuje na emaile, śmiało możecie do niej pisać, zostawię wam do niej email kobietamag@interia.pl
    • aleksanderbialog Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.16, 13:15
      .
    • gorkapsx Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.16, 19:03
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • agnesschatje Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.18, 12:33
      Mam sprawdzoną wróżkę z Kielc, podaje tel 500 273 383
      • allajaty Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.18, 10:06
        Bylam u tej pani wczoraj, jestem pod ogromnym wrazeniem. Gleboko analizuje sytuacje, przenika energetycznie, prawdziwa wrozka z powolania. Polecam
    • allajaty Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.18, 10:07
      Polecam wrożkę z Kielc, nr tel 500-273-383. Jest niesamowita.
    • ninakolb Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.18, 10:17
      Podaję nr 500 273 383, polecam tą panią. Byłam u niej kilka dni temu, poświęciła mi bardzo dużo czasu, z kart odrazu wyczytała, że mam ciężko chorą mamę, bez słowa rozpisała mi leczenie dla niej bo zajmuje się też naturoterapią, nie wzięła za to dodatkowych pieniędzy, bardzo delikatna, miła, sympatyczna i ciepła osoba. Wrócę do niej nie raz.
    • ninakolb Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.18, 15:26
      Zdecydowanie najlepsza wróżka w Kielcach, sprawdzona, podaję nr 500 273 383, chodzę od lat, wyjątkowa sprawdzalność, wróży też przez telefon, niedroga. Podaje wszystkie szczegóły, dogłębnie wnika w sytuację. Żadne tam ogólniki. Pani Agnieszka to nowy wymiar wróżbiarstwa, łączy elementy doradztwa duchowego, psychologii, naturopatii, oczyszcza energetycznie. Rozmowa z nią dodaje skrzydeł, jest ciepła, empatyczna i eteryczna. Cieszę się, że na nią trafiłam POLECAM!!!!
    • tadeusz1960 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.10.19, 19:11
      Najlepsza jest pani Agnieszka, wszystko się sprawdza i to bardzo szybko. Kontakt 500 273 383
    • tadeusz1960 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.10.19, 19:13
      Najlepsza jest obecnie pani Agnieszka, wszystko się sprawdza i to bardzo szybko. Podaje tel 500 273 383
    • danuta99 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.20, 18:25
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • majkatp Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.20, 12:42
      dziś wielka sobota święto. Ja 5 dni temu skorzystałam z usług tej wróżki agnieszki stronke ma te wrozkaagnieszka.pl zamówiłam mianowicie 3 pytania. zapytałam kiedy wróci do mnie mąż a ona napisała że w wielka sobote aby spedzić ze mna swieta i poprawić sie na nowo odbudować związek który sam rozwalił... i tak się stało...pisze to bo przezywam pikne chwile a ona wywróżyła własnie ze przyjedzie z kwiatami w wielką sobote to jest bardzo niewiarygodne albo poprostu strzeliła.
      pisze to ze łzami w oku ponieważ tak przecudownej wróżby nigdy nie otrzymałam....;;
    • edyta66a Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.20, 07:34
      wróżby online i na telefon
      ja wole skorzystać z wróżki Agnieszko jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin
    • wrrr333 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.20, 11:16
      Nie jest z kielc ale stawia tarota tez na telefon. Sprawdzona. 507 264 729
    • jezynkadzis Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.21, 16:14
      obecnie Aurelia według rankingu jest jedną z 3 najlepszych wróżek w Polsce
      jej oficjalna strona wrozkaaurelia.pl
      ja zamawiam kilka lat i naprawdę jej sprawdzalność dochodzi do 100% a to jest rzadkosć
    • lolitka1276g Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.21, 16:41
      Mogę polecić Wam wróżkę Sarę z której korzystałam już kilka razy, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gdzie praktycznie wszystko się sprawdza ,zapewne nieraz jeszcze skorzystam z jej pomocy, zostawiam Wam do niej jej email- kobietamag@interia.pl ;)
    • gabrysia1hjn1 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.21, 15:51
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę , bardzo dobry kontakt szybko realizacja i przede wszystkim bardzo wysoka sprawdzalność, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • kornelialipppj Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.21, 19:15
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • mariettazik Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.21, 21:11
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • anastazjahgh11 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.22, 20:44
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.22, 20:27
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.22, 17:33
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.22, 20:21
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • migotka99m Re: KIELCE WRÓZKA POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.22, 15:16
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Anna! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 60minut. Najlepiej zamówić pytania na stronie wrozkaania.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka