andzelika34 19.07.19, 21:48 dlamnie najlepszym tu wrozbita o ktorym psalam tu wczesniej jest wrozbita waldemar wrozbe ktora dostalam od niego jakisczas temu wsystko jak na razie mi sie sprawdza godny jest polecenia waldek206@op.pl polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dworkowna Re: WROZBITA WALDEMAR 07.09.19, 20:56 Nie słyszałam o tym Panu. Można wiedzieć na jakie pytania wróżba się sprawdziła (ale tak konkretnie) a na jakie nie? Od Twojego postu minęło już trochę czasu - jak ze sprawdzalnością? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
agnieszkanowwwb Re: WROZBITA WALDEMAR 23.09.21, 18:15 polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783 Odpowiedz Link
kornelialipppj Re: WROZBITA WALDEMAR 03.11.21, 19:14 Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;) Odpowiedz Link
klementynawer1 Re: WROZBITA WALDEMAR 15.11.21, 19:36 Mogę zaproponować Wam wróżkę Sarę, z której usług korzystam już kilka lat, z początku korzystałam też z kilku innych jednak ich odpowiedzi nie były tak trafne i wiarygodne jak u niej, ponadto nie ma większych problemów z umówieniem się,odpowiedzi rzeczowe i precyzyjne, email do niej : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kalinkamalina1 Re: WROZBITA WALDEMAR 13.03.22, 15:24 Od lat korzystam z wróżki Sary i uważam ,że z tarota jest najlepsza!idealna precyzja zarówno merytorycznie jak i czasowo, poza tym bardzo dobra komunikacja,miły i szybki kontakt, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martynkajulka11 Re: WROZBITA WALDEMAR 20.03.22, 15:39 Niesamowita warta polecenia jest wróżka online Sara, korzystałam już kilka razy z jej porad z polecenia koleżanki,która korzysta z jej wróżb już od dawna i bardzo trafna wróżba opisująca stan obecny bez jakichkolwiek pytań, szybko rzeczowo,merytorycznie, bardzo jestem zadowolona,email do niej-kobietamag@interia.pl;) Odpowiedz Link
martusiaskorka12 Re: WROZBITA WALDEMAR 09.04.22, 21:00 Mogę polecić Wam świetną tarocistkę- Sarę, szybkie terminy, bardzo szczegółowo i merytorycznie odpisuje na pytania i trafia w punkt, nic nie mówiłam i czytała z mnie jak z książki, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;) Odpowiedz Link
martynaklodzik12a Re: WROZBITA WALDEMAR 08.05.22, 20:12 Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
klaustynkavij1 Re: WROZBITA WALDEMAR 12.05.22, 20:33 polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
matyldkawitkaj12 Re: WROZBITA WALDEMAR 28.05.22, 19:32 Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link