Dodaj do ulubionych

Wróżka Poznań

24.02.09, 14:42
Witam Państwa serdecznie Marzenna Antoniewska ze Starego Rynku w Poznaniu .
Uznałam za konieczne podanie Państwu namiarów na siebie , sądząc po licznych
zapytaniach o nie. Jednocześnie potrzeba taka zrodziła się z chwilą , w której
zaczęły docierać do mnie niepokojące sygnały o tym jak wiele osób wróżących
podszywa się pod moją osobę .Wkrótce zaproszę Państwa do odwiedzania mojej
strony internetowej , a tym czasem podaję nr telefonów oraz adres e-mail . Tel
stacj.61 8523-044 , kom 605-149-314 , e-mail:marzenatarot44@wp.pl . Pozdrawiam
ciepło . Marzenna Antoniewska
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: Wróżka Poznań 01.05.14, 16:41
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: Wróżka Poznań 04.11.22, 14:25
      No co wy wiecie
    • majkiwhite Re: Wróżka Poznań 04.11.22, 16:19
      Ciekawe
    • marlenkamlod12 Re: Wróżka Poznań 02.01.23, 12:04
      Ja się trzymam Sary, ostatnio dzwoniłam do niej już 3ci raz i podobnie jak wcześniej udało się umówić na szybki termin, rzeczowa i konkretna,wróżby bardzo trafne opisujące zarówno dziś jak i przyszłość, tel do niej to 784 676 783
    • beata.celina Re: Wróżka Poznań 08.02.23, 16:06
      Ile?
    • lalunafc12 Re: Wróżka Poznań 20.04.23, 16:02
      Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;)
    • mariolkslufik Re: Wróżka Poznań 10.10.23, 14:01
      Mnie bardzo pomogła Sara, byłam w emocjonalnej rozsypce, nie wiedziałam co robić, udało się bardzo szybko umówić na telefon, wróżba była wiarygodna i treściwa, w ciągu miesiąca duża część już się sprawdziła, konkretnie i rzeczowo email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karujkjaaae1 Re: Wróżka Poznań 17.11.23, 20:28
      Ja polecam super wróżkę online- Sarę, rzetelnie, konkretnie, krótki czas oczekiwania, bez dodatkowych pytań w przeciwieństwie do innych,email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam;)
    • andziaeg123 Re: Wróżka Poznań 06.03.24, 21:24
      Polecam świetną wróżkę on;ine -sarę-, bardzo duża trafność, bez dodatkowych pytań opisuje sytuację obecną i po kilku miesiącach mogę potwierdzić,że oczywiście też przyszłą bardzo precyzyjnie, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: Wróżka Poznań 02.07.24, 10:39
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga.
    • adam-australia Re: Wróżka Poznań 18.11.24, 15:42
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.
    • klementynka12ghg Re: Wróżka Poznań 02.02.26, 17:42
      Mi Sara tez ostatnio wróżyła i bez pytań, trafiła w sedno opisując sytuację z teraz, po 2 miesiącach większa część wróżby się sprawdziła też, email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka