viktoriania7410 09.03.22, 23:58 Może ktoś polecić sprawdzona wróżkę we Wrocławiu, która przyjmuje osobiście i nie za miliony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynkakloska124 Re: Wrozka Wroclaw 13.03.22, 14:50 Mogę Wam polecić sprawdzoną wróżkę online, korzystam z niej od ponad 5 lat i praktycznie wszystko się sprawdziło z bardzo dużą precyzją i dokładnością, od dłuższego czasu nie powodziło mi się też w życiu,nie wiedziałam czym to może być spowodowane i kwartał temu skorzystałam z oczyszczenia energetycznego u niej i znacznie mi się od wtedy już poprawiło, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam:) Odpowiedz Link
klaustynkavij1 Re: Wrozka Wroclaw 12.05.22, 20:39 polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
judytkaluna12 Re: Wrozka Wroclaw 17.05.22, 20:28 zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
matyldkawitkaj12 Re: Wrozka Wroclaw 28.05.22, 19:30 Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
krolitkaja12 Re: Wrozka Wroclaw 12.06.22, 15:34 Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link