Dodaj do ulubionych

Wróżka Gdańsk

12.03.23, 13:20
Jakie są najlepsze wróżki? Czy macie jakieś rekomendacje?
Obserwuj wątek
    • patza3 Re: Wróżka Gdańsk 12.03.23, 15:46
      Chyba żartujesz, że ktoś Ci poda. W życiu bym nie podała obcej osobie. W necie? Gdzie jest kupe psycholi?! W życiu nie podam. Jak ktoś ma dobrą swoją wróżkę i trochę swojej inteligencji to taki kontakt trzyma dla zaufanych osób w realu. Zapytaj w realu od kogoś co znasz. Jak nie masz nikogo co był u wróżki, to sprawdź na fb, może ktoś cudem Ci poda, ale tylko na priv. Na forach nie znajdziesz takich info.
    • robert.norwegia Re: Wróżka Gdańsk 22.03.23, 14:38
      Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała.
      Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii.
      Psycholog z powołania.
      Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach.
      Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł.
      Emanuje pozytywną energią.
      Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu.
      Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia.
      Pani Agnieszka tel 500 273 383
      Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem.
    • zuza2050 Re: Wróżka Gdańsk 25.06.23, 11:38
      witam serdecznie,
      oferuję wróżby oraz rytuały, koszta są bardzo niskie, pobieram opłaty jedynie za składniki.
      Rytuały wykonuję na codzień, zapraszam do kontaktu: Rytualna232@wp.pl
    • robert.norwegia Re: Wróżka Gdańsk 02.07.24, 11:31
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Konkretna kobieta, co lubię.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms.
    • martynnmka16 Re: Wróżka Gdańsk 07.09.24, 09:37
      Też polecam Sarę,bardzo dużo sprawdziło się już po kilku tygodniach, opisała także bieżącą sytuację bez pytań, polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kempistay Re: Wróżka Gdańsk 14.09.24, 09:59
      znam wiele wróżek, tarocistów ale najwięcej uwagi poświecił mi wróżbita Filip
      Filipa wróżby mają jakby ogromną energię, dokładność i potwierdzenie w moim życiu osobistym co mnie pozytywnie zszokowało. Bardzo łatwo na jego stronie zamówiłam 3 pytanka. Wykonał dobre czytanie, które po upływie kilku dni się spełniło, postanowiłam napisać moją opinie, ponieważ większość ludzi pisze tylko negatywne o wróżkach to ja napisze dobrą, ponieważ Filip poświecił mi dużo czasu, dokonał odpowiedniej analizy a jego czytanie kart okazało się skuteczne. Mogę z całego serca polecić i podzielić się z wami kontaktem to wrozbitafilip.pl
    • robert.norwegia Re: Wróżka Gdańsk 19.09.24, 22:36
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • adam-australia Re: Wróżka Gdańsk 18.11.24, 15:35
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka