Dodaj do ulubionych

WROZ ANDRZEJ CIESIELCZYK

16.12.07, 14:38
CZY KTOS ZNA WROZA ANDRZEJA CIESIELCZYKA ZE SWIEBODZINA? BYL MOZE U NIEGO ?
CZY SPRAWDZA SIE TO CO MOWI? PILNE!
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: WROZ ANDRZEJ CIESIELCZYK 22.05.14, 11:19
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • ludmisia234 Re: WROZ ANDRZEJ CIESIELCZYK 01.06.14, 15:48
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • 7frezja Re: WROZ ANDRZEJ CIESIELCZYK 23.01.15, 08:59
      ja znam go od 2003 roku, i choc zawsze bylam bardzo sceptycznie nastawiona do wrozb, skusilam sie , i powiem szczerze , ze bylam zaskoczona....po prostu bylam w szoku...wiedzial o mnie wiele rzeczy , ktorych nikt nie mogl wiedziec, detale z zycia i szczegoly sytuacji....sama wrozba byla dla mnie wstrzasem, poniewaz nie mialam ani zadnych planow na zmiane zycia czy partnera...wszystko sie spelnilo, do dzisiaj nie moge uwierzyc, nigdy nie mialam zamiaru opuszczac Polski, nie myslalam , ze ojciec dziecka moze mnie porzucic, a wszystko sie sprawdzilo, doslownie wszystko...nawet powiedzial mi co bede robic gdy wyjade i faktycznie po dwoch latach od wyjazdu , przez zupelny przypadek, zaczelam pracowac dokladnie tak jak mi pan Andrzej wywrozyl, a po kilku latach spotkalam tego faceta, wywrozonego z kart..., podczas wrozby uslyszalam , ze to bedzie normalny facet, poznany przez przypadek, bardzo poznym wieczorem i , ze on mnie bedzie za cos przepraszac....i ze nie odrazu zrozumiemy, ze my jestesmy dla siebie stworzeni...okazalo sie po dwoch tygodniach zwyklych rozmow, od czasu do czasu...po ok miesiacu znajomosci byly juz oswiadczyny, juz od roku mieszkamy razem...i planujemy slub.......wszystko inne co uslyszalam w czasie wrozby tez sie spelnilo, jedynie czasami nie do konca w okreslonym czasie, to mnie troche mylilo, ale tak to jest ze chyba ciezko okreslic we wrozbach czy to miesiac czy 3 miesiace, jak dla mnie to pan Andrzej jest niesamowity....ocena 100/10 super, dziekuje panie Andrzeju...pozdrawiam
    • marietta29 Re: WROZ ANDRZEJ CIESIELCZYK 05.07.15, 12:29
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka