carmilla_vamp 19.08.09, 16:33 Serdecznie zapraszam 3 pierwsze osoby na darmową wróżbę :) jedyne czego oczekuję w zamian, to szczerej oceny moich usług, tutaj, w tym temaciku. Pozdrawiam serdecznie, Kochani. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anasam Re: Wróżby 27.08.09, 17:45 szkoda że tak daleko od mojej miejscowości :-( a nie będziesz przypadkowo przejeżdżać kiedyś koło Krakowa albo Niepołomic? bo jeżeli tak to daj znać chętnie skorzystam z twoich usług wróżbiarskich :-) mój adres mail to aninsam@gmail.com Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link
basi.bil Re: Wróżby 31.08.09, 14:44 w krakowie masz tyle wróżek całkiem całkiem a ty bedziesz czekać na panią która "zauracza":D miesiacami ehehehe dobre ale mam ubaw na tym forum Odpowiedz Link
madzik860 Re: Wróżby 16.07.13, 18:56 czy moge u pani liczyc na 1 darmowa chociaż krótką wrózke z kart tarota ?moje imie Magdalena ur.24.12.1986 Odpowiedz Link
euzebiabio Re: Wróżby 01.05.14, 16:10 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link