Dodaj do ulubionych

Przewróżenie

30.09.16, 19:59
Witam wszystkichsmile
Moje karty są już w drodzesmile ale nie o tym chciałam porozmawiać.
Jak często można wróżyć w jednej sprawie, żeby nie zaszkodzić? "Czas w tarocie jest płynny. Wszystko może przyspieszyć albo spowolnić" ?
Bo korci mnie, żeby poprosić o rozkład partnerski. Taki, dokładnie za 2 tygodnie, robiłam 2 miesiące temu... Był optymistyczny, jak karty od Adoptosmile, ale wiecie jak jest, ciekawość, bo jestem świadoma mojej sytuacji, tego co zrobiłam i wiem, że trzeba czasu, ale...
Życzę miłego weekendu! smile
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Przewróżenie 30.09.16, 20:23
      Interko, mnie tez czasem kusi, ale nie rob tego, niech sie czas dopelni.pozdr.8)
      • inter.pretation Re: Przewróżenie 30.09.16, 22:13
        Dziękuje za odpowiedź. Jest ciężko. Kusi.
    • tabularasa22 Re: Przewróżenie 30.09.16, 22:21
      stały problem początkujących samowróżących big_grin mieliśmy gdzieś o tym wątek. Ja tam zawsze określam horyzont czasowy. Of course zdarza mi się w międzyczasie popłynąć, ale dostaję na twarz ten sam wynik. Tu moje karty są zdumiewająco konsekwentne. Tak że jak mnie korci, to albo dopytuję do rozkładu głównego, albo pytam na ten dany moment , albo na jeden dzień. Takie sztuczki żeby się usprawiedliwić smile Jeśli przewróżenie ma zaszkodzi to tylko osobie wróżącej - rozstrój nerwowy gwarantowany. Jak wynik ten sam - to żal że nie ma zmian, jak wynik inny - to niepokój że się namieszało. hehhe
      • inter.pretation Re: Przewróżenie 30.09.16, 23:05
        Owszem jestem początkująca, ale Nie nie, ja sobie sama nigdy n ie wróżyłam... Właśnie dlatego pytam, czy przewróżenie ma miejsce i czy to są kosekwencję np. że bardziej "zamąci się wodę", czy to nie wpłynie na wynik kart, czy one zawsze pokazują to co jest i ewentualnie może nastąpić.
        • tabularasa22 Re: Przewróżenie 30.09.16, 23:15
          Wiesz , ja tam nie zauważyłam mącenia wody, chyba że w mojej własnej głowie
          U mnie wygląda to tak
          ja:jak będzie z tym i z tym ?
          karty: czerwono
          ja : ale czy aby na pewno ?
          karty : tak , czerwono
          po dwóch dniach ja : ale czy tak naprawdę naprawdę czerwono ?
          karty : czerwono
          ja: a może chociaż odrobinę różowo?
          karty : nie, czerwono
          ja po jednym dniu : a może chociaż odrobinę się zmieniło
          karty : nie do ch..y nic sie nie zmieniło, czerwono jak ch....
          big_grin
          takie to zmyślne są no , żadna mielonka im nie straszna, powiedzą co jest jak stary dobry kumpel
          • inter.pretation Re: Przewróżenie 30.09.16, 23:23
            Hahahaha, czerwono jak ch... big_grin dzięki wielkie za odpowiedż! bo ciekawość tak mnie zżera, a boję się z lekka.
            • tabularasa22 Re: Przewróżenie 30.09.16, 23:48
              no cóż, próbuj smile nie dowiesz się dopóki nie zaczniesz i nie odczekasz czasu na weryfikację. niestety nie da się przyspieszyć.
              Ja tam niedługo świętuję dopiero rok z tarotem, ale to co mi pokazał wygląda właśnie tak smile czerwono jak ch... !!! swoją drogą, nie mogę nie napisać jakie to było dla mnie zdumiewające. Dużo czytałam jak to częste pytania gmatwają interpretację, rozumienie, dają różne wyniki. Ja jednak w takich przypadkach otrzymywałam zbieżne karty.
    • rrozsypana80 Re: Przewróżenie 30.09.16, 23:45
      Ja niektore tematy walkuje niemilosiernie. I wychodzi mi mniej wiecej jak mowi Tabula. Karty sa uparte. Czasem jednak pokaza na zadane poraz kolejny to samo pytanie takim misz maszem, ze.nawet nie probuje tego interpretowac. Wiem, ze chca powiedzieć dobra kobieto daj juz spokoj, przestan nas katowac i tak nic innego nie.wyciszniesz. A pytania zadaje wlasnie co dzisiaj bedzie z tym i tym. Taka mala sztuczka. Karty jednak wiedza, ze madrzejsza od nich nie jestem haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka