wedrowiec2 15.06.05, 17:36 Najlepsze życzenia imieninowe składam Ci tutaj, a nie w smutnym wątku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josarna Re: Josarno - solenizantko:) 15.06.05, 18:24 Bardzo, bardzo ciepłe dzięki! Od rana zbieram życzenia i jest mi miło, choć szczerze mówiąc, nie wiem o co chodzi w imieninach )). Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Josarno - solenizantko:) 15.06.05, 18:49 chyba o świętość patronki, chociaż np, św. alfredki nie było, ale imieniny mieć miło i życzenia od przyjaciół odbierać też Odpowiedz Link
mantra1 Re: Josarno - solenizantko:) 15.06.05, 22:15 Spelnienia wszystkich marzen - i tych glosno wypowiadanych, i tych, ktore powierzasz przed snem tylko wlasnej poduszce i tych, o ktorych sama jeszcze nie wiesz zycze Ci ja ) Odpowiedz Link
josarna Re: Josarno - solenizantko:) 15.06.05, 22:57 Dzięki! Cieplutko się zrobiło i wesoło. Mąż zadzwonił z pytaniem, czy wielbiciele wydzwaniają od rana ). Tak do końca się nie przyznałam.... Nadal jest wesoło, choć oczy się zamykają. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Josarno - solenizantko:) 15.06.05, 23:48 Wpadłam zdyszana przed północą z kiścią rododendronów ukradzionych sprzed fabryki i bardzo serdzecznymi życzeniami Oby Ci się! Kran. Odpowiedz Link
maryna04 Re: Josarno - solenizantko:) 16.06.05, 01:51 Wszystkiego najlepszego, i ciesze sie, ze po przerwie zawitalas spowrotem Odpowiedz Link
josarna Re: Josarno - solenizantko:) 16.06.05, 21:18 Dzięki serdeczne! Niestety nie tak do końca zawitałam, bo jednak mam mało czasu. Zaglądam podczas przerw w księgowaniu. Humor dobry, bo zniszczyłam w zarodku migrenę tabletką za 23 zł(!). Jeśli ktoś ma taki problem to podpowiem. Odpowiedz Link
tamilan Re: Josarno - solenizantko:) 16.06.05, 21:56 Ja też dołączam do życzeń - jako nowa na tym forum. I poproszę o ten sposób. Ostatnio mogę nazwać migrenę - moja nieodłączna towarzyszka. Zresztą - nie wiem czy to migrena, czy zwyczajnie we łbie mi trzaska - mam powody by sądzić, że i jedno, i drugie. Odpowiedz Link
josarna do tamilan 16.06.05, 23:07 Raczej nie obejdzie się bez porządnego zdiagnozowania drania (bólu). Jeśli jednak stwierdzą migrenę, to polecam Imigran. Jest strasznie drogi, ale bierze się doraźnie, więc nie jest to takie dotkliwe. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Josarno - solenizantko:) 16.06.05, 22:54 100 lat, 100 uśmiechów, 100 wielbicieli, samych niedzieli, przyjaźni wielkiej, radości wszelkiej życzę Ci dzisiaj 100 razy ja! Odpowiedz Link
josarna Re: Josarno - solenizantko:) 16.06.05, 23:10 100 lat - nie wykluczam, bo to rodzinne; uśmiechów jest sporo, wielbicieli tylko kilku , ale za to ta sama przyjaciółka od wieków. Dzięki serdeczne! Odpowiedz Link