Dodaj do ulubionych

Jak Was poznać ?

29.07.06, 16:31
Jest jakis wątek w którym wpisują się wszyscy tu obecni ?

P.S.
Czemu nie macie wizytówek ? smile
Obserwuj wątek
    • mantra1 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 16:51
      Ja mam smile)
      Ale watek rozpoznawczy tez mozemy zalozyc, czemu nie smile)
      • warum Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 17:57
        "rozpoznawczy"?smile Czy zaczynamy publikowanie "teczek"?smile
        Poznac nas mozna po pisaniu / mnie po typowych bledach /.Nie przejmuj sie S.,ze
        nas jeszcze nie zlokalizowalas punktowo na mapie. Jak bedzie zimniej to po
        prognozie pogody zorientujesz sie kto jest najdalej na zachodsmile) Polnoc europy
        tez jest na forum prezentowana. Czytacze milcza...a szkoda.
        Wizytowka? ok: Byla optymistka, lwica z Madonna w tlesmile Nie do zdarcia. Wady: za
        duzo gadam, ale mnie to nie przeszadzasmile Nastepny prosze!
    • wedrowiec2 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 17:55
      Sereni, my jesteśmy świadomymi, z wyboru emigrantami z innego forumsmile Tam były
      różne wątki informacyjne, tam pisywaliśmy od 4 albo 5 lat. Drugi rok jestesmy
      tutaj, ale tamtejsi forumowicze odwiedzają nas częstosmile
      Mantro, masz rację. Warto załozyć wątek identyfikacyjnysmile Może wtedy nowe
      osoby, które z radościa witamy w A40+ nie będą czuły się wyobcowane widząc
      naszą zażyłość.
      • sereni Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 18:10
        Nie chce mi się szperać i szukać miejsca gdzie był wasz pierwszy dom.I nie
        ważne czy jesteście zżyci czy nie.Chodzi po prostu o to,że dobrze jest widzieć
        twarz, płeć, wiek, imię żeby nie utonąć w przestrzeni netowej.Oczywiście
        możecie mieć inne zdanie od mojego i pewnie macie smile
        • fedorczyk4 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 18:32
          Masz racje że dobrze jest coś wiedzieć, ale nie ma nic darmo. Na tym forum
          wątku rozpoznawczego nie ma, na tamtym został zapomniany, więc albo kto chce,
          to coś Ci napisze, albo do robotysmileOsobiście, żeby nie zaczynać zdania od ja,
          na obu forach bywam od półtora roku i długo czytałam nim dokonalam pierwszego
          wejścia. Ale to wcale nie znaczy że Ty też musisz.
          • sereni Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 21:46
            smile
            A ja poczytałam może ze 3 minuty, nie mogłam się doczekać żeby sobie z Wami nie
            popisać smile
            • alinka333 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:19
              zrobiłam tak samo sereni... i lubię stosować wielokropek... smile
              • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:27
                Sereni, jam seniorka tego forum, a na imię mam Alfredka. Cieszę się, że nasze
                grono się powiększa. Narazie wszystko toczy się powolutku, bez wielkich emocji
                ale niech no tylko miną upały i skończą urlopy .. ohohohosmile) Pozdrawiam
                • sereni Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:31
                  Witaj smile Miło Cie poznać wink
              • sereni Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:32
                alinka333 napisała:

> i lubię stosować wielokropek... smile
                Ale szybko dało sie zauwazyc ten mój wielokropek smile
                • mantra1 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:53
                  No dobra, dam sie rozpoznac smile)
                  Primo voto forumowe Instant, bo 3 lata temu wpadlam na tamto forum tylko na
                  chwilke, gdy wyrzucilo mnie z zyciowego zakretu. Potem, w okresie burzy i naporu
                  na forum jedna z prowodyrow rebelii zakonczonej emigracja na Alternatywne, a
                  obecnie udzielajaca sie i tu i tam (tam - glownie w godzinach nocnych i bez
                  cenzury) smile)
                  Moj Katon to uzytkownik o nicku Nokata, zwany powszechnie SKN (Stara Kostyczna
                  Nokata), czyli brodaty animal, nadajacy z kanapy, pod tym samym dachem w
                  Warszawie. Dla ulatwienia dodam, ze na forum Nokata jest znana jako baba smile)
                  Czy dostatecznie zamieszalam? smile)
                  • sereni Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 00:16
                    Zamieszalaś nieżle wink

Ale coraz bardziej ciekawi mnie owo tajemnicze forum, którego nazwy nikt nie
                    wymienil wink
    • alinka333 Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:30
      aha sereni... jestem tu od niedawna, jako niestały gośćwink
      • sereni Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 22:31
        alinka333 napisała:

> aha sereni... jestem tu od niedawna, jako niestały gośćwink

Dlaczego jako niestały ? smile
        • omeri Re: Jak Was poznać ? 29.07.06, 23:33
          Także emigrantka, znana z krótkich wypowiedzi, pijąca chętnie senchę, ale także
          wina austriackie i niemieckie, "uzależniona" od papierowej GW,"kundel"kulturowy
          i zarazem wielka psiara, obecnie bez ogona.
          • maryna04 Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 01:57
            Ja tez jestem emigrantka - podwojna z tamtego forum i z miejsca zamieszkania.
            Tak do konca to ja sie nie przedstawiam, (udaje, zem taka tajemnicza,), ale
            tyle o sobie pisze, ze moj zyciorys jest kompletniejszy niz wiekszosci na tym
            milym forum. Omeri - ja jeszcze nigdy nie pilam senchy, ale na pewno to
            zrobie.
            • framberg Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 11:33
              A ja jestem prawie nowy. Zajrzałem tu dwa tygodnie temu. Z nieznanych powodów
              zaniknęło moje stare forum (inne niż wcześniej piszących), teraz się pojawiło
              ale straciłem do niego serce. Na starym forum byłem długo, więc dane o mnie tam
              pewnie są. Ciekawsze jednak jest poznawanie ludzi po tym co piszą, o czym i jak.
              • warum Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 13:36
                Frambergsmile Jak slusznie zauwazyles ciekawsze jest poznawanie, ale jak mamy sie
                poznawac/polubic jak ktos malo pisze?sad
                U "nas" / przepraszam za to spoufalanie/ ze starej/ o rany, brne coraz
                bardziej.../ekipy to "malomownosc" tj.lakonicznosc wypowiedzi jest cecha Omeri,
                co jej wszyscy wybaczajasmile)
                Do mnie deszcz nie dotarl.
                • sereni Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 15:31
                  Ciekawe,ze mowicie o tym Wy Mężczyźni-Wzrokowcy smileOk.Nie pozostaje mi nic
                  innego jak się z tym zgodzić.Będę Was zatem poznawać po słowach i poprzez nie.
                  • wodnik33 Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 16:15
                    Witaj.Razem z Popaye i SKN przeszedłem z poprzedniego forum. Jest na niewielu
                    ale przedniej jakoścismile). Jeden z nas jest zachodni, drugi środkowopolski,
                    trzeci ...Frambergu, jak Cię zlokalizować? południowo wschodni czy
                    środkowowschodni? i ja zdecydowanie północny.
                    Pozdrawiam
                    • omeri Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 16:35
                      dobrze zapamiętalam smile
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25794&w=43971041&a=45532309
                    • popaye Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 17:33
                      Skromny jak zawsze i oszczedny w wypowiedziach Wodnik - dla mnie niedoscigniety
                      wzorzec i Mentor.
                      Ja pracuje niestrudzenie na kolejny zawal (odstukac). Brak mnie , mimo
                      zaawansowanego wieku (jak na to forum), umiejetnosci traktowania wielu spraw
                      z naleznym dystansem - stad moje zbyt czeste wpisy sad.
                      Nokata (brodata) - nieprzecietny Gosc, humanista wsrod naszej inzynierskiej
                      braci, czesto podziwiam wpisy i darze duza sympatia.
                      Dziewczyny - wszystkie i bez wyjatku - nieprzecietne i z tzw. "klasa", az sie
                      dziwie, ze jeszcze moja obecnosc toleruja smile

U mnie aktualnie: temperatura - 28°C
                      cisnienie - 1010.7 hPa, wilg.powietrza - 34%
                      wiatr - do 4 Bft, kierunek wiatru: S-W

• wodnik33 Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 18:19
                        Komplementujesz mnie Waćpan.A pogoda u Ciebie nieszczególna, przy takiej
                        temperaturze prawie sztil, szczęście że wilgotność prawie żadna. Przeżywałem
                        nieraz temperaturę 40 i więcej stopniową przy 98% wilgotności - okropność,
                        wypity litr wody natychmiast uchodził wszystkimi porami, od czubka głowy po
                        stopy, a wdychane powietrze zatykało gardło jak kłąb waty.
                    • sereni Re: Jak Was poznać ? 30.07.06, 20:26
                      Zdecydowanie Północ smile
                      • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 00:30
                        Zdecydowanie centralnasmile))
                        Od przypadku do przypadku zachodniasmile
                        Urlopowo południowo wschodniasmile
                        Tak mniej wiecej, jako że w czasie lekcji geografii
                        wolałam wagarować, niż się do niej przykładaćsmile
                        • jan.kran Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 02:44
                          Ja mam wizytowke , jak kliknesz to otrzymasz podstawowe informacjesmile)

Jestem najbardziej na Polnocy z foruma , wreszcie raz gdzies jestem pierwszasmile)
                          Reszte dowiesz sie z moich postow, pisuje na kilku forach , tu zawsze
                          regularnie choc nie zawsze duzo.
                          Na sasiednim forum , 40 + pisze od blisko dwoch lat ale malo aktywnie.
                          Na to forum przylazlam glownie za Wodnikowstwem ale szybko sie rozsiadlam bo
                          towarzystwo sympatyczne smile)
                          Kran
                    • framberg Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 16:01
                      wodnik33 napisał:
                      > ...Frambergu, jak Cię zlokalizować? południowo wschodni
                      > czy środkowowschodni? i ja zdecydowanie północny.

Hmmm, Świętokrzyskie należy do małopolskiej grupy dialektów (wtedy można
                      powiedzieć, że południowo wschodni albo geograqficznie - południowo wschodni
                      brzeg centrum wink))

Środkowo wschodni raczej nie bo to na zachód od Wisły.

Może po prostu - Góry Świętokrzyskie wink))

Pozdrawiam
                      • wodnik33 Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 20:29
                        Frambergu, jako pacholę nieletnie mieszkałem w Suchedniowie i Ostrowcu. Ładnie
                        tam. Pozdrawiam. smile
                        • omeri Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 20:37
                          Kiedyś bylam na koloniach w Suchedniowie, jako wychowawczyni. dwa lata temu w
                          Busku
                          • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 20:47
                            Omeri!! jako wychowawczyni??? dwa lata temu??. A nie miałaś ochoty łebków
                            poukręcać? Podziwiam smile)
                            • warum Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 20:54
                              smile)))
                              • warum Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 21:02
                                Ja dzis "dyskutowalam" o mlodziezy / bo ogladalam troche migawek w Woodstock
                                Owsiaka/z takm "mlodym" co ma >30-ci l. na karku, a jeszcze nigdy sie nawet sam
                                do przychodni zarejestrowal/ od czego ma sie troskliwa mamusie!/.
                                Szczerze przyznaje,ze chyba bym sie zalamala gdyby moje pociechy byly takimi
                                bluszczamisad((Lebka bym nie ukrecila, bom nie wycwiczona na silowni, ale dalabym
                                takiego kopa w 4litery,ze szybko nauczylby sie ciut ciut samodzielnosci, ze o
                                odpowiedzialnosci nie wspomne...
                            • omeri Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 16:35
                              Alfredko droga. Dwa lata temu bylam w Busku. a wychowawczynią byłam na
                              studiach.... to wszystko przez tą moja niechlujną ortografię.
                              • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 17:06
                                Omeri najmilejsza, ortografię masz "chlujną", zapytałam tylko by trochę weselej
                                było na forumsmile)
                                • omeri Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 17:15
                                  smile)
    • terem Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 21:03
      Ja też ze Świętokrzyskiego, fajnie, że jest tu jeszcze ktoś z krainy latających czarownicsmile)
      • wodnik33 Re: Jak Was poznać ? 31.07.06, 21:11
        Proponuję spotkanie na Łysej Górze. Szykujmy gustowne miotełki smile)
        • framberg Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 14:33
          Była osatatnio organizowana przez jedną z gmin gra terenowa (scenariusz podobny
          do gier fabularnych). Gyły czarownice, wróżki, Błądnice, Mokosza, Borowy i
          Lesze i wiele innych.
          Na koniec występ Kieleckiego Teatru Tańca.

Może się spotkamy na jakiejś kolejnej z gier? Dam znać jak się czegoś dowiem,
          ustalimy tajne znaki rozpoznawcze wink

Spotkanie na Łysej Górze lub lepiej na Łysicy też może dojść do skutku (coś bym
          przyniósł do przepicia z czarownicami wink))
          • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 14:38
            Na sobotę i niedzielę miałam zaproszenie do Bielinsmile
            Szkoda, że wcześniej nie puściłes parysmile
            Na rzęsach bym pojechała, żeby cos przepić łysogórskiegosmile
            • framberg Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 18:57
              gaja_1 napisała:
              > Na sobotę i niedzielę miałam zaproszenie do Bielinsmile

A ja jajjj, -no widzisz; byłem w pobliżu. Jechaliśmy rowerami na Święty Krzyż.
              Ponieważ holowałem przyczepkę z małym dzieckiem spuchłem i nie dałem rady
              (górki w Hucie Podłysicy mnie wykończyły).

Blisko byliśmy wink
              • fedorczyk4 Znaczy się, 01.08.06, 19:24
                cośkolwiek czeba pisać znowu o sobie, Wam Świętokrzysko-Maloplskim jet fajnie,
                macie góry i doliny. Ja sem se Warszawy, z Czerniakowa. Tu się urodziłam, tu
                rosłam, z tąd wyjechałam na 18 lat i tu wróciłam. I tu mam nadzieję zostać,
                przeprowadzki już mi uszmi wylazły.
                • wodnik33 Re: Znaczy się, 01.08.06, 19:46
                  Z Czerniakowa do gór i dolin bliżej niż z Wybrzeża więc szykuj się na "zlot".
                  Jeszcze nie tak dawno, gdy już bardzo zatęskniliśmy za górami,
                  przeprowadziliśmy się na 7 lat do Zakopanego. Przeprowadzek nigdy dość !!! A
                  może ktoś się zechce zamienić na Szczecin?? smile)
                  • fedorczyk4 Re: Znaczy się, 01.08.06, 19:58
                    Wodniku, ach Wodniku, mnie przeprowdzek jest całkiem dość, bo zaliczyłam ich w
                    przeciągu 17 lat, szesnaście. I naprawdę mam tego raz na zawsze dosyć. Marzę o
                    zapuszczeniu korzeni, nawet na tarasie. Góry natomiast są mi niezbędne do
                    przeżycia na dłuższą metę. Plaże, morze, słońce, to są foldery turystyczne, ale
                    daj mi proszę Bieszczady i zamilknę na zawsze
          • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 18:05
            "Wiedźmy, strachy, duchy, zmory,
            widma, strzygi i upiory,
            kościotrupy, płanetniki,
            dziwożony, okropiki,
            czarty chłopskie i szlacheckie,
            diabły polskie i weneckie". x/
            ... wszystkie się zlecialy na Łysicę, to może do kompletu i ja się wybiorę smile)

x/ "Gospoda pod Uupiorkiem" Stanisław Pagaczewski
            • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 18:07
              nie Uupiorek a zwykły upiorek smile)
              • wodnik33 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 18:18
                Alfredko, zapomniałaś o Utopcach!
                Frambergu, czekam na komunikat o najbliższym zlocie, pozdrawiam.
    • terem Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 20:21
      No właśnie: świętokrzyski zlot! To jest pomysł nie do pogardzenia!I nie do
      zaprzepaszczenia.Może jesienią? Złotą polską?
      Ja tam poleruję moją miotłę, a co! Może się w końcu na coś przyda?

A serio: świętokrzyski zlot forumowiczów: to byłoby coś!
      Framberg, pozachęcasz bywalców tego forum???

Faaajnie byłoby się spotkać...
      I do tego w świętokrzyskich górach....
      Pomarzyć dobra rzecz....

T.
      • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 01.08.06, 23:11
        Ja jestem nowoczesnasmile
        Poleruje odkurzaczsmile
        I czekam ze zniecierpliwieniem na konkretysmile
      • framberg Re: Jak Was poznać ? 02.08.06, 09:27
        OK. Sprawdzę, pozałatwiam i dam znać.
        • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 02.08.06, 10:32
          Proponuję posprawdzaćsmile
          Załatwisz jak będziesz wiedział, kto faktycznie się pisze na taki wypad
          i ustalimy datęsmile
        • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 02.08.06, 10:36
          Frambergu, tylko się nie denerwuj, my jak ta sójka co to się wybierała...
          Przed laty, na naszym poprzednim forum. wybieraliśmy się do Kanady. Zabawa
          była świetna, nawet namiot zrobiłam na drutach ... do ustawienia na trawniku bo
          miejsca dla wszystkich chętnych nie starczyłoby smile)
          • framberg Re: Jak Was poznać ? 02.08.06, 16:45
            alfredka1 napisała:
            > Frambergu, tylko się nie denerwuj...

Ależ skąd wink
            Przecież to mnie wcale specjalnie nie zaabsorbuje.
            Sprawdzę możliwości i ceny noclegów, wybiorę termin i albo wpłacę przedpłaty na
            noclegi albo podam konta i chętni wpłacą sami.

Na Łysicy albo na Łysej Górze (Świętym Krzyżu) i tak będę, bo bywam - sam z
            siebie wink
            Ciekawiej wędrować po miejscach mało znanym turystom ale to na kolejny wypad.
            Ot, po prostu chętni dołączą wink
            • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 03.08.06, 03:37
              framberg napisał:
              > Ot, po prostu chętni dołączą wink

I to jest zdrowe podejściesmile
              Najważniejsze w tym wszystkim są cenysad
              Pamiętaj, ze niektórzy to emeryty i rencisty (zam)smile

Alfredko ,Ty sie rakiem nie wycofujsmile
              Słowo sie rzekło, kobyłka u płotasmile
              We wrześniu zlatujemy się na Krzyżusmile
              • josarna Re: Jak Was poznać ? 03.08.06, 22:14
                To może jednak u mnie? smile Emeryci i renciści wpłacą symbolicznie za "wsad do
                gara", reszta tanio! Sęk w tym, że weekendy obłożone jesienią - zostaje środek
                tygodnia (od niedzieli do piątku). Najcudniej po 15 października, ale ja wtedy
                latam z aparatem i nic do mnie nie dociera smile).
                Mówię poważnie!
                • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 03.08.06, 22:37
                  Proponuję na pierwszy wiosenny długi weekend by osoby pracujące mogły też
                  przybyć. Poważnie, to nie jest zły pomysł. Mamy jesień i zimę do
                  przemyślenia smile) Pozdrawiamy wszystkich serdecznie Wodnikostwo smile)
                  • gaja_1 Re: Jak Was poznać ? 04.08.06, 00:43
                    alfredka1 napisała:

> Proponuję na pierwszy wiosenny długi weekend

Toż to prawie roksmile))
                    Z takim wyprzedzeniem to się nawet wędrówki na 2 półkólę nie planujesmile
                    Jestem za 14-15 pażdziernika!!!
                    Taniej Was wyniesie popitkawink
                    Stawiam imieninówkęwink
                • fedorczyk4 Re: Jak Was poznać ? 03.08.06, 22:49
                  Mnie połowa października świetnie leży. Na koniec września i początek
                  października plnuję bunt. Czyli zabieram moje auto i moją osobę i walę do
                  Francji. Tak żeby piątego być z Numerem2 na na jego osiemnastkę, oczywiście nie
                  mam zamiaru pchać mu się w życie towarzyskie, tylko wręczyć prezent i ukochać.
                  Potem poszaleję. (Ciekawe jak to zrobię bez pieniędzy)ale jakoś przez całe
                  życie mi się to udawało, więc tym razem może teżsmileJak wrócę to le mąż i
                  Dziecinka powinni być już prrzyzwyczjeni do bezemmnia i mogę ruszyć dalej.
                  Josarno czy mogę zabrać ze sobą wredną Krowisię z kagańcem? bo to jest mój
                  jedyny próg nie do przeskoczenia na dłuższą metę. Rodzina sobie z nią niw
                  radzi.I po mojej zaplanowanej nieobecnośći będę musiała ich z niej zwolnić.
                  Wnętrz nie demo;uje. Wychodzi w namordniku i na smyczy. Wredna jest do spodu,
                  ale panuję nad nią i nie puszczam luzem.
                  • omeri Re: Jak Was poznać ? 03.08.06, 23:12
                    w ciągu tygodnia nierealne, czasem też i weekendy zajete, co raz więcej sad Ale
                    weekend majowy, kto wie?
                    • alfredka1 A co z Sereni :(( 04.08.06, 11:15
                      My tu bez przerwy sie "poznajemy" ,a założycielka wątku znikła jak sen jaki
                      złoty... Hej, hej !! czy wszystko w porządku ? sad
                      • sereni Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 00:18
                        Jestem.Codziennie.Czytam sobie po cichutku smile
                        • alfredka1 Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 10:42
                          Czytaj cichutko, komentuj głośno smile) najwazniejsze że jestes, bo juz mielismy
                          takie znikanie i okazywalo się, że klopoty, zmartwienia...
                          Pozdrawiamy smile
                          • sereni Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 20:33
                            U mnie to jest tak: im więcej zmartwień,dylematów, rozterek..tym częściej piszę
                            na forum.Żeby była odskocznia,żeby zapomnieć na chwilę.Jeżeli życie mnie
                            niesie..zaglądam tylko, czasem zostawiając radosne "cześć".

Więc cześć smile))
                        • nokata Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 16:58
                          Wicie, towarzyszko Sereni, my tu jestesmy na egzekutywie
                          z innymi towarzyszami,
                          mocno zaniepokojeni Waszym stanowiskiem.
                          piszecie, ze i jestescie, i codziennie, i czytacie.
                          A kto za was bedzie pisal?
                          Smietanke tylko chcecie spijac,
                          a za cycki krowy to nie ma komu trzymac,
                          zeby mleka na ta smietanke nadoic!

Wasza postawa bierna i konsumpcyjna jest swiadectwem
                          skutecznego dzialania okreslonych sil
                          imperialistycznych zdegenerowanych dekadentow.
                          I tego, ze wasz kregoslup ideologiczny nie okrzeplbyl mocno.
                          Mamy z towarzyszami wrazenie,
                          ze zwatpiliscie towarzyszko w slusznosc naszej linii.

No bo sami zobaczcie towarzyszko:
                          wszyscy towarzysze (i towarowki) zjednoczeni wokol naszego
                          pierwszego Sekretarza Generalnego, tow Nitinisio
                          (to jeszcze wicie towarzyszko pseudonim z konspiracji)
                          piszemy na forumnie.

Czy to w czynie spolecznym, jaki kazdy sobie postawol za zadanie priorytetowe,
                          czy tez w formie dzialalnosci odwetowej
                          zadajacej cios w plecy wiadomym wrazym bandom zdegenerowanych klakierow
                          znanych nam sil szczajacym nam do naszego
                          demokratycznego i jedynie slusznego proletariacko-zaprzeszlego mnleka,
                          Jak kto umi pisac, to i pisze.
                          A jak nie umi to tez pisze.

My, wicie-rozumicie towarzyszko obserwujemy was od pewnego czasu,
                          i razem z nasza forumowa organizacja partyjna doszlismy do wniosku,
                          ze trzeba wam pomoc.
                          Na plenarno-panelowym zebraniu calosci wydzielonego qforuma
                          chcemy oddelegowac kilku Towarzyszy,
                          ktorzy beda z wami prowadzic w zakresie Waszego niepisania
                          prace partyjno-polityczna i ideowo-wychowawcza.

I tu prosilabym o dobrowolne zglasznie sie towarzyszy do oddelegowania do pracy na odcinku przywrocenia towarzyski Sereni
                          na lono naszej podstawowej podstawowej organizacji forumowej.

Na biurze politycznym padly kandydatury towarzyszek
                          Alfredki, Jutki i Josarny.
                          Sprawami wiedzy ogolnej zajelaby sie towarzyszka Maryna.
                          A sprawami wychowania wewnatrzpartyjnego - towarzysze Wodnik i Popaye.

Mysle towarzyszko, ze podejdziecie do tego problemu z uwaga i zrozumieniem
                          majac na uwadze pryncypia ustrojowe, a nie detale egzystencjalne,
                          i na najblizszym zebraniu zlozycie
                          publicznie utajniona samokrytyke.

No nie mamy Wam niczego za zle, nie pomyslcie sobie,
                          ale Wasz, przeprazam za wyrazenie,
                          stosunek
                          do pisania nie jest wlasciwie uksztaltowany.
                          Brak Wam tego partyjnego wyczucia i werwy w obnazaniu wszelkich aspektow.
                          Mamy jednak z towarzyszaami nadzieje ze Wasz kregoslup niebawem okrzepnie.

z partyjnym kwa-kwa
                          Towarzyszka Nokata
                          • jan.kran Re: A co z Sereni :))))) 10.08.06, 17:08
                            Sereni jest , czyta i to brzmi dobrze.
                            Bo ja mam tam samo...
                            Chcialabym sie wiecej udzielac ale:

-------> praca
                            --------> praca
                            --------> dzieci
                            --------> ex
                            -------> konflikt na Bliskim Wschodzie

I powiem szczera prawde ze to jest wiecej niz jeden Kran daje radesmile))
                            Staram sie jak moge ale doba ma tylko 24 godzinysad(((
                          • warum Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 19:01
                            Proponuje odideologizowac Nasz'e Forum!
                            A z Nokatowych wytycznych pragne podkreslic wezykiem ~~~~~/nie wyszlo mi "pod"sad/
                            "Jak kto umi pisac, to i pisze.
                            A jak nie umi to tez pisze."
                            I to powinno wystarczyc na zachetesmile
                            • fedorczyk4 Re: A co z Sereni :(( 10.08.06, 19:16
                              Na egzekutywie od razu powiem że się z przedpiszczynią nie zgadzam w mericie
                              posta, bo ja uważam w moim głupim rozumie (cyt, Xsiąże Juzef Poniatowski ort
                              org.)że im bardziej się pisać nie umie tym bardziej pisać się winno i jak ktoś
                              mi powie że nie, to ja też przejdę na bierniactwo okulistyczne!
                          • sereni A co z Sereni :)) 10.08.06, 20:41
                            Czsami pomilieczeć razem to tez coś smile

Przeczytałam w dwóch turach..duzo tego , chyba najdłuzszy post jaki czytałam wink
                            Co do zwierząt domowych ( w domyśle rogatych), to jeśli mam wybierac, to wolę
                            byka za rogi ...wink

Ostatnia jestem do wątpienia a wrażenia mylne bywają, zwłaszcza te pierwsze wink

A co do Waszego zjednoczenia, to postanowiłam przeczekać to zamieszanie w
                            ostatnich postach i poczekać aż oczy Wasze skupia się znowu na moich wink))

A teraz niepokornie czekam na nauki dotyczące mego wewnatrzpartyjnego
                            niewychowania wink))
                            • warum Re: A co z Sereni :)) 10.08.06, 21:03
                              Ta kwestia :"...to postanowiłam przeczekać to zamieszanie w
                              ostatnich postach i poczekać aż oczy Wasze skupia się znowu na moich wink))"
                              jest swietnasmile Bralas lekcje u Kaszpirowskiego?
                              • sereni Re: A co z Sereni :)) 10.08.06, 21:06
                                warum napisała:

> jest swietnasmile Bralas lekcje u Kaszpirowskiego?

Nie.To moja szkoła wink
                          • josarna Re: A co z Sereni :(( 11.08.06, 00:08
                            To na mnie też padło przywracanie?! No, nie wiem, czy się nadaję...
                            Jeśli chodzi o majowy weekend to jest to świetny pomysł pod warunkiem, że
                            spotkanie odbędzie się u mnie smile). Wyjazd jest dla mnie zbyt skomplikowany.
                            Termin 28.04.2007 jest już zajęty (małe wesele), ale od niedzieli 29.04
                            zapraszam! Nie żartuję! Jutro przyjeżdżają goście, z którymi będę omawiać
                            tegorocznego Sylwestra; na majowy weekend pierwsi goście zapisują się zwykle w
                            lutym, a więc umawianie się teraz wcale nie jest od rzeczy. Warunki są skromne,
                            ale widać niektórym to nie przeszkadza.
                            P.S.: Na razie nie jestem pewna, czy "wejścia" w "dwójce" z mojej wioski mają
                            być w sobotę, czy we wtorek. Dla nas, mieszkańców, to uciążliwe, bo lubimy
                            swoją ciszę, ale niech tam.
                    • framberg Re: Jak Was poznać ? 04.08.06, 23:15
                      Myślę, że i 14 - 15 października i maj to fajne terminy. Kto będzie mógł sie
                      wybrać w oba terminy - też fajnie.
                      Pojutrze informacje z cenami.
                      • alfredka1 Re: Jak Was poznać ? 10.08.06, 17:58
                        Sereni, Nokata to taka nasza Matka przewodnia ,a czasami i ojciec, i taki
                        przewodnik stada, i taki BRAT.. Referaty wygłasza /pisze/ tylko wtedy kiedy go
                        serce boli i ogarnia troska o trzodkę naszą całą. Ja bardzo będę się starała
                        przyciągnąć Cię na łono forumowe, a Ty mi pomóż bo życia nie będę miała jak się
                        Nokata na mnie uweżmie i może jeszcze zawiesi we członkostwie. Jedyna nadzieja
                        że J.W. Nitonisio za mną się ujmie . No to do pisania.... smile)) Uściski od
                        Wodnika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka