karol3wr 16.11.09, 16:59 Czy podoba się wam nazwa Ensum? Jakieś negatywne skojarzenia albo zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana.mz Re: Nazwa dla firmy 16.11.09, 17:13 nie jest zła :-) jeszcze zależy czego to ma być nazwa (jakiej branży) Odpowiedz Link Zgłoś
karol3wr Re: Nazwa dla firmy 17.11.09, 00:16 Branża nie jest jeszcze pewna, ale idzie w stronę nieruchomości i finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
statystycznypl Re: Nazwa dla firmy 05.01.10, 19:38 sprawdź czy będzie wolny adres www. z końcówką .pl lub com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haan Re: Nazwa dla firmy IP: *.cityconnect.pl 17.11.09, 17:25 Całkiem ładnie brzmi...tylko zależy czym ta firma ma się zajmować..? Ensum...trochę kojarzy mi się z odzieżową marką Monsoon...ale to prawdopodobnie tylko mnie;) Napisz, czym się zajmujecie, wtedy można będzie oceniać trafność nazwy. Nazwa pasuje bardziej do firmy usługowej, niż hurtowo-detalicznej...i czy nie lepiej byłoby napisać to tak: EnSum? Lepiej się na to patrzy, nie zlewa się tak graficznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathew Re: Nazwa dla firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 05:26 Oto najlepszy przyklad genialnego biznesmena z Polski. Nie dosc ze sam nie umie wybrac nazwy to jeszcze nie wie czym ta firma bedzie sie zajmowac. Ciekawe czy juz wybrales dla firmy ekskluzywny samochod i sekretarke ze znajomoscia sztuki masazu Odpowiedz Link Zgłoś
majkelowna Re: Nazwa dla firmy 02.12.09, 15:34 A czego to ma być firma? Ale bardzo fajnie brzmi, profesjonalnie. Kojarzy się z jakimiś usługami, handlem albo sprzetem rtv. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franco caftanko Re: Nazwa dla firmy IP: 188.33.157.* 19.12.09, 15:15 otwieram sklep z art. dziecięcymi...tylko jeszcze ta nazwa... myślałem o nazwie "słoneczko", ale to bardziej kojarzy mi się z przedszkolem... może ktoś ma pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
misia476 Re: Nazwa dla firmy 19.12.09, 22:30 A moze nazwa dwuczlonowa np: ciuszek maluszek ??? Odpowiedz Link Zgłoś