Dodaj do ulubionych

interes , współpraca , pomysł na inwestycję

24.03.04, 21:01
Poszukuję pomysłu na interes . Jestem w stanie zainwestować 50 - 100 tys.
PLN . Może masz pomysł? Może zrobimy coś razem ? Pozdrawiam Piotr
Obserwuj wątek
    • kajak1 Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję 25.03.04, 09:09
      A w jakim mieście?
      • Gość: meg Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 17:30
        Mam niedużą firmę poligraficzną/głównie introligatorstwo/ pod Warszawą, duże
        doświadczenie w poligradii /14 lat/, kontakty, -poszukuję wspólnika do
        rowinięcia firmy / najchętniej z maszyną do druku offsetowego i może z
        doswiadczeniem w branży / tel. 0-609 540 076
        • Gość: molier Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.03.04, 00:18
          mam kilka innowacyjnych projektów. jeżeli jesteś poważnie zainteresowany musimy
          się spotkać
        • kajak1 Re: współpraca 26.03.04, 11:21
          Gość portalu: meg napisał(a):

> Mam niedużą firmę poligraficzną/głównie introligatorstwo/ pod Warszawą, duże
          > doświadczenie w poligradii /14 lat/, kontakty, -poszukuję wspólnika do
          > rowinięcia firmy / najchętniej z maszyną do druku offsetowego i może z
          > doswiadczeniem w branży / tel. 0-609 540 076

Szkoda, że aż pod W-wą,jestem z Wrocka, byłbym zainteresowany tą branżą. A ile
          kosztuje taka maszyna? Nie ukrywam, że jej nie mam.
          Mam zrobiony kurs grafiki 200h w agencji reklamowej i chciałem gdzieś wejść w
          spółkę do małej poligrafii.
          • Gość: meg Re: współpraca /kajak1/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:55
            Witaj, taka maszyna /obecnie/nie jest droga, to zależy oczywiście od maszyny -
            taka uzywana w A2+ naprzykład chodzi w cenie ok,40 000, ale juz Romayora można
            kupić za ok. 8000 w stanie bdb. Mój e-mail: malwina-pawlowska@wp.pl
            • kajak1 Re: współpraca /meg/ 29.03.04, 11:54
              To ja. Ciągle się zastanawiam, jakby to ugryźć. Jak by nie patrzeć z Wrocka do
              Wawy jest parę kilometrów. A co do maszyn, to widzę, że np. w prasie ciągle się
              ogłaszają ze sprzedażą aż z Heidelberga.
              • Gość: meg Re: współpraca /kajak1/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:04
                Jest taki portal:www.drukarnie.com.pl - na zakładce "giełda" masz - kupno,
                sprzedaż i współpracę. Więcej jest sprzedających maszyny - można coś tanio
                kupić lub nawiązać współpracę. Pozdr
      • Gość: Piotr Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 21.04.04, 20:05
        Sorry za takie opóżnienie w odpowiedzi. Trójmiasto
    • wolly0 Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję 27.03.04, 22:03
      Może to nie jest biznes stulecia ale,za to pewny.Mam pomysł,kontakty- wszystko.
      Oprócz niewielkiej gotówki.Jezeli Cie ta notka zainteresuje proponuje wymiane
      korespondencji na privie.
      wolly0@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka