smg96 24.03.04, 21:01 Poszukuję pomysłu na interes . Jestem w stanie zainwestować 50 - 100 tys. PLN . Może masz pomysł? Może zrobimy coś razem ? Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajak1 Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję 25.03.04, 09:09 A w jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 17:30 Mam niedużą firmę poligraficzną/głównie introligatorstwo/ pod Warszawą, duże doświadczenie w poligradii /14 lat/, kontakty, -poszukuję wspólnika do rowinięcia firmy / najchętniej z maszyną do druku offsetowego i może z doswiadczeniem w branży / tel. 0-609 540 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molier Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.03.04, 00:18 mam kilka innowacyjnych projektów. jeżeli jesteś poważnie zainteresowany musimy się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
kajak1 Re: współpraca 26.03.04, 11:21 Gość portalu: meg napisał(a): > Mam niedużą firmę poligraficzną/głównie introligatorstwo/ pod Warszawą, duże > doświadczenie w poligradii /14 lat/, kontakty, -poszukuję wspólnika do > rowinięcia firmy / najchętniej z maszyną do druku offsetowego i może z > doswiadczeniem w branży / tel. 0-609 540 076 Szkoda, że aż pod W-wą,jestem z Wrocka, byłbym zainteresowany tą branżą. A ile kosztuje taka maszyna? Nie ukrywam, że jej nie mam. Mam zrobiony kurs grafiki 200h w agencji reklamowej i chciałem gdzieś wejść w spółkę do małej poligrafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: współpraca /kajak1/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:55 Witaj, taka maszyna /obecnie/nie jest droga, to zależy oczywiście od maszyny - taka uzywana w A2+ naprzykład chodzi w cenie ok,40 000, ale juz Romayora można kupić za ok. 8000 w stanie bdb. Mój e-mail: malwina-pawlowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kajak1 Re: współpraca /meg/ 29.03.04, 11:54 To ja. Ciągle się zastanawiam, jakby to ugryźć. Jak by nie patrzeć z Wrocka do Wawy jest parę kilometrów. A co do maszyn, to widzę, że np. w prasie ciągle się ogłaszają ze sprzedażą aż z Heidelberga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: współpraca /kajak1/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:04 Jest taki portal:www.drukarnie.com.pl - na zakładce "giełda" masz - kupno, sprzedaż i współpracę. Więcej jest sprzedających maszyny - można coś tanio kupić lub nawiązać współpracę. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 21.04.04, 20:05 Sorry za takie opóżnienie w odpowiedzi. Trójmiasto Odpowiedz Link Zgłoś
wolly0 Re: interes , współpraca , pomysł na inwestycję 27.03.04, 22:03 Może to nie jest biznes stulecia ale,za to pewny.Mam pomysł,kontakty- wszystko. Oprócz niewielkiej gotówki.Jezeli Cie ta notka zainteresuje proponuje wymiane korespondencji na privie. wolly0@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś