Dodaj do ulubionych

Import z Chin ? Opłacalne? Ryzykowne? zapraszam

IP: *.intan.pl 19.11.10, 18:20
Interesuje mnie importowanie produktów z Chin, jak to wygląda, jak długo trwa,czy się opłaca, koszty itp... A najważniejsze dla mnie bezpieczeństwo transakcji. Czy maja Państwo jakie doświadczenia? Czy są jakieś firmy/pośrednicy które pomagają małym firmom wejść do współpracy z firmami Chińskimi?
Obserwuj wątek
    • Gość: praktyk Re: Import z Chin ? Opłacalne? Ryzykowne? zaprasz IP: 89.73.231.* 24.11.10, 18:13
      Jasne ze mamy, ale co z tego... kupic nie ma problemu , ale jak trafisz dobry towar momentalnie wejdzie konkurencja dlatego lepiej produkowac w Polsce i sprzedawac na świcie.
      A tak szczerze nikt nie ma ochoty tłumaczyć i radzić za free... pewnie jeszcze poszukac Tobie towar i doradziśc gdzie jest zbyt... człowieku masz 10.000 na konsultacje i doradztwo ? Jak nie to męcz się sam... powodzenia
      • Gość: ja Re: Import z Chin ? Opłacalne? Ryzykowne? zaprasz IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 20:41
        gbur
    • Gość: pawel Re: Import z Chin ? Opłacalne? Ryzykowne? zaprasz IP: 119.62.127.* 19.04.11, 04:17
      Pomagam w imporcie z Chin, mieszkam w Chinach.
      Zapraszam do wspolpracy i nie kosztuje to 10 000! ;-)
      www.china2poland.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka