Gość: Dariusz IP: *.icpnet.pl 07.03.11, 09:32 Na jakich przedmiotach warto umieścić grawer reklamowy firmy ? długopis,kubek termiczny,scyzoryk -wiele jest możliwości,która waszym zdanie najskuteczniejsza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueandrzej80 Re: Grawerowanie 14.03.11, 14:44 Długopis. Używa się często i można rozdawać. Poza tym często się długopisy pożycza innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Grawerowanie 17.03.11, 16:08 moim zdaniem kubki tez sa spoko, nie musza byc termiczne :) Czesto taki kubek stoi na biurku i kazdy go oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_ska87 Re: Grawerowanie 18.07.16, 11:42 Podbijam pytanie, nie chcę niepotrzebnie zakładać nowego wątku. Na czym najlepiej jest teraz wrzucać logo firmy? Długopisy, pendrajwy, teraz chyba power banki są modne? Odpowiedz Link Zgłoś
poooldek Re: Grawerowanie 18.07.16, 11:47 Ja nawiązałem teraz współpracę z agencją reklamową, tam mi Pani mówiła, że cały czas najlepiej idą długopisy, notesy. Standardowe rzeczy no ale one faktycznie są przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_ska87 Re: Grawerowanie 18.07.16, 11:49 w studio optimo we Wrocławiu, a ceny to nie będę pisał, bo ja tam robiłem kilka rzeczy i negocjowalismy, więc to raczej indywidualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_ska87 Re: Grawerowanie 18.07.16, 11:53 zo_ska87 napisał(a): > w studio optimo we Wrocławiu, a ceny to nie będę pisał, bo ja tam robiłem kilka > rzeczy i negocjowalismy, więc to raczej indywidualna sprawa. Miało być ja robię teraz w studio optimo we Wrocławiu, a ceny to nie będę pisał, bo ja tam robiłem kilka rzeczy i negocjowalismy, więc to raczej indywidualna sprawa. Skasowałem jakoś pół postu :P Odpowiedz Link Zgłoś
poooldek Re: Grawerowanie 18.07.16, 11:56 No okej, nawet o cenie przecież nie pytałem :) No tzreba uważać jak się pisze, bo tutaj nie można edytowac postów :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaaaaa12 Re: Grawerowanie 06.01.17, 11:04 Najlepiej porównać oferty kilku firm. Ja znalazłam ciekawe gadżety w tym długopisy, na targach reklamowych Remadays. W tym roku też jadę 15 lutego, bo muszę zrobić zapasy dla moich klientów na nowy rok. Odpowiedz Link Zgłoś
krania123 Re: Grawerowanie 17.07.17, 15:49 Myślę że wszystkie te opcje są OK, polecam do grawerowania exilis.olsztyn.pl/grawerowanie-materialow-metoda-laserowa/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reklamowy123 Re: Grawerowanie 20.03.18, 13:59 Fajnym gadżetem napewno są kalendarze książkowe, logo mozna wytłoczyć bądź wygarwerować. Polecam: www.iveno.pl/kalendarze-ksiazkowe-tygodniowe Odpowiedz Link Zgłoś
pablitoss Re: Grawerowanie 07.08.18, 15:03 Znajomy z firmy elgrawer.pl/ robi drewniane wizytówki i graweruje je laserem, jeśli się nie mylę to na zegarkach teraz chciał robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
niesmiertelnikzgrawerem Re: Grawerowanie 14.03.24, 23:17 na wisiorku lub breloczku!! najbardziej lubie nieśmiertelniki jak tutaj: prezentzgrawerem.com/ Odpowiedz Link Zgłoś