Dodaj do ulubionych

Kontrahenci - Oszuści

IP: *.ds5.zut.edu.pl 26.07.11, 16:46
Chcę przestrzec wszystkich przed właścicielem Akademii Marketingu ze Szczecina. Pan Piotr Węcławik-Nguyen jest oszustem, z którym nie warto podejmować współpracę. Jest to osoba żerująca na nieszczęściu innych, czerpiąc z tego korzyści dla siebie. UWAŻAJCIE NA TEGO TYPU LUDZI!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Węcławik Re: Kontrahenci - Oszuści IP: *.ip.shentel.pl 21.11.11, 12:09
      Chętnie odpowiem na każde pytanie i każdą wątpliwość. Nikt, żaden anonimowy "gość" nie ma prawa nikogo szkalować. Można wyrazić o kimś swoje zdanie, ale używając słowa "oszust" a tym bardziej określenia "żerująca na nieszczęściu innych" należy liczyć się z konsekwencjami. To uwaga także do administratorów forum. Ja nie będę odpowiadał w taki sam sposób, choć też mógłbym podać nazwisko owego młodego człowieka, który rości sobie nieuzasadnione pretensje, jakoby należą mu się pieniądze za sam fakt, że z własnej, przez nikogo nie narzuconej woli i w żaden sposób nie umówionej co do płatności czynności, chwilę pogrzebał w necie przygotowując się do swojej przyszłej (niedoszłej oczywiście) roli konsultanta. Osoby wątpiące w mój punkt widzenia serdecznie zapraszam do kontaktu. Jestem dumny z faktu, iż buduję nadwyraz demokratyczną, przyjazną i otwartą organizację przyszłości, w której szanujemy każdego klienta i każdego człowieka, a nasza działalność, co do zasady, jest skoncentrowana na działaniach CSR (odpowiedzialność społeczna firm).
    • Gość: Piotr Węcławik-Ngu Re: Kontrahenci - Oszuści IP: *.ip.shentel.pl 18.07.17, 20:33
      Kilka tygodni temu nakazałem Wam zlikwidować te obraźliwe, niczym nie poparte bluźnierstwa na mój temat. Sześć lat życia z plakietką oszusta to chyba spory wyrok, jak na osobę, wobec której nikt nigdy nie postawił takiego zarzutu przed sądem! To doprawdy smutne, że w czasach w jakich żyjemy, musimy się bronić przed wszystkimi, bo do nikogo już nie można mieć zaufania. Pomyślałby kto, że kiedyś codziennie kupowałem Gazetę Wyborczą, ba nawet sprowadziłem Was kiedyś na słuszną drogę normalności, gdy nieźle namieszała ustawa o ochronie języka polskiego .... Wam zabrakło odwagi, kreatywności i rozsądku.
      Lubicie straszyć sądami, tymczasem sami nieźle grzeszycie, przynajmniej nieprzyzwoitością (choćby ostatni wizerunek Pana Michnika) czy nierzetelnością dziennikarską, czego dowodzi choćby ten bluźnierczy, anonimowy wpis o mnie. Nie wykonaliście ani jednej czynności sprawdzającej, ani wtedy gdy to opublikowaliście, ani teraz, gdy zażądałem jego usunięcia.
      Jeżeli nadal będziecie mnie publicznie oczerniać, wystąpię z pozwem o naruszenie dóbr osobistych i o odszkodowanie.

Z głęboko schowanym szacunkiem do zespołu forum.gazeta.pl
      Szykanowany przez Was Piotr Węcłlawik-Nguyen

Gość: Piotr Węcławik IP: *.ip.shentel.pl 21.11.11, 12:09
      Chętnie odpowiem na każde pytanie i każdą wątpliwość. Nikt, żaden anonimowy "gość" nie ma prawa nikogo szkalować. Można wyrazić o kimś swoje zdanie, ale używając słowa "oszust" a tym bardziej określenia "żerująca na nieszczęściu innych" należy liczyć się z konsekwencjami. To uwaga także do administratorów forum. Ja nie będę odpowiadał w taki sam sposób, choć też mógłbym podać nazwisko owego młodego człowieka, który rości sobie nieuzasadnione pretensje, jakoby należą mu się pieniądze za sam fakt, że z własnej, przez nikogo nie narzuconej woli i w żaden sposób nie umówionej co do płatności czynności, chwilę pogrzebał w necie przygotowując się do swojej przyszłej (niedoszłej oczywiście) roli konsultanta. Osoby wątpiące w mój punkt widzenia serdecznie zapraszam do kontaktu. Jestem dumny z faktu, iż buduję nadwyraz demokratyczną, przyjazną i otwartą organizację przyszłości, w której szanujemy każdego klienta i każdego człowieka, a nasza działalność, co do zasady, jest skoncentrowana na działaniach CSR (odpowiedzialność społeczna firm).

Licząc na opublikowanie tego krótkiego listu, wszystkim Waszym Szanownym Czytelnikom raz jeszcze podaję kontakt do mnie (niezmienny od dobrych 10-ciu lat):
      602-19-21-71 taorama@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka