Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia

23.08.11, 22:07
Jak w temacie. Zamierzam dopiero otwierać działalność i chciałbym uzyskać fachową poradę co robić by wynająć biuro, czy w ogóle wynajmować, gdzie szukać itp .
Obserwuj wątek
    • kebmo Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 23.08.11, 23:03
      Wszystko zależy od specyfikacji. Ile osób, gdzie szukasz, czego wymagasz :) . Jeżeli dopiero zaczynasz to spróbuj domówki czyli u siebie w domu, jeśli jednak masz więcej pracowników to powinieneś szukać jakiegoś biurowca, business parku itp. :)
      • szukamwolnegokonta Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 24.08.11, 19:17
        Póki co to na razie coś małego, ale myśle że kiedyś się rozwinie. Warszawa oczywiście. Z domówki już korzystam :) . A te całe Business Parki? Mógłbyś wyjaśnić co to jest, podać jakiś przykład?
    • laptopek24 Poszukaj coworking 02.09.11, 15:17
      Poszukaj w google.pl hasło coworking
      czasem ludzie wspólnie wynajmują biuro aby było taniej. Są też takie firmy, które tworzą biura do wynajęcia za stały miesięczny abonament. Co bardzo obniża koszty.
    • freelancer15 Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 22.10.15, 11:07
      SpokoWork, biurko, v-office, wygoda.
      W sumie jakiś czas temu miałem podobny problem. Chciałem rozkręcić swoją działalność, wynająć biuro, zwyczajnie czuć się tam w porządku. trochę szukałem, trochę posprawdzałem i w sumie znalazłem. Bardzo zależało mi na lokalizacji i zachęcającym wystroju lokalu, atmosferze. Zaufałem biurze co-workingowemu SpokoWork i serio nie żałuję. Kurcze, mam 2 minuty na stary rynek, wstaję i cieszę się, że idę do tej pracy, sąsiedzi pracujący obok to teraz moi przyjaciele , a w tym wszystkim ciągle pracuje. Skupiam się na tym co mam robić i nic mnie nie rozprasza. No może pyszna kawa, do której mam zawsze dostęp. Mam swoje biurko, oprócz tego korzystając z oferty V-Office moja korespondencja przychodzi do miejsca, w którym pracuje, więc nie musze się o nic martwić. Naprawdę zachęcam , SpokoWork Poznań, ja nie żałuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka