szukamwolnegokonta 23.08.11, 22:07 Jak w temacie. Zamierzam dopiero otwierać działalność i chciałbym uzyskać fachową poradę co robić by wynająć biuro, czy w ogóle wynajmować, gdzie szukać itp . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kebmo Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 23.08.11, 23:03 Wszystko zależy od specyfikacji. Ile osób, gdzie szukasz, czego wymagasz :) . Jeżeli dopiero zaczynasz to spróbuj domówki czyli u siebie w domu, jeśli jednak masz więcej pracowników to powinieneś szukać jakiegoś biurowca, business parku itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szukamwolnegokonta Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 24.08.11, 19:17 Póki co to na razie coś małego, ale myśle że kiedyś się rozwinie. Warszawa oczywiście. Z domówki już korzystam :) . A te całe Business Parki? Mógłbyś wyjaśnić co to jest, podać jakiś przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek24 Poszukaj coworking 02.09.11, 15:17 Poszukaj w google.pl hasło coworking czasem ludzie wspólnie wynajmują biuro aby było taniej. Są też takie firmy, które tworzą biura do wynajęcia za stały miesięczny abonament. Co bardzo obniża koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer15 Re: Jak znaleźć biuro - porady z doświadczenia 22.10.15, 11:07 SpokoWork, biurko, v-office, wygoda. W sumie jakiś czas temu miałem podobny problem. Chciałem rozkręcić swoją działalność, wynająć biuro, zwyczajnie czuć się tam w porządku. trochę szukałem, trochę posprawdzałem i w sumie znalazłem. Bardzo zależało mi na lokalizacji i zachęcającym wystroju lokalu, atmosferze. Zaufałem biurze co-workingowemu SpokoWork i serio nie żałuję. Kurcze, mam 2 minuty na stary rynek, wstaję i cieszę się, że idę do tej pracy, sąsiedzi pracujący obok to teraz moi przyjaciele , a w tym wszystkim ciągle pracuje. Skupiam się na tym co mam robić i nic mnie nie rozprasza. No może pyszna kawa, do której mam zawsze dostęp. Mam swoje biurko, oprócz tego korzystając z oferty V-Office moja korespondencja przychodzi do miejsca, w którym pracuje, więc nie musze się o nic martwić. Naprawdę zachęcam , SpokoWork Poznań, ja nie żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś