dachefekt 26.02.13, 13:55 Czy umieszcznie wpisu firmy budowlanej w tej bazie może przynieść korzyści? Kto szuka firmy w PF? Lepsze Adwords czy PF? Proszę o podzielenie sie wiedzą w tej materii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nprojekt Re: Panorama Firm 13.04.13, 16:48 Ja umieszczam w tych 3 firmach: pf.pl pkt.pl oraz firmy.net - tu nawet nie chodzi o to czy ktoś tam szuka usług. Te strony mają b. wysokie PageRanki co jest korzystne do pozycjonowania strony. To strona którą ostatnio pozycjonuję stronę adwokat adwokatgalecka.pl jest ona wysoko na hasło trudne do wypozycjonowania "adwokat" i to właśnie dzięki tym trzem linkom płatnym. Ja polecam warto trochę wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
shopperone Re: Panorama Firm 13.02.15, 14:11 Witam Pana, Chciałbym zaprosić Pana do korzystania z nowego portalu shopperone.pl Portal ten jest przeznaczony dla osób kupujących i sprzedających w Internecie Portal ten jest całkowicie bezpłatny dla kupujących natomiast sprzedający płaca jedynie prowizje od sprzedanego produktu która w chwile obecnej nie wynosi więcej niż 5 zł Portal ten zajmuje się również promowaniem przedsiębiorstw oraz wynajmem banerów reklamowych, więcej informacji na ten temat może się Pan dowidzieć pod linkiem shopperone.pl/informacje/regulamin/promocja Polecam portal ShopperOne ponieważ jest najtańszy na rynku i warto się na nim reklamować, już w pierwszych 2 miesiącach działalności miał około 4 000 odsłon Niniejsze ogłoszenie nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
zosmet Re: Panorama Firm 22.03.15, 16:05 Witam ja swoją firmę zosmet.pl dodaje do katalogów stron które wygooglować. Pozycjonuję ją na słowo "smarowniczki" i mogę przyzna, że ten sposób jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
em-ku Re: Panorama Firm 05.01.16, 11:35 Jeśli chce Pan znaleźć zleceniodawców proszę skorzystać z serwisów ogłoszeniowych , np. www.oferty-biznesowe.pl W ty serwisie codziennie publikowane są aktualne ogłoszenia, przetargi, zapytanie ofertowe itp. Można znaleźć ciekawe oferty i nawiązać długotrwałe relacje biznesowe. Dodam, że z branży budowlanej jest bardzo dużo ogłoszeń, na terenie całej Polski. Serwis można testować przez 30 dni całkowicie za darmo. Nie ma nic do stracenie, a może akurat uda się znaleźć ciekawe i dochodowe zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś