Dodaj do ulubionych

Magazyn Partner Kielce - kabiny problem

• rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.09.16, 18:28
      na numer z nowych sklepów kolejne aukcje po za granica :)

www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/duschkabine-80x80-cm-90x90-100x100-duschtempel/492153971-91-4299

jak ktos ogarnia niemiecki może ostrzec :)
      • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.09.16, 18:29
        i czeska aukcja

nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/vany/inzerat/12017027-vana-180x120-whirpool-jacuzzi-masazni-vanna-hydromasazni-nabidka/
        • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.09.16, 22:48
          tel. 577238465 to też Napors z Kielc do rafertti cd.to
          hurtownianaszelazienki.pl/ domena zarejestrowana na Napors
          lazienkihurtowniasklep.pl domena zarejestrowana Napors
          Recenzje produktów skasowane szkoda ze mój komentarz wisiał od wczoraj na na stronie
          lazienkihurtowniasklep.pl a na drugiej od razu wczoraj zostały skasowane przez firmę Napors recenzje zaraz po pojawieniu się tu postu.Wiemy ze firma Napors czyta te komentarze a być może udaje oszukanego trza uważać .Jak bym można było to bym prosił o aktywacje profilu do wszystkich oszukanych przez Firmy tu opisywane
      • gota007 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 07.09.16, 11:29
        zgłosiłam na ebayu więc mam nadzieję ze zniknie
      • gota007 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 07.09.16, 11:29
        zgłosiłam na ebayu także mam nadzieję że zniknie :)
        • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.16, 13:31
          Witam dzisiaj otrzymałam zwrot pieniędzy za zakupioną wannę dzięki tyklko telewizji
          • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 07.09.16, 15:09
            Witam, czy możesz podać w jakim programie to było..Pozdrawiam
            • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.16, 16:10
              504243931 odpowiem na pytania
              • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 15:20
                Ślicznie dziękuję Pani Izabeli za pomoc a z Firmą Napors na razie brak kontaktu.
                • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 16:17
                  Tak, zrobili się "sławni" dzięki telewizji i teraz nie odbierają telefonów i nie odpisują na e-maile.
                  • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 16:45
                    Można prosić o szczegóły odnośnie tej telewizji?
                    • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 17:04
                      kielce.tvp.pl/26837431/wanny-widmo-firma-z-kielc
                      • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 19:34
                        Wczoraj dostałe od jednego z byłych poszkodowanych fajną stronkę zgadnijcie do kogo należy
                        hydraulikahurt.pl/
                        czy wam tez wyskakuje błąd 404
                        aha i małe pytanko ktoś może wie co oznaczają te nazwy i sorki nie popełniłem błędu aż sobie wydrukowałem.
                        1.Nanoo Technologie
                        2.Nanno Techlogie
                        3.Nako
                        4.Naporsed

• rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 19:43
                          KOlejne strony

brize.pl/

• dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 20:58
                            Sorki powieliłem stronkę, ale ludzie może bardziej zapamiętają.
                            • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 21:07
                              Prosze mi powiedzieć czy ktoś złożone doniesienie na policji w kielcach ? czy oni coś robią ? mieszkam pod krakowem ale niedługo bede w okolicach kielc i zastanawiam sie nad wizyta w tamtejszym komisariacie
                              • lehmwasser Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 22:21
                                Całą moją sparawe zalatwila policja Kilececka , 3 dni temu odzyskałem cała kase i musze ich pochwalic bo spisali sie chłopaki na medal . chetnie pomoge i podpowiem jak sie do tego zabrać oto mój email k-2_86@o2.pl
                            • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 21:26
                              jeszcze zapomniałem o jednej stronie firmy
                              prysznicekafelki.pl/ i znowu tajemnica nazwa Nator tu sobie poczekają ja mam 68 w regulaminie a oni już 70
                              Trza zrobić tu porządek w końcu nasze forum jest sławne wiele osób tu zagląda.
                              Jutro postaram się wyjaśnić tajemnice nazwy które podałem.
                              • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 21:44
                                juz chyba nie ogarniają designu bo strona od kafelki a grafika w stopce od strony z bielizna :D
                                • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 22:46
                                  a ja sobie obejrzałem zamówioną kabinę i teraz jest taniej zapłaciłem 1422,90+ dostawa a teraz na stronie prysznicekafelki.pl jest za 1 363,82 zł
                                  chyba mnie znów oszukali.
                                  Uważajcie nie dajcie się nabrać sprawdzenie na Whois nić nie da bo to nie Napors ale jest to Firma Napors można to sprawdzić jeszcze w inny sposób. Kolejna domena pod którą działa Napors znowu promocje tym razem pod nową nazwą Nano Serwis
                                  [b]TYLKO DO 08.09 nawet -10 % Upustu Zapraszamy !! Od 10.09 Ceny wyższe o 10 %
                                  i szukałem tam regulaminu ale jakoś nie mogę go znaleźć.
                                  • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 16:48
                                    możesz podać dokładna stronę bo nie mogę znaleźć
                                    • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 17:38
                                      Kabina prysznicowa 80x80 Sauna hydromasaż z niskim brodzikiem jest na prysznicekafelki.pl
                                      • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 18:15
                                        A tu był podobny temat w Kielcach
                                        kielce.wyborcza.pl/kielce/1,47262,10672340,Setka_oszukanych_przez_sklep_internetowy__Handel_w.html?disableRedirects=trueTekst linka
                                        • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 19:00
                                          kurcze ten gosć widze ze działał w róznych sferach ? to ta sama osoba od wanien? zgadzało by sie jesli zatrzymała go policja dlatego nie odbiera ? czy mamy 100% pwenosci ze to on ? jesli tak postawione są zarzuty 3 krotnego oszustwa dlaczego ?
                                          • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 19:02
                                            akub Wątor
                                            18.11.2011 23:00

ok dobra 2011.... a juz miałem nadzieje
                                            • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 19:35
                                              czy to on nie wiem a czy wie policja to pytanie do nich dzwoniłem dziś do Kielc na Komendę i byłem u siebie na Komendzie .
                                              Jest teraz mniej poszkodowanych tu na forum bo część odzyskało pieniążki ale myślę że tu zaglądają. Teraz trza pozbierać kolejne osoby
                                              • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 10.09.16, 16:06
                                                Ja, niestety w dalszym ciągu czekam na zwrot kasy od firmy Godan. Czytam forum gazety.pl i dodaję kilka słów ze swojej strony. Chyba muszę się wybrać do Kielc na policję z zawiadomieniem o przestępstwie, mieszkam niedaleko Kielc. Sprawa w sądzie od kwietnia 2016 iiii cisza. Krzysztof D. woj. świętokrzyskie, dyniu@o2.pl
                                              • justynas444 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 11.09.16, 22:59
                                                Witam, również zostaliśmy oszukani. justynas444@wp.pl sprawa zgłoszona na policji w białymstoku
                                        • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 19:24
                                          za 10 minut podam kolejną stronę firmy Napors muszę tylko coś sprawdzić
                                          • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 22:38
                                            Przepraszam bardzo nikt nie wspomniał że byłe druga edycja programu w TVP 3 publikacja była
                                            12 września 2016, 16:27
                                            druga sprawa Firma Napors zakłada kolejne strony można je łatwo wyszukać nic sobie nie robi z naszych postów.
                                            Nie dajcie się oszukać przepraszam bardzo ale linków nie podam dziś natomiast mam prośbę wszelkie posty trza pisać zgodnie z faktami by moderator ich nie usunął.
                                            Pozdrawiam
                                            • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 14.09.16, 16:52
                                              Witam jest to mój kolejny post tym razem podam link
                                              kielce.tvp.pl/26910744/nabici-w-wanny
                                              Teraz kolejna moja prośba potrzebuję jak najwięcej informacji o stronie
                                              www.kabinywannykielce.pl podobno kopia tej strony istnieje
                                              przydały by mi się skreny i do kogo ta domena należała
                                              mój adres jest nowy założyłem go na potrzeby tego forum
                                              bmnk1971@gazeta.pl
                                              i mam malutkie pytanie dlaczego po wejściu na stronę
                                              nowekabiny.pl wybierając sobie artykuł mam przekierowanie do strony
                                              hurtownianaszelazienki.pl
                                • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 10:45
                                  Hehe, szuka następnych chętnych. Z czegoś musi oddać kasę
                        • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 08.09.16, 20:56
                          brize.pl/duschkabine-c-1.html gdy wpisałem numer tele w wyszukiwarkę pokazała mi się również taka stronka na niemieckim portalu. Oprócz hydrauliki naciągają również na bieliznę erotyczną. Nie wiem ale chyba to ten sam gostek. Krzysztof Dynak, świętokrzyskie.
                  • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.16, 19:42
                    nie sławni tylko pracują i nie zawsze można odbierać tel sory
                  • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.16, 21:22
                    Nie Sławni tylko pokrzywdzeni tak każdy mysli że jak raz zadzwoni to szybko odbiorę tak się nie da a nieodzzwaniam
                • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.16, 19:23
                  katowice.tvp.pl/26848418/zaplacili-teraz-miesiacami-czekaja-na-zamowienie
                  • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 19:39
                    supercentrumbudowlane.pl/

ABONENT:
                    firma: Napors
                    ulica: al.na stadion 50/201
                    miasto: 25-127 Kilece
                    telefon: +48.577070595

zostawiam bez komentarza
                    • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 20:10
                      a tu komentarze
                      www.mywot.com/en/scorecard/marketbudowlanysanit.pl?utm_source=addon&utm_content=popup
                      • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.09.16, 21:07
                        Napors
                        Witam wszystkich klientów Firmy Napors może firma zacznie nasz traktować poważnie.
                        Dla nowych klientów małe ostrzeżenie
                        katowice.tvp.pl/26848418/zaplacili-teraz-miesiacami-czekaja-na-zamowienie
                        Podam kilka aktualnych stron Firmy
                        supercentrumbudowlane.pl/
                        prysznicekafelki.pl/
                        hydraulikahurt.pl/
                        hurtownianaszelazienki.pl/
                        lazienkihurtowniasklep.pl/
                        dobretanieprodukty.pl/
                        www.kabinywannykielce.pl/ strona ma złą reputacje
                        Tej strony nie znam ale na wszelki wypadek podam jest bardzo podobna
                        brize.pl/
                        I teraz jeszcze jedna strona z datą modyfikacji /ostatnia modyfikacja: 2016.08.05/
                        lazienkisklepdetal.pl/
                        • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.16, 13:35
                          Witam ponownie wszystkich czy ktoś otrzymał zwrot pieniędzy po transmisji zw telewizji Ludzie nagłaśniajcie inaczej nie otrzymacie zwrotu nie ma się czego bać ani wstydzić walczy się o swoje przesyłam linki katowice.tvp.pl/26848418/zaplacili-teraz-miesiacami-czekaja-na-zamowienie.
                        • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.16, 13:36
                          kielce.tvp.pl/26837431/wanny-widmo-firma-z-kielc
                          • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.09.16, 15:04
                            Witam .ja zwrotu nie otrzymałem .telefonu nie odbiera . Na maile nie odpisuje.
                            • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 12.09.16, 23:29
                              Zgadza się, nastała cisza. Chyba trzeba udać się na policję. Moja sprawa czeka w sądzie od kwietnia 2016 i do tej pory cisza. Może policja załatwi to szybciej.
                              • gota007 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 10:24
                                u mnie też cisza.. na policji już byłam, chyba jedynie tvn uwaga albo interwencja nam pomoże..
                                • pawlu88 Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 11:39
                                  Właśnie wracam od Powiatowego Rzecznika Konsumentów,właściciel po raz kolejny nie dotrzymał terminu.Jeśli ktoś jest chętny aby karę nałożył UOKiK musi zgłosić chęć jak najwięcej osób.Im liczniejsza grupa tym kara będzie wyższa. Wszystkich poszkodowanych zapraszam a e mail pawlu88@wp.pl
                                  • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.09.16, 13:24
                                    Do gota007 jestem w trakcie pisania do interwencji na Polsacie. Jesli zechca nakręcic reportarz bende szukał ludzi ktorzy stana po naszej stronie .A.Habelski Zielona Góra.
                                    • adas74j Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 13:30
                                      moja żona zgłosiła już tą sprawę do TVN Uwaga, czekamy na odzew.
                                    • adas74j Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 13:31
                                      Moja żona zgłosiła już tą sprawę do TVN Uwaga. Czekamy na ich odpowiedz.
                                      • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.09.16, 13:49
                                        Jeżeli TVN się odezwie.można na mnie liczyć .andrzej.misiek30@wp.pl do interwencji też zgłaszam.
                                        • martin890890 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 14.09.16, 22:14
                                          Witam tez sprawę chce oddać do ogólnopolskie telewizji bo nie ma innej opcji na ta firme zostałem oszukany na 1800 zł. Jestem z kuj- pom ok torunia jest ktoś z okolic
                                          • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.09.16, 10:30
                                            Witam, niestety ja mieszkam w świętokrzyskim, ale możesz podać w zgłoszeniu moje namiary, chętnie wypowiem się na temat firmy z Kielc.
                                            Krzysztof D. tel 604267271
                                          • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.09.16, 10:41
                                            Mój kontakt z firmą p Dariusza Coś rozpoczął się tak:
                                            Zamówiłem kabinę prysznicową z hydromasażem 18.11.2015. oczywiście zapłaciłem przelewem całą kwotę…..

Witaj KRZYSZTOF D…k,

dziękujemy za rejestrację w sklepie www.kabinywannykielce.pl .

Jeżeli potrzebujesz naszej pomocy prosimy o kontakt: godarhurtownia@gmail.com.

Pozdrawiamy.

A później już „””coraz lepiej””” i dalej już tylko problemy:

Ja
                                            do
                                            Godar Hurtownia
                                            Witam, z moich obliczeń wynika, że termin oczekiwania na zamówiony towar(kabina prysznicowa) właśnie minął. Kabinę zamówiłem 18.11.2015 r. W regulaminie informujecie Państwo o maksymalnym okresie oczekiwania 68 dni(właśnie mija).W e-mailu z dnia 21 stycznia 2016 r. który otrzymałem obiecujecie Państwo, że dostawa będzie zrealizowana najwcześniej 30.01 - 10.02.2016. - dzisiaj jest 24.02.2016. Proszę o informację , co dalej w tym temacie. Pozdrawiam.
                                            Dnia 21 stycznia 2016 13:16 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            W związku z Państwa zamówieniem kabiny prysznicowej informujemy Państwa ,iż
                                            dostawa kabiny prysznicowej będzie realizowana zgodnie z opisem ze
                                            strony, w załączniku PrtSc ze strony na której dokonano zakupu,
                                            dostawa od 2-5 tyg., max termin dostawy tak jak w opise do 68 dni
                                            roboczych patrz załącznik z naszej strony zrzut z ekranu poniżej w tej
                                            wiadomości proszę go otworzyć , wysyłka odbywa się naszym transportem,
                                            dostawa najwcześniej 30.I-10.II.2016 r.
                                            ponieważ dostawa odbywa się naszym transportem, jak tylko trasa w
                                            Państwa kierunku zostanie przygotowana o wysyłce poinformujemy
                                            mailowo lub tel, by byli Państwo przygotowani na odbiór zamówienia
                                            Na chwilę obecną zamówienie jeszcze jest w trakcie realizacji
                                            pozdrawiam
                                            Pracujemy :
                                            poniedziałek - piątek w godzinach 9.00-16.00, (w soboty i niedziele
                                            oraz dni świąteczne nie pracujemy)
                                            na maile odpowiadamy w ciągu około 1-3 dni roboczych
                                            godarhurtownia@gmail.com
                                            www.kabinywannykielce.pl
                                            Ja
                                            do
                                            Godar Hurtownia
                                            Proszę o podanie terminu , ponieważ mogę być w pracy.
                                            Dnia 10 marca 2016 11:04 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            zamówienie jest w realizacji, dostawa będzie na najbliższej trasie,
                                            kurier zadzwoni przed przyjazdem
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 3 marca 2016 13:51 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            zamówienie jest w realizacji, dostawa powinna być w przyszłym tyg. u Pana
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 18 kwietnia 2016 15:05 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            przepraszamy za późna odpowiedź mailową , niestety Państwa maile
                                            trafiły na spam , stad brak odpowiedzi, zweryfikujemy przebieg
                                            transakcji , jeśli jest błąd z naszej strony to zwrot nastąpi w ciągu
                                            7-14 dni na wskazany rachunek bankowy
                                            Pozdrawiam
                                            Dnia 20 kwietnia 2016 12:31 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            zwrot do Państwa będzie zrealizowany
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 2 maja 2016 10:39 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            sprawdzimy przelewy jeśli jest błąd będzie naprawiony
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 19 maja 2016 11:28 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            sprawdzimy transakcję i na pewno wyjaśnimy sytuację
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 20 maja 2016 11:14 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            płatność będzie do Państwa zrealizowana, przepraszamy za opóźnienie
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 31 maja 2016 14:56 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                            Witam,
                                            jest błąd z naszej strony ale będzie on naprawiony
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 22 lipca 2016 14:34 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):

Witam,
                                            zwrot do Pana będzie zrealizowany, najmocniej przepraszamy za opóźnienie
                                            pozdrawiam
                                            Dnia 2 września 2016 11:26 Godan Hurtownia <godanhurtownia@gmail.com> napisał(a):

Szanowny Panie
                                            Zwrot jest u nas i nie bawem zostanie zrealizowany do Pana.....

i tym podobne wiadomości.
                                            • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.09.16, 10:47
                                              Do chwili obecnej czekam na zwrot pieniędzy. Oczywiście miałem już kilka wiadomości od "firmy" o zwrocie kasy- dzisiaj jest 15.09.2016. Na obiecany zwrot, hehehe, czekam już od kwietnia 2016. Ale tak jak pisałem wcześniej,,,,NIE ODPUSZCZĘ,,, nie tylko ze względu na pieniążki, ale również po to, aby ukrócić działalność takich "przedsiębiorców"
                                          • zanka545 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.09.16, 23:09
                                            Jestem z Brodnicy kujawsko pomorskie firma Napors straszy to forum pozwem za moje wpisy ze wniasa o znieslawienie przepraszam ale co hest nie prawda ze oszukujecie ludzi? ze czekam na moje pieniadze? ze na kabine czeka sie 68dni a i tak przychodzi zla a pieniedzy brak ze nir odbieracie telefonow nie odpisujecie na emaile?ze jestescie zlodziejami To do cholery szczera prawda nie znieslawienie napewno nie odpusze i radze wsztstkim nie odpuszczajcie czekam na wasze odpowiedzi w razem latwiej!
                                    • gota007 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 13.09.16, 13:37
                                      ok to w razie czego dajcie znać, ja jestem z katowic, ale moze uda mi sie przyjechać czy coś
                                      • haryza Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.09.16, 23:11
                                        Witam
                                        Ja zakupilem kabine na stronie ( link -hydraulikahurt.pl/) i czytajac te posty mysle ze padlem ofiara tej samej szajki. Z poczatku byl jakis kontakt ale po 5 tygodniach dzwonilem i jakis arogancki typ odprawil mnie do regulaminu w ktorym jest napisane ze dostawa moze opuznic sie do max 68 dni roboczych. To tak jak wyzej. Teraz wykonuje telefony kazdego dnia i nikt nie odbiera, pisalem emaile i nic. Jesli potrzeba zbiorowego pozwu to ja jestem na tak chyba ze to inna firma ale mysle ze po prostu zmienili nazwe i dalej naciagaja ludzi bezkarnie. Jutro zglaszam sprawe na policje. Pomocy jesli komus cos sie udalo zrobic w tej sprawie dajcie znac a jesli potrzebujecie mojego wsparcia jestem gotowy nawet przyjechac z woj. wielkopolskie. Musimy cos zrobic przeciez to panstwo prawa i sprawiedliwosci he he he.
                                        • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.16, 08:55
                                          Witam ja była w tej samej sytuacji nagłośniłam to w mediach i otrzymałam zwrot pieniędzy nie dajcie się trzeba dalej nagłaśniać tel 504243931
                                          • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 16.09.16, 13:58
                                            Z jakiego nr konta oddano pani pieniądze?
                                            • Gość: ADA Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.beskidmedia.pl 16.09.16, 14:18
                                              DZIWI MNIE TYLKO JEDNO MIMO TYLU ZGŁOSZEN NA POLICJE PAN DALEJ OTWIERA NOWE ?JAK TO JEST Z TYN NASZYM PRAWEM W NASZEJ KOCHANEJ OJCZYZNIE
                                            • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.16, 21:12
                                              Witam z tego samego co wpłacałam
                                          • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 16.09.16, 16:36
                                            Pani Iza dobrze nam radzi musimy sprawę dalej nagłaśniać telewizja pomogła wielu osobom pieniążki im zwrócili zostało nasz mało tu na forum ale może niedługo będzie nasz tu więcej jedni piszą do Uwagi inni do Tvn ja napisałem do E.J .Piszemy zobaczymy.Firmy a może to jedna ta sama firma dalej nie odbiera telefonów,nie odpisuje na maile.Nie wiemy gdzie mamy wysłać wypowiedzenia bo pod danymi kontaktowymi firm nie ma pokazała nam to telewizja.Policja każe nam czekać by minął termin 68 dni potem wkroczy .Czy w ten sposób mamy odzyskiwać nasze pieniążki? Chyba nie.Po emisji w telewizji wiele się zmieniło ale czy to wystarczy mówili że oszukanych jest dużo osób, ale czy to każdy widział.Tu na forum czasem będzie cicho ale tak też było i przed emisją.
                                            • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.16, 21:20
                                              Panie Bogdanie ma pan racje pisząc do mediów może ktoś się tym zajmie ja tylko nie rozumiem policji że nie robi nic podobno pan ten nie odbiera bo go zamkneli ale czy to prawda nie wiem na 100 procent
                                              • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 10:04
                                                Witam, z panem "bogdan12016" rozmawiałem. W ubiegłym tygodniu miałem kilka telefonów od kogoś z firmy Godan, nie zdążyłem ich odebrać, ale ostatnio coś szwankuje mi telefon i nie słyszałem sygnału wywoławczego. Oczywiście później oddzwaniałem, ale jak zwykle nikt nie odbierał więc zostawiałem info na sekretarce że nie mogłem odebrać. Więc teza że pana przymknęli jest chyba nie trafiona. Krzysztof Dynak. świętokrzyskie.
                                    • doktorek693 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 19:50
                                      Ja się też piszę jestem z Głogowa. Mój tel w razie pytań 693299041
                                      • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.09.16, 11:34
                                        Powtórzę swoja przygodę z firmą Godan, Godar, Godart aby nowe osoby wiedziały czego sie spodziewać dokonując zakupu na stronach tychże firm;
                                        Mój kontakt z firmą p Dariusza C.ś rozpoczął się tak:
                                        Zamówiłem kabinę prysznicową z hydromasażem 18.11.2015. oczywiście zapłaciłem przelewem całą kwotę….. i jak to ładnie wyglądało….Firma napisała -

Witaj KRZYSZTOF D…k,

dziękujemy za rejestrację w sklepie www.kabinywannykielce.pl .

Jeżeli potrzebujesz naszej pomocy prosimy o kontakt: godarhurtownia@gmail.com.

Pozdrawiamy.

Druga witryna sklepu : www.marketbudowlanysanit.pl i jeszcze kilka innych

A później już tylko „””coraz lepiej””” i dalej już tylko problem:

Dnia 21 stycznia 2016 13:16 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        W związku z Państwa zamówieniem kabiny prysznicowej informujemy Państwa ,iż
                                        dostawa kabiny prysznicowej będzie realizowana zgodnie z opisem ze
                                        strony, w załączniku PrtSc ze strony na której dokonano zakupu,
                                        dostawa od 2-5 tyg., max termin dostawy tak jak w opise do 68 dni
                                        roboczych patrz załącznik z naszej strony zrzut z ekranu poniżej w tej
                                        wiadomości proszę go otworzyć , wysyłka odbywa się naszym transportem,
                                        dostawa najwcześniej 30.I-10.II.2016 r.
                                        ponieważ dostawa odbywa się naszym transportem, jak tylko trasa w
                                        Państwa kierunku zostanie przygotowana o wysyłce poinformujemy
                                        mailowo lub tel, by byli Państwo przygotowani na odbiór zamówienia
                                        Na chwilę obecną zamówienie jeszcze jest w trakcie realizacji
                                        pozdrawiam
                                        Pracujemy :
                                        poniedziałek - piątek w godzinach 9.00-16.00, (w soboty i niedziele
                                        oraz dni świąteczne nie pracujemy)
                                        na maile odpowiadamy w ciągu około 1-3 dni roboczych
                                        godarhurtownia@gmail.com
                                        www.kabinywannykielce.pl
                                        Ja
                                        do
                                        Godar Hurtownia
                                        Witam, z moich obliczeń wynika, że termin oczekiwania na zamówiony towar(kabina prysznicowa) właśnie minął. Kabinę zamówiłem 18.11.2015 r. W regulaminie informujecie Państwo o maksymalnym okresie oczekiwania 68 dni(właśnie mija).W e-mailu z dnia 21 stycznia 2016 r. który otrzymałem obiecujecie Państwo, że dostawa będzie zrealizowana najwcześniej 30.01 - 10.02.2016. - dzisiaj jest 24.02.2016. Proszę o informację , co dalej w tym temacie. Pozdrawiam.

Po upływie regulaminowych 68 dni roboczych odstąpiłem od umowy w związku z niedotrzymaniem warunków regulaminu i braku dostawy kabiny w terminie, oraz zażądałem zwrotu wpłaconych środków. Dalszy kontakt z firmą Godar pana Dariusza C.ś wyglądał tak:

Dnia 10 marca 2016 11:04 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        zamówienie jest w realizacji, dostawa będzie na najbliższej trasie,
                                        kurier zadzwoni przed przyjazdem
                                        pozdrawiam

Dnia 3 marca 2016 13:51 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        zamówienie jest w realizacji, dostawa powinna być w przyszłym tyg. u Pana
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 18 kwietnia 2016 15:05 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        przepraszamy za późna odpowiedź mailową , niestety Państwa maile
                                        trafiły na spam , stad brak odpowiedzi, zweryfikujemy przebieg
                                        transakcji , jeśli jest błąd z naszej strony to zwrot nastąpi w ciągu
                                        7-14 dni na wskazany rachunek bankowy
                                        Pozdrawiam
                                        Dnia 20 kwietnia 2016 12:31 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        zwrot do Państwa będzie zrealizowany
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 2 maja 2016 10:39 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        sprawdzimy przelewy jeśli jest błąd będzie naprawiony
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 19 maja 2016 11:28 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        sprawdzimy transakcję i na pewno wyjaśnimy sytuację
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 20 maja 2016 11:14 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        płatność będzie do Państwa zrealizowana, przepraszamy za opóźnienie
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 31 maja 2016 14:56 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        jest błąd z naszej strony ale będzie on naprawiony
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 22 lipca 2016 14:34 Godar Hurtownia <godarhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Witam,
                                        zwrot do Pana będzie zrealizowany, najmocniej przepraszamy za opóźnienie
                                        pozdrawiam
                                        Dnia 2 września 2016 11:26 Godan Hurtownia <godanhurtownia@gmail.com> napisał(a):
                                        Szanowny Panie
                                        Zwrot jest u nas i nie bawem zostanie zrealizowany do Pana.....
                                        i tym podobne wiadomości.
                                        I tak trwa do dnia dzisiejszego. Wszyscy do których dotrze ten przekaz unikajcie jak ognia kontaktu z firmą Godar pana Dariusza C.ś. I uważajcie ponieważ firma zmienia nazwy i strony www. Jak rękawiczki. Oczywiście wszystkie wiadomości które otrzymałem od firmy Godan zostały przekazane na potrzeby sądu ponieważ zgłosiłem sprawę do tych instytucji. Krzysztof Dynak, świętokrzyskie. 604267271
                                        • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.09.16, 14:14
                                          Przygoda mojego klienta rozpoczęła się od zakupu kabiny prysznicowej na stronie dobretanieprodukty.pl
                                          Sprawdzenie witryny nic nie dało bo ,była to „świeżo” założona witryna . Zakup nastąpił 3 miesiące temu oczywiście kilkukrotna zmiana terminów (aktualny w tym tygodniu).Mój Klient Raczej nie spodziewał się dostawy dlatego przeprowadziłem małą analizę na podstawie wcześniejszych postów i informacji znalezionych w sieci. Otrzymana faktura „proforma” wystawione jest na dane:
                                          Naporsed
                                          Al. na Stadion 50 / 201 25-127 Kielce Polska 9590975255 260740712
                                          BANK ING 75 1050 1416 1000 0091 4303 4156

I teraz na podstawie :
                                          tiny.pl/gwxnx
                                          aktualnie firma NAPORS figuruje na osobę Aleksandra Pi*tr*wska, która firme przekształciła w 2014 roku z firmy SANDRA DYSTRYBUCJA Nowa Słupia ul. Opatowska 61, 26-065 Piekoszów tel. 883 022 506
                                          numer telefonu Przez który kontaktuję się z firmą NAPORSED to 577 070 595 ten numer telefonu doprowadzi nas do kilku sklepów które nie różnią się niczym po za nazwą mianowice:
                                          dobretanieprodukty.pl
                                          supercentrumbudowlane.pl
                                          właścicielem domeny na której stoją sklepy jest
                                          Właściciel domeny: Napors al.na stadion 50/201 25-127 Kilece
                                          Inne strony zarejestrowane na w/w firmę :
                                          lazienkisklepdetal.pl
                                          hydraulikhurt.pl
                                          Firmy te związane są z osobą Dariusz C*Ś
                                          Wcześniej znany z firm GODAR i GODAN
                                          tiny.pl/gwxnm
                                          historia zmian w w/w linku
                                          osoba ta była również związana z firmą
                                          Partner kielce
                                          www.londonshowers.pl
                                          marketbudowlanysanit.pl
                                          oto profile allegro Dariusza C
                                          Użytkownik hurtowniakielce (622)
                                          tiny.pl/gwxng
                                          tiny.pl/gwxnt
                                          Pan posiada tez już sprawy o wierzytelności
                                          tiny.pl/gwxn7
                                          tiny.pl/gwxnr
                                          Jak również prowadzi „działalność” w innych krajach Europy np.
                                          nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/koupelnove-sety/inzerat/12016818-sklenena-okna-pro-sprchove-kabiny-sprchove-1500-modelu-sklo-nabidka/
                                          nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/vany/inzerat/12017212-vana-akryl-180-x-120-nabidka/

uzivatel.hyperinzerce.cz/uzivatel/1759736-glas324/
                                          czechy

albo Niemcy
                                          webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lIBFD-KOg14J:m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/badewanne-aufsatz-dusche-duschkabine-duschvorhang-bildschirm/477184335-91-3393+&cd=7&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-b

ciągle jeden numer telefonu
                                          48577070595

Informacje o tym panu można uzyskac :
                                          413493488, 413493480 Wydział d/w z PG KMP w Kielcach.
                                          Lub Komisariat II Policji w Kielcach, ul. Kołłątaja 4, 25-716 Kielce.

Mój klient jeśli do końca tego tygodnia (11.09) nie otrzyma zamówionej kabiny prysznicowej bądź zwrotu pieniędzy . Rozpocznie dochodzenie swoich praw na drodze sądowej wraz z grupą zebranych już osób . Informacjami w sprawie można wymieniać się z moim klientem pod adresem
                                          rciecko@gmail.com
                                          • arti0606 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.09.16, 17:58
                                            pan dariusz coś firma godar nip 9590266731 regon 290984394 data rozpoczecia działalności 2013-11-18 i teraz najlepsze pan dariusz mieszka w babimoście wszystko do spradzenia na stronie www.bizpages.pl a tak odemnie sprawa jest juz na policji pozdrawiam
                                            • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.09.16, 20:03
                                              Witam, właśnie będąc w Kielcach na ul. Krakowskiej 62/306 z ciekawości odwiedziłem pobliski posterunek na Kołłątaja. Pytam oficera dyżurnego o firmę Godna, a on do mnie, a co kupił Pan kabinę. I ile pan zapłacił. Mówię 1300zł w listopadzie 2015r.Dobre co. Przy okazji dowiedziałem się że jest już coraz więcej zgłoszeń. Szkoda że byłem już po19 bo oficer prowadzący sprawę już wyszedł. Ale dowie się wszystkiego z mojego zgłoszenia. Pod podanym powyżej adresie nie widziałem nic o nazwie Godan, Godart, Godar. A człowiek tam pracujący już siedem lat nic o takiej firmie nie wie. Zgłaszając sprawę na policję ukryciu w końcu działalność tego pana D.C. Pozdrawiam wszystkich Krzysztof Dynak świętokrzyskie 604267271
                                            • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.09.16, 21:27
                                              adres widmo strona pokazuje to co się podaje przy rejestracji firmy a to nie jest weryfikowane
                                              • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.09.16, 22:45
                                                Forum działa poszkodowani tu trafiają czasem tu nie piszą
                                                Już nie długo pozbieram konkretne kwoty i je podam ile nam jest winna firma/y.
                                                Zobaczymy
                                                • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.16, 08:22
                                                  forum.gazeta.pl/forum/w,26,143552019,143552019,Magazyn_Partner_Kielce_kabiny_problem.html?s=1#p162238406
                                                  • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 20.09.16, 15:01
                                                    To dla towarzystwa by Panie nie były same z dedykacją dla p.Dariusza
                                                    Tekst linka
                                                    dziś bym w nim wiele zmienił bo o wiele więcej wiem
                                                  • Gość: miro Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.16, 17:00
                                                    Witam. Również zostałem oszukany. Bardzo proszę o kontakt, jeśli ktoś w tej sprawie może pomóc.. tel: 607530577

Mirosław
                                                  • rafi19770317 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 25.09.16, 10:17
                                                    Witam , ja również zostałem oszukany przez firmę Napors . Bardzo proszę o kontakt jeżeli ktoś może pomóc , ja osobiście złożyłem dokumenty do adwokata ,ale idę jeszcze z tym na policję , tel : 667961575 , rafi.stepios@wp.pl Rafał
                                                  • rafi19770317 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 25.09.16, 12:44
                                                    Dolnośląskie Lubin.
                                                • grazyna10031 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 10:43
                                                  Witam,również zostałam oszukana przez firmę Godan.
                                                  Zakup kabiny w marcu 2016r.-kwota 885 zł wpłacona.
                                                  Dalej scenariusz jak u wszystkich,przesuwanie terminu dostawy itd.
                                                  Po odstąpieniu od umowy przyjętej przez firmę obietnice zwrotu pieniędzy -oczywiście do tej pory zwrotu brak.Sprawa zgłoszona do Rzecznika w Kielcach.
                                                  Grażyna W. Łódź mój nr.tel.694509945
                                                  Pozdrawiam
                                                  • dmdavid2 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 29.09.16, 23:20
                                                    Witam, ja także jestem osobą oszukaną przez właściciela firmy Godan.
                                                    Wartość wpłaconej kwoty to 1778 zł.
                                                    Piszcie proszę na tym forum wszystkie informację jakie macie nowe w sprawie tych oszustw.
                                                    Pozdrawiam Dawid Wrocław
                                                  • dmdavid2 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 29.09.16, 23:21
                                                    Moja sprawa także na Policji.
                                                  • Gość: miro Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.16, 21:39
                                                    Czy ktoś z Was był w Kielcach pod adresem Pani Aleksandry, który widnieje w centralnej ewidencji działalności gospodarczej?
                                                  • Gość: Izabela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.16, 12:31
                                                    Witam tak Telewizja była nie ma tam firmy
                                                  • ppp2211 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 07.10.16, 21:16
                                                    też ma problem z tą pseudo firmą. dołączam się do grona oszukanych.
                                                    stracone 800 zł:(. tel. 511005858
                                  • safom Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.03.17, 22:07
                                    Przeczytałem. Też należę do tych poszkodowanych. Czy są jakieś świeższe informacje. Podobno firm już nie ma. A policja nadal jest w fazie początkowego rozpatrywania.
                                    kj.kmiec@poczta.onet.pl
    • markow1984 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 14.09.16, 21:37
      zapraszam na strone www.facebook.com/Dobretanieproduktypl-574397242747518/
      mam nadziejej ze wiecej osob nasz znajdzie i uniknie oszustwa.
      • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 14.09.16, 21:50
        Przygoda mojego klienta rozpoczęła się od zakupu kabiny prysznicowej na stronie dobretanieprodukty.pl
        Sprawdzenie witryny nic nie dało bo ,była to „świeżo” założona witryna . Zakup nastąpił 3 miesiące temu oczywiście kilkukrotna zmiana terminów (aktualny w tym tygodniu).Mój Klient Raczej nie spodziewał się dostawy dlatego przeprowadziłem małą analizę na podstawie wcześniejszych postów i informacji znalezionych w sieci. Otrzymana faktura „proforma” wystawione jest na dane:
        Naporsed
        Al. na Stadion 50 / 201 25-127 Kielce Polska 9590975255 260740712
        BANK ING 75 1050 1416 1000 0091 4303 4156

I teraz na podstawie :
        tiny.pl/gwxnx
        aktualnie firma NAPORS figuruje na osobę Aleksandra Pi*tr*wska, która firme przekształciła w 2014 roku z firmy SANDRA DYSTRYBUCJA Nowa Słupia ul. Opatowska 61, 26-065 Piekoszów tel. 883 022 506
        numer telefonu Przez który kontaktuję się z firmą NAPORSED to 577 070 595 ten numer telefonu doprowadzi nas do kilku sklepów które nie różnią się niczym po za nazwą mianowice:
        dobretanieprodukty.pl
        supercentrumbudowlane.pl
        właścicielem domeny na której stoją sklepy jest
        Właściciel domeny: Napors al.na stadion 50/201 25-127 Kilece
        Inne strony zarejestrowane na w/w firmę :
        lazienkisklepdetal.pl
        hydraulikhurt.pl
        Firmy te związane są z osobą Dariusz C*Ś
        Wcześniej znany z firm GODAR i GODAN
        tiny.pl/gwxnm
        historia zmian w w/w linku
        osoba ta była również związana z firmą
        Partner kielce
        www.londonshowers.pl
        marketbudowlanysanit.pl
        oto profile allegro Dariusza C
        Użytkownik hurtowniakielce (622)
        tiny.pl/gwxng
        tiny.pl/gwxnt
        Pan posiada tez już sprawy o wierzytelności
        tiny.pl/gwxn7
        tiny.pl/gwxnr
        Jak również prowadzi „działalność” w innych krajach Europy np.
        nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/koupelnove-sety/inzerat/12016818-sklenena-okna-pro-sprchove-kabiny-sprchove-1500-modelu-sklo-nabidka/
        nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/vany/inzerat/12017212-vana-akryl-180-x-120-nabidka/

uzivatel.hyperinzerce.cz/uzivatel/1759736-glas324/
        czechy

albo Niemcy
        webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lIBFD-KOg14J:m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/badewanne-aufsatz-dusche-duschkabine-duschvorhang-bildschirm/477184335-91-3393+&cd=7&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-b

ciągle jeden numer telefonu
        48577070595

Informacje o tym panu można uzyskac :
        413493488, 413493480 Wydział d/w z PG KMP w Kielcach.
        Lub Komisariat II Policji w Kielcach, ul. Kołłątaja 4, 25-716 Kielce.

Mój klient jeśli do końca tego tygodnia (11.09) nie otrzyma zamówionej kabiny prysznicowej bądź zwrotu pieniędzy . Rozpocznie dochodzenie swoich praw na drodze sądowej wraz z grupą zebranych już osób . Informacjami w sprawie można wymieniać się z moim klientem pod adresem
        rciecko@gmail.com
        • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.09.16, 17:04
          kielce.tvp.pl/26910744/nabici-w-wanny

" Złoty biznes "-setki ludzi okradł ,kilku osobom oddał.Taki tytuł powinien mieć kolejny reportaż.
          • haryza Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.09.16, 23:17
            Witam
            Ja zakupilem kabine na stronie ( link -hydraulikahurt.pl/) i czytajac te posty mysle ze padlem ofiara tej samej szajki. Z poczatku byl jakis kontakt ale po 5 tygodniach dzwonilem i jakis arogancki typ odprawil mnie do regulaminu w ktorym jest napisane ze dostawa moze opuznic sie do max 68 dni roboczych. To tak jak wyzej. Teraz wykonuje telefony kazdego dnia i nikt nie odbiera, pisalem emaile i nic. Jesli potrzeba zbiorowego pozwu to ja jestem na tak chyba ze to inna firma ale mysle ze po prostu zmienili nazwe i dalej naciagaja ludzi bezkarnie. Jutro zglaszam sprawe na policje. Pomocy jesli komus cos sie udalo zrobic w tej sprawie dajcie znac a jesli potrzebujecie mojego wsparcia jestem gotowy nawet przyjechac z woj. wielkopolskie. Musimy cos zrobic przeciez to panstwo prawa i sprawiedliwosci he he he.
            • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.09.16, 22:05
              Witam , przypomnę swoją historię ponieważ została usunięta przez moderatora na życzenie Dariusza C. z takich powodów ze była prawdziwa .
              Zakupiłem wannę 14.06.2016 r .za ponad 1800 zł płacąc cała kwotę przelewem.Po wyczekiwanych 2 miesiącach zawitał do mnie w końcu dostawca .Wanny na plandece nie było.Brak towaru!! Dariusz C za czasów kiedy jeszcze odbierał tel przed emisjom w tv odpowiadał cytuje:
              " wanna do pana przyjedzie na pewno a pan mnie jeszcze przeprosi"
              "Wyślę panu wannę a pan mi będzie płacił odsetki"
              Dzwoniła do mnie również Pani Piotr. .ska osoba na którą jest firmą zajerestrowana udając ze płacze ! i mówiąc cytuje "ze będę zadowolony z wanny bo to są bardzo dobre wanny" .oczywiście żadnej wanny nie dostałem . Zwrotu pieniędzy również.
              Dziś do mnie zadzwonił kierowca, ten sam który był bez wanny z pytaniem czy do niego nie dzwoniłem.ŚMIECH NA SALI - ponieważ ostatnio rozmawiałem z nim telefonicznie miesiąc temu. Opowowiadał mi ze jeździ dalej -czyli dalej ludzi kantują .Podał adres magazynu ul. Wspólna 19 Kielce.Oczywiscie należy sprawdzić adres .Ale bym nie wierzył bo to taki sam kretacz jak wszyscy w firmie.. gdyż gubi się już w swoich opowieściach.Sprawdziłem na internecie co mieści sie pod wskazanym adresem jest tam hurtownia odzieży.Ewidentnie jest to nowa taktyka Dariusza C. sam nie może dzwonić wiec nasyła swoich pracownikow w celu złagodzenia sytuacji .
              Jeżeli z kogoś u państwa pojawi się dostawca
              należałoby wezwać policję w celu przesłuchania go aby dotrzeć do Dariusza C .
              DO PANI Izabeli : Dariusz C ma się dobrze i go nie zamknęli ponieważ dostawca jeździ dalej wciskając ludziom kłamstwa .Czekam na odpowiedz z tv interwencja i skontaktuje się również z innymi stacjami.Ta firma nie może działać bezkarnie.
              • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 16.09.16, 22:41
                Po pierwsze proszę o kontaktPo pierwsze proszę o kontakt martin890890 NA meila bmnk1971@gazeta.pl musimy porozmawiać
                Andrzejku nie przejmuj się usunięciem wątku ja w tej chwili tez walczę o swój post i pójdę do sądu by bronić tego co napisałem dziś jestem mądrzejszy bo bym podał całe nazwy pożyjemy zobaczymy co zrobi gazeta.pl nie wiem zobaczymy zawsze na tym forum piszę prawdę i staram się mięć poparcie, mało nasz zostało ale zobaczymy co będzie dalej zdania nie zmieniam i nie zmienię chętnie bym poznał tego Pana co nie umie się przestawić .Jeszcze dwa dni i potem się zacznie wszystko mam już przygotowane dostawa u mnie cytat
                Witam
                Dostawa będzie u Pana pomiędzy piątkiem a wtorkiem 20.09
                Pozdr
                czy będzie Policja czy ? pożyjemy zobaczymy czekam spokojnie a dziś tez wysłałem parę meiili gdzie dotrą zobaczymy.dalej bym pisał ale wiem ze tu nie wolno. Do wszystkich oszukanych podawajcie jakieś kontakty do siebie bo może się niedługo spotkamy lub zróbcie powiadomienia o wątkach bo na pewno podam termin spotkania
                Pozdrawiam Oszukany przez Firmy a może firmę
                • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.09.16, 23:13
                  Mój email andrzej.misiek30@wp.pl
                • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 10:11
                  Panie Bogdanie o mnie również niech pamięta, Krzysztof Dynak, świętokrzyskie, dyniu@o2.pl
                • arti0606 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 10:30
                  może sprawa dla reporterów się tym zainteresuje na fejsie ma swoja profil szukam chętnych
                  • arti0606 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 10:43
                    na fejsie jest juz mój post w tej sprawie narazie jako posty gosci
                    • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 11:09
                      Odezwij się do mnie na pocztę bmnk1971@gazeta.pl
                      I jestem za
                  • annad.cieslak Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 21.09.16, 20:20
                    Własnie sie dopisałam do posta na fb
                • grazyna10031 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 10:47
                  Podaję tel.694509945
                  • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 20:54
                    Składajcie zawiadomienia na lokalnych komisariatach oni będą przesyłać to do KIELC nie zwlekajcie im więcej zawiadomień wpłynie tym większa szansa ze zajmie się tym ktoś wyżej bo jak widać Dariusz Coś oszukał ludzi na KILKA SET TYŚ ZŁ
                    • bogdan12016 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 22:02
                      rafertti ma rację jeżeli ktoś czuje się oszukany trza udać się na policję i zgłosić koniecznie cała procedura u mnie zajęła ledwie 30 minut a już wiedzieli co gdzie maja przesłać .Wielu wie że mnie oszukała firma Napors i mogę potwierdzić że pocztę firma odbiera.Próbujemy sprawę nagłaśniać dalej jeżeli nam to się uda to będzie większa szansa na odzyskanie pieniążków a sprawcy tego oszustwa zostaną ukarani.
              • Gość: miro Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.16, 17:04
                Witam. Również zostałem oszukany.
                Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie, tel. 607530577

Nie możemy tak tego zostawić.
      • arti0606 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.09.16, 11:02
        ja proponuje strone na facebook sprawa dla reportera mój post jest w zakładce posty goście
        • nowobilski7 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.09.16, 20:16
          Witam. Również jestem jednym z oszukanych klientów tej firmy. Zgłosiłem sprawę na policję w Kielcach. Z miłą chęcią będę współpracować aby ukarać tą szajke. Moje zamówienie wynosiło ponad 4000zl. Kontakt
          nowobilski7@o2.pl
          603416662
          • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.16, 16:41
            Witam,
            UWAGA!!! Kręcimy kolejny reportaż w telewizji !! .
            Szukam ludzi chętnych do telewizji w Zielonej Górze . kontakt 733-693-580
            • Gość: Andrzej Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.16, 18:42
              Kręcimy reportarz !! Kto jest chętny aby przyjechać do Zielonej Góry aby nakręcić reportaż telewizyjny u mojego boku.Proszę o kontakt 733-693-580 email:andrzej.misiek30@wp.pl
            • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 20.09.16, 19:28
              Możecie podać moje namiary Krzysztof Dynak , Staszów, świętokrzyskie tel. 604267271
              • Gość: miro Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.16, 20:06
                moje rowniez: Mirosław Wiśniewski 607530577
                • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 21.09.16, 09:41
                  Witam, proszę przesłać tą informację na e-maila pana Andrzeja. (andrzej.misiek30@wp.pl)
                  • dedoo Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 23.09.16, 20:16
                    Witam,
                    ... aż żal mi sie robi że nasze prawo jest takie jakie jest a "przedsiębiorca" nadal działa i zmienia tylko domeny, ucieka na zagraniczne serwery, kusi niskimi cenami/upustami/promocjami...ect., a na forum nowych oszukanych ludzi przybywa!!!
                    Moje pytanie do Was jest krótkie ... zbierzmy się do "kupy" o pozew zbiorowy, nie ma co narzekać i lamentować, trzeba wziąść sprawy w swoje ręce ... ZRÓBMY POZEW ZBIOROWY, ktoś z Was jest prawnikiem?.... na pewno się takowy znajdzie.
                    Policja?...jest zawalona róznymi sprawami a oszustwo internetowe AŻ tak ważne dla nich nie jest-nie łudźmy sie.
                    to co tu opisujecie sam przechodziłem inaczej doświadczyłem i też złożyłem doniesienie o popełnieniu przestępstwa (policja ma 6 tyg. ma na nadanie sprawy biegu-tak im się nie spieszy i to zgodnie z prawem)... a gdzie czas na samo postępowanie?!?!?!?!...szukanie która z jednostek policji jest tą która prowadzi postępowanie...wiem że to nie żadna z jednostek policji Kielcach, a zadajmy pytanie inaczej ta jednostka KP która prowadzi postępowanie nigdy nie zamknie postepowania ... dlaczego .... bo są nowi poszkodowani...i to może trwaaaćććć.......aż ktoś nie " walnie ręką w stół" by tą "farsę" zakończyć....wiec ... sami widzicie, lepiej samemu działać niż liczyc na "kogoś"
                    Jeśli chce ktoś na ten temat ze mną porozmawiać zapraszam - tel we wcześniejszych postach podawałem.

Oszukany
    • Gość: darzaj Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.mynet.com.pl 25.09.16, 21:34
      Witam ja tez zostalem oszukany na kwote 2.800zl firma sie nazywala dobretanieprodukty i bardzo prosze o pomoc jak odzyskac pieniadze tel665245957
      • gota007 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 27.09.16, 10:04
        Numer oszusta nie odpowiada... czy ktoś ma jakieś wieści?
        • elzbieta_szew Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 08:09
          Czy ktoś przygotowuje już ten pozew zbiorowy?Chcę się przyłączyć...Mój nr tel.55233673
          • elzbieta_szew Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.09.16, 08:11
            Wkradł się błąd w numerze tel.505233673
          • annad.cieslak Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 02.10.16, 08:34
            Oto mail jaki otrzymałam od jednego z forumowiczów, w związku z jego prośbą zamieszczam.

Szanowni Państwo
            zrobiłem rozeznanie w 3 kancelariach prawnych w kontekście obsługi nas w zakresie złożenia pozwu zbiorowego. Koszty są uzależnione od wartości sporu. Spór zbiorowy jest co prawda droga sprawą w kontekście obsługi prawnej, ale w rozrachunku ogólnym tańszy z uwagi na to, że indywidualnie można ponieść koszty około 1500zł .Nie wiem sam co robić bo jednak stawki nieco przerażają. Proszę o zastanowienie się i przemyślenie sprawy.
            Kancelaria podejmie się pozwu jeśli będzie nas minimum 8 osób.
            w kosztach są ujęte pisma procesowe, koszty sądowe - opłata sądowa od każdego z nas oraz
            pokrycie kosztów pierwszej rozprawy w Kielcach.
            Jak się dowiedziałem koszt takiego pozwu jest drogi z uwagi na jego wartość. Możliwość oszacowania konkretnej kwoty wyniknie dopiero z faktu zgłoszenia się odpowiedniej ilości osób która wykaże ile konkretnie straciła na rzecz pozwanego.
            Szanowni Państwo proszę o odpowiedź czy składamy pozew zbiorowy i czy mam się tym zając?
            proszę również, jeżeli macie jakieś namiary do ludzi którzy zostali przez te samą firmę oszukani i do dziś nie podjęli kroków prawnych dajcie im znać, podajcie mój mail pk1978@o2.pl
            proszę o rozpowszechnienie tego maila i jeśli ktoś ma konto na forum to zamieszczenie tej informacji na forum.
            • bozena1997 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 02.10.16, 17:54
              Witam
              Jestem zainteresowana dołączeniem się do pozwu.Proszę o kontakt mój mail czarus128@o2.pl nr telefonu 797 710 428
    • sal59 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 05.10.16, 15:21
      z dyskusji wynika, że ów Dariusz COŚ jest nieuchwytny. Mam jednak apel do mieszkanców swiętokrzyskiego o sprawdzenie (bezpośrednie) osoby, która na stronie dobreprodukty.pl figuruje jako wlascicielka firmy Naporsed - wlasciecielki w/w domeny. Jest to - wedlug Centralnej Ewidencji Podmiotów Gospodarczych - Aleksandra Piotrowska, Skałka 54, 26-065 Piekoszów. Może pod tym adresem bedzie sie mozna czegos dowiedziec? Ja mam, niestety, dosc daleko
    • Gość: zbigo997 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.10.16, 16:06
      jestem jak wielu oszukany przez firme NAPORS jestem jeszcze w okresie oczekiwania na dostawe lecz cisza i brak reakcji nie daja mi złudzen co mnie czeka wiec po wyczerpaniu drogi prawnej chce dołaczyc do osob poszkodowanych . interesuje mnie pozew zbiorowy . moje dane zbigo997@interia.eu tel 885847640
      • misiorna Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.10.16, 12:44
        Następny oszukany 29 luty 2016 na kwotę 1697zł Byłem na policji - złożyłem obszerne oświadczenie i otrzymałem info że pan został przesłuchany i nie udowodniono mu oszustwa i odmówiono wszczęcie dochodzenia. z art 286&1 kk wobec stwierdzenia że czyn nie zawiera znamion czynu zabronionego tj na zasadzie art. 17&1 pkt 2 kpk . Paweł Tchórz - pracownik przyszedł na policje i złożył oświadczenie że firma istnieje i potwierdził że posiada nr tel. 530-141-809, 884-673-869 nr i nr rachunku bankowego i adres email godarhurtownia@gmail.com i sprzedaje sprzęt przez internet i wszystko jest ok ., a tak wogóle to sprawdzi czy wogóle wpłaciłem pieniązki . Na policji w dniu złożenia zamówienia udostępniłem wszystkie przelew i dow zakupu f-ra proforma i można było to zweryfikować od razu Proszę o kontakt zainteresowanych to udziele bliższych info 790 25 50 75 Pozdrawiam Darek
    • madziaimiolek Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 05.10.16, 18:48
      o kontakt 664752312
      • dmdavid2 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.10.16, 15:14
        Drodzy Państwo

Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje w sprawie firmy Godan lub jej właścicieli.

Pozdrawiam
        • dmdavid2 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.10.16, 15:15
          Nowe informacje oczywiście.
        • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 16.10.16, 23:19
          A o jakie informacje chodzi. Proszę o tele. Może coś będę wiedział . tel. 604267271
    • Gość: Jan Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: 178.217.192.* 10.10.16, 11:44
      Witam
      Mam też problem z firmą Nano Servis
      z Kielc kupiłem kabinę ,zapłaciłem i zero kontaktów tel. od 3 tygodni
      Nie wiem co dalej robić, mam zamiar zgłosić to na policję
      Tel kontaktowy
      577- 863 - 118
      email

Nano Serwis -powłoki na twoją kabinę
      Kraków
      ul.Kuscińskiego

Numer budynku 50

Oddział świętokrzyski miasta Kielc
      • Gość: jan Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: 178.217.192.* 10.10.16, 11:46
        strona prysznicekafelki.pl
      • Gość: jan Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: 178.217.192.* 10.10.16, 12:10
        Jeszcze raz piszę na temat tego oszustwa.
        Zamówiłem i zapłaciłem około 1200 a towaru brak i brak kontaktu na tel 577 863-118
        ze stroną prysznicekafelki.pl .dszyfrowałem kto zakładał domenę:Właściciel domeny
        supereuropecar supereuropecar
        Sienkiewicza 51
        25-801 Kielce
        PL
        tel.: +48.060808080\

Telefo taki 577- 863 - 118 ma wiele firm w Polsce proszę zobaczyć na stronie www.nieznany-numer.pl/

• arczi78_beauty Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 15.10.16, 08:21
          Jestem poszkodowany na kwotę 2400zł przez firmę z Kielc proszę o kontakt? 722064019
          • Gość: paweł Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.16, 12:49
            rowniez jestem poszkodowany, założyłem sprawę w sądzie, w środę tj. 19.10.2016 odbędzie sie w Siemianowicach Śląskich
            • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 16.10.16, 19:24
              Witam, jesli to możliwe, proszę o informacje o przebiegu rozprawy. I w jakiej firmie dokonał pan zakupu. Ja dokonałem zakupu w firmie Godan i w chwili obecnej czekam na rozprawę, musiałem dołączyc do sądu dokumenty. Krzysztof D. dyniu@o2.pl
              • Gość: pawel Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.16, 05:16
                w firmie Godan...
                • Gość: pawel Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.16, 12:01
                  Niestety, sąd postanowił, że muszę zdobyć jego adres zamieszkania, by wyegzekwować od niego zwrot pieniędzy, oraz udowodnić, że GODAR i GODAN to firmy prowadzone przed Dariusza C.
                  • Gość: dan Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.beskidmedia.pl 19.10.16, 12:50
                    od tego jest chyba POLICJA nie pokrzywdzony ?
                    • Gość: pawel Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.16, 13:03
                      napiszę do KRS w Kielcach, może od nich uda mi sie zdobyc adres
                  • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.10.16, 15:48
                    Proszę o numer telefonu lub kontakt do mnie. Może coś pomogę. Krzysztof D. tel. 604267271
                    • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 19.10.16, 15:50
                      Lub na e-mail: dyniu@o2.pl
                  • Gość: pezet Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: 5.174.80.* 21.10.16, 20:38
                    jeżeli rozklika Pan wpis do ewidencji Dariusza C. - konkretnie historię wpisu, to pierwsza wzmianka o jego działalności gosp. jest z 2013 r. - i jest tam adres, być może nadal aktualny....
                    • Gość: pawel Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.16, 05:09
                      Znaleźć mogę, tylko sąd powiedział, że musi to byc potwierdzone pieczątką z jakiejs instytucji, typu KRS, itp.
                      • Gość: pezet Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.16, 17:45
                        pytanie, czy KRS udzieli Panu takiej informacji - w końcu to dane wrażliwe; proponuję we wniosku do KRS przytoczyć ten adres z wpisu jako "ostatni znany adres" i dobrze umotywować (dołączyć kopię postanowienia sądu, że sam Pan musi ustalić adres); ew. może policja udzieliłaby takiej informacji w oparciu o to postanowienie
              • Gość: pawel Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.17, 13:15
                jak Pańska sprawa sądowa?
    • misiorna Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.10.16, 12:31
      też zostałem oszukanyjednak pod nazwą firmy GODAn z kelc ale zasada ta sama . email darek@studio-koziolek.pl 790 25 50 75
      • Gość: Agnieszzka Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.centertel.pl 22.12.16, 13:33
        my kupilismy jak dzialali pod firma GODAR zamwienie 21.09.2015 do dzis kasy brak mimo ze sprawa wygrana w sadzie
        • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 27.12.16, 13:56
          Witam, również mam pismo sądowe z nakazem zwrotu kasy i niestety cisza. Sprawę prowadzi komenda policji w Kielcach można zadzwonić i na słowo "godan" może podadzą namiary do oficera prowadzącego sprawę pana D. C. Coś może opowie o sprawie. Moje zamówienie z listopada 2015roku.
    • georg632 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.10.16, 17:02
      Dzień dobry,
      mój przypadek zakupu kabiny prysznicowej w firmie "lazienkisklepdetal@gmail.com" jest taki sam jak już przez innych poszkodowanych wielokrotnie opisany. Kabinę zamówiłem i opłaciłem (2331,09zł) 24 sierpnia 2016 roku. Po kilkunastu dniach i po wielu próbach udało mi się skontaktować na podany w ofercie telefon (794 365 311). Z rozmowy przeprowadzonej przez jakiegoś Pana w bardzo niegrzeczny, by nie powiedzieć chamski sposób dowiedziałem się, że on nie wie kiedy kabina do mnie dotrze. Po paru dniach od tej rozmowy zauważyłem, że nie mogę się zalogować na stronę sklepu (zostałem usunięty z bazy klientów) wszelkie próby kontaktu telefonicznego czy mailowego okazały się bezskuteczne. W sytuacji kiedy trafiłem na forum i przeczytałem o problemach innych klientów tej (tych) firm, pozbyłem się złudzeń o prawdziwości zawartej transakcji kupna kabiny. W tej sytuacji składam meldunek na policji o oszustwie i kradzieży dokonanej na mojej osobie. Jeżeli w gronie osób pokrzywdzonych jest osoba, która zamierza wystąpić z pozwem zbiorowym przeciw ty oszustom to może mój przypadek dołączyć do pozwu. Kontakt jerzy.zienkiewicz@wp.pl tel. 501 510 443.
    • aannaa80 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 24.10.16, 21:01
      Taki NIP widnieje na pro formie faktury która dostałam od firmy notka z kielc .
    • jawil13 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 28.01.17, 13:18
      Mój zakup kabiny w lutym 2016 r. opiewał na kwotę 945 zł. Po wielu interwencjach, do dziś bezskutecznie. Opisałam cała historię w liście do Komendy Policji w Kielcach, trzy miesiące temu - bez odpowiedzi. Jestem emerytką , więc kwota dla mnie bardzo duża.Bardzo proszę o informację w tej sprawie. Pozdrawiam Poszkodowanych.
      • Gość: Ela Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem IP: *.play-internet.pl 05.02.17, 09:50
        Witam, jestem kolejną osobą pokrzywdzoną przez firmę Godan z Kielc, właściciel Dariusz C. Dnia 23 listopada 2015 r zakupiłam kabinę prysznicową. Po wielu interwencjach telefonicznych, mailowych i pocztowych do tej pory nie otrzymałam zamówienia. W kwietniu 2016 r byłam u Miejskiego Rzecznika Konsumentów w Łodzi, który znalazł mi adres pod którym jest zgłoszona firma w rejestrze gospodarczym ( inny niż na stronie internetowej) i poradził, aby złożyć pismo w sprawie rozwiązania umowy i wezwania o zwrot wpłaconej kwoty. Napisałam pismo, wysłałam pismem poleconym za potwierdzeniem odbioru i po przeszło miesiącu wróciło do mnie ( odsyłane było na dwa adresy firmy). Kolejny raz, tydzień temu poszłam do Miejskiego Rzecznika. Sprawdził, że firma została wykreślona z rejestru. Poradził mi jedynie zgłoszenie sprawy do sądu. Jednocześnie stwierdził, że jeśli właściciel ukrywa się, to moją rolą jest odnalezienie go. Sąd wyśle wezwanie, ale przy braku odbioru sprawa nie ruszy. Rzecznik powiedział, że w Łodzi nie mieli skarg na tę firmę.
        Nie mam kontaktu z nikim pokrzywdzonym, ale z wpisów w internecie i z reportażu w telewizji wiem, że jest ich wielu. Jeśli byłby przygotowywany pozew zbiorowy, to chętnie się do niego dopiszę. Zgłaszam sprawę na policję w Kielcach, zgodnie z radą na forum.
        • jawil13 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.02.17, 15:51
          Ja napisałam do Policji w Kielcach, około pół roku temu, bez odzewu z ich strony.
          • dyniu61 Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 17.02.17, 21:23
            Zwykłe pismo nie wystarczy. Należy zgłosić zawiadomienie o przestępstwie, np. wyłudzenia kwoty za towar, dołączenie skanów zamówienia , fakturę pro-forma, odstąpienie od umowy, i.t.p. I najlepiej zrobić to na komendzie w miejscu swojego zamieszkania, oni powinni spisać protokół i zająć się sprawą. Ale mamy marne szanse na odzyskanie pieniędzy, zbyt dużo ludzi i firm pan D.C. oszukał. osobiście mam nakaz sądowy zwrotu pieniędzy wraz z odsetkami od 11.2015r. za zamówiony towar i cisza. Zastanawiam się jeszcze nad wynajęciem firmy windykacyjnej, i może za jakąś opłatą odzyskam choć część wpłaconej kwoty.
          • safom Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 06.03.17, 22:28
            Policja w Kielcach ma poważne sprawy na głowie.
            Ale co na to prokurator z Kielc kiedy ponad setka ludzi została oszukana (wyłudzenie)?
            • rafertti Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 09.03.17, 20:57
              tutaj macie kontakt do pani piotrowskiej:

www.pwadwokaci.pl/

jak widać najlepiej łamie prawo ten który się nim zajmuje :P
    • grubyzorro Re: Magazyn Partner Kielce - kabiny problem 18.02.17, 05:36
      Ostatnio w Kielcach zlikwidowano duży magazyn podrobionych kabin z chin. Znaki marek dobrych ale wykonanie marne. Uważaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka