Dodaj do ulubionych

Szukam dostawcy

22.07.13, 09:48
Dzień dobry,
Poszukuję stałych dostawców odzieży używanej oraz outletowej. Interesują mnie ubrania i dodatki konkretnych marek :Abercrombie, Benetton, Diesel, Gap, Lee, Wrangler, Levis, Pepe Jeans, Mustang, Guess, Tommy Hilfiger
Armani, Burberry, Boss, Dior, Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Lacoste, Prada, Calvin Klein, Ralph Lauren, Versace
Bardzo proszę o oferty współpracy z opisami oferowanych towarów, ew zdjęciami, cenami oraz możliwościami (terminy i ilości) dostaw oraz ewentualne warunki płatności.
Mój email p267@gazeta.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • outletinspiracja Re: Szukam dostawcy 30.07.13, 15:20
      Witam, zajmujemy się sprzedażą odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej orad dodatków po cenach hurtowych. Posiadamy marki takie jak: MEXX, BERSHKA, s.OLIVER, VERO MODA, ONLY, VILA, MORGAN, STATUS MORGAN, TOM TAILOR, BANDOLERA, CITY-STYLE, KAFFE & CREAM, YUKA, BLENDSHE, TRIUMPH i inne

Zainteresowanych prosimy o kontakt outlet.inspiracja@gmail.com wówczas prześlemy Państwu dokładny cennik oraz zdjęcia ubrań, które sprowadzamy z Niemiec.
      Wszystkie ubrania są nowe, oryginalne, z metkami !!!!
    • outletinspiracja Re: Szukam dostawcy 24.03.14, 12:54
      Witam, chętnie odsprzedam nowy, oryginalny towar damski z metkami firm MEXX, VERO MODA, OLSEN, ONLY, bielizna TRIUMPH, torebki MEXX, SARLINI, paski MEXX, TOM TAILOR, CASTRO ŁĄCZNIE OK 1150sztuk za ok 30tys. Możliwość ,,rozbicia"na mniejsze ilości. ZAINTERESOWANYCH zapraszam outlet.inspiracja@gmail.com
    • xmonxx Re: Szukam dostawcy 20.09.14, 17:58
      Witam, posiadam 3 sklepy odzieżowe, prosze o kontakt na maila. Interesuje mnie odziez włoska, francuska oraz turecka. Każdego importera, którego interesowalaby współpraca - prosze o kontakt :))
      xm.szczerbicka@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka