Dodaj do ulubionych

Uwaga na OPINEO!

IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 13:59
Każdy kto ma zamiar rozpocząć współpracę z tym tak zwanym opiniotwórczym forum powienien to przemyśleć kilka razy. Sprzedawcy nie informują, że jedyną możliwością współpracy jest wpłata za 6 miesięcy z góry, jak już raz rozpoczniecie mailowanie zaspamują Was fakturami pro-forma. Taka ubecka metoda sprzedaży - na rumuńską pandę. „No kup pan”, no weź kup... Poza tym moderator potrafi dopuszczać tylko negatywne opinie aby zmusić Was do wydania pieniędzy u nich.

OSTROŻNIE z nimi! pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie oszustom! Re: Uwaga na OPINEO! IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 16:02
      Potwierdzam. OPINEO nie publikuje negatywnych komentarzy sklepom które mają wykupione u nich "systemy wiarygodnych opinii". Jest gorzej, zamiast opinii negatywnej sklep NEO24, który po raz kolejny oszukał mnie otrzymał mój adres e-mail i dostałem kilkanaście wiadomości żądających wycofania złej opinii. To zupełnie zniechęca do pisania o swoich problemach ze sklepami a więc serwis kreuje własny i nieprawdziwy wizerunek sklepów. W takich okolicznościach przestałem ufać temu serwisowi a jego działalność uważam za wysoce szkodliwą gdyż celowo wprowadza w błąd klientów sklepów. Całkowicie odradzam sugerowania się opiniami sklepów na www.Opineo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka