Dodaj do ulubionych

gwarancja sage

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.15, 22:50
Witam,
mam takie małe pytanie. Korzystał ktoś z którychś z gwarancji możliwych przy zakupie Sage Symfonii. Od stycznia chcę zakupić licencję dla swojej firmy i dzisiaj jak rozmawiałem z konsultantem to zaoferował mi 3 różne. Różnica między nimi jest spora, także za wszelkie porady będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Malicka Re: gwarancja sage IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.12.15, 13:58
      Moim zdaniem najbardziej optymalną (i z takowej korzystam) jest gwarancja komfort, czyli ta środkowa. Masz w niej dodatkową usługę wsparcia technicznego w razie jakichkolwiek problemów z oprogramowaniem. No i oczywiście w momencie kiedy jakieś przepisy się zmieniają aktualizacje uwzględniają te zmiany w oprogramowaniu.
    • Gość: garry Re: gwarancja sage IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.15, 12:40
      To też jest zależne od tego jak duża jest firma, jakie oprogramowanie planujesz zakupić, jak bardzo zaawansowana jest księgowość w firmie. Samo użytkowanie oprogramowania nie sprawia większych kłopotów, ale np teraz w okresie rozliczeń rocznych księgowi korzystają z funkcji, których w przeciągu roku nie korzystają i czasem dla pewności lepiej jest skorzystać z pomocy specjalisty, także sądzę ze jakąś gwarancję warto mieć na uwadze, chociażby umożliwiającą wsparcie techniczne. Dopłacasz za nią tak na prawdę nie wiele a masz możliwość porady od osoby kompetentnej w razie problemów.
    • 10miriam10 Re: gwarancja sage 22.12.16, 11:16
      Ja mam Symfonię z gwarancją vip. Dzięki temu mam dostęp do aktualizacji i wsparcia technicznego. Do tego pierwszeństwo dodzwonienia i pomoc zdalna. Korzystałam nie raz i rzeczywiście traktują mnie naprawdę profesjonalnie. Nie znoszę, kiedy muszę godzinami wisieć na linii, żeby coś załatwić w firmie telekomunikacyjnej. Tutaj klient jest traktowany priorytetowo. I co ważne jednolity plik kontrolny uwzględnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka