Dodaj do ulubionych

Pieczątki firmowe

08.02.16, 16:58
Szef mojej firmy szukał niedawno firmy do produkcji pieczątek. Z dość dużej liczby firm wybrał firmę stampler. Ich oferta była najatrakcyjniejsza i najciekawsza. Sama transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam tą firmę zainteresowanym www.stampler.pl/.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Pieczątki firmowe 09.02.16, 09:55
      I co ku..w.a jeszcze?
    • chodaska Re: Pieczątki firmowe 07.05.16, 00:34
      Witam! Moja mama ostatnio borykała się z założeniem własnej firmy, na koniec zostały właśnie jeszcze tylko pieczątki. Poszperałam w internecie i poleciłam jej STAMPLER, tutaj macie link do ich strony, jakby ktoś potrzebował : www.stampler.pl/cennik . Szybka realizacja i przystępne ceny. Polecam !
    • goldenteam.slask Re: Pieczątki firmowe 11.05.16, 17:35
      Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych.

Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku.

# Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem?
      # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie?
      # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start?
      # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej?
      # Szukasz środków na innowacyjny projekt?
      # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację?
      # Praca w domu to coś do czego dążysz?

Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny .

Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać.
      Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie.

www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo

Zapraszam do współpracy.

Pytania proszę kierować na adres e-mail:

bop.kontakt@gmail.com
      sylwiateam@gmail.com
    • sklep_pieczatki Re: Pieczątki firmowe 03.12.18, 10:12
      Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe, a może po prostu pieczątki biurowe? Polecam skorzystać z oferty naszej firmy www.pieczatki-firmowe.pl/
      Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory.
      W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe, pieczątki kwadratowe, pieczątki typu ex libris. Do każdego zlecenia przygotowywany projekt indywidualny i wysyłany mailowo do akceptacji. Wiesz co kupujesz!
      e-mail: sklep@pieczatki-firmowe.pl
    • robbert Re: Pieczątki firmowe 21.10.20, 16:08
      Ja zamawiam pieczątki firmowe w Copy General i polecam tego kontrahenta. Zawsze jestem zadowolony z wykonania usługi.
    • zambibar Re: Pieczątki firmowe 29.01.21, 18:40
      Ja wyrabiam pieczątki online w firmie E-pieczatki24.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka