• Gość: pawel1990 Re: Jaki CRM? IP: *.host-nowanet.pl 16.01.23, 19:36
      Moja firma korzysta z Metasales - mega polecam, jakby ktoś szukał crm-u dla małych firm :) Znacznie ułatwia kontakt z klientem, zespołem i m.in. tworzenie raportów. Można przetestować przez 14 dni tu: metasales.pl/
    • maciek7701 Re: Jaki CRM? 16.01.23, 19:56
      CRM znacznie przyspiesza moją pracę i po przetestowaniu kilku, najlepszy jest ten: metasales.pl/
    • maciek7701 Re: Jaki CRM? 16.01.23, 20:19
      Mogę polecić Metasales :) Jak nie wiesz, co i jak z crm-em, chętnie pomogą, więc spoko sprawa. Tu masz link, możesz sobie poczytać i przetestować za darmo, czy będzie Ci odpowiadał: metasales.pl/
    • moniaa823 Re: Jaki CRM? 09.01.24, 23:38
      Mogę polecić metasales.pl ze względu na liczne funkcje, prostą obsługę i niską cenę! No i jest online, to moim zdaniem duży plus!
    • krzysztof_r78 Re: Jaki CRM? 16.01.24, 09:38
      polecam CRM online np Firmao
    • mareksobota Re: Jaki CRM? 05.02.25, 11:37
      U nas sprawdził się Imperial CRM, to chyba firma Agendo wdrażała. O tyle spoko, że miał dużo takich typowych funkcji już na starcie, a to co potrzebowaliśmy zrobić pod nas i pod nasz proces obsługi klienta, to oni dostosowywali, przez co wyszło jakbyśmy mieli system specjalnie zrobiony pod naszą firmę, ale cenowo nie było jakoś drogo przez te gotowe funkcje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka