Dodaj do ulubionych

Dobre konto firmowe

03.06.16, 14:40
W mBanku można założyć konto firmowe z comiesięcznym zwrotem za przelew na ZUS i jedną płatność kartą. Co miesiąc bank oddaje 50 zł, a łącznie do zarobienia jest 600 zł. W promocji dodatkowo bank zwalnia z opłat za konto!
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: Dobre konto firmowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.06.16, 20:13
      Zayyebiste konto!!!! Biegnę otworzyć..ale nie zaraz.Ja tez nie płacę za konto ale za przelewy, też nie płacę i to żadne.Dodatkowo mam ubezpieczenie obejmujące
      - pomoc techniczną - od ślusarza do informatyka, w przypadku awarii sprzętu biurowego lub szkód wywołanych zdarzeniami losowymi
      - pomoc drogową - w przypadku awarii samochodu służbowego
      - pomoc medyczną - w razie nieszczęśliwego wypadku w siedzibie firmy lub podczas podróży służbowej;
      infolinie informacyjne - w postaci infolinii medycznej, gospodarczej i rekrutacyjnej
      firmowy serwis concierge - oferujący profesjonalną organizację usług, np: pomoc w zakupie biletów lotniczych, usług tłumacza, organizacji przyjęć biznesowych!!!!
      infolinię prawną - w razie potrzeby konsultacji prawnej dotyczącej firmy z zakresu prawa cywilnego, administracyjnego, pracy, podatkowego czy autorskiego!!!

mBank się skończył dawno.Jeszcze jak kiedyś miałem konto w MultiBanku,to był niezły bank.Teraz to dno z mułem.Swojego nie reklamuje,bo mi nie płacą.
      Skoro mBank zatrudnia spamerów,to znaczy,że nie stać go na reklamę hehe.Dno i 2 km mułu.NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka