Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:23 Gdzie szukać przepisów dotyczących założenia apteki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arzunia Re: Apteka 08.10.04, 14:57 najlepiej w prawie farmaceutycznym. a gdzie chciałbyś zakładać? może podpowiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Apteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:48 JEżeli możesz podaj mi maila albo gadu-gadu. Chętnie skorzystam z rad. Czy orientujesz się w kosztach? Mam oczywiście na ten temat pojęcie, ale chętnie skonsultuję. Odpowiedz Link Zgłoś
arzunia Re: Apteka 12.10.04, 19:01 arzunia@poczta.onet.pl jeśli chodzi o koszty to część oczywiście można wziąść w leasing (meble, sprzęt komp.,wyposażenie receptury) towar z hurtowni na termin. jeśli masz dobre miejsc to nakłady dosyć szybko się zwracają. no ale są jeszcze pensje...w tym zawodzie całkiem spore. jesteś farmaceutą? Odpowiedz Link Zgłoś
gaperr Re: Apteka 12.10.04, 19:21 Jacuś, nieładnie jest trollować i jeszcze prosić o meila, który notabene jest podany. „ arzunia” była zalogowana, pisząc post:-) O zakładaniu apteki było w Rzepie z 12 czerwca 2002 a następnie 24.12.2002 · „Gdzie warto mieć aptekę · Podział kosztów · Średnia marża i zyskowność · Rynek farmaceutyczny w Polsce w 2002 roku „ Ten artykuł akurat posiadam i mogę podesłać. Na pewno część informacji się zdezaktualizowała ale główne zasady wyliczeń marży i zyskowność niewiele się zmieniły i mogą być pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś