munieek 29.07.05, 18:06 Witam Jak w temacie. Chcę się dowiedzieć jak można otworzyć swoj sklep w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: csylwia1 Re: sklep w Czechach IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:23 ja wlasnie ostatnio rozmiawialam z babką która ma kwiaciarnie w czechach zaraz za granicą wszystko załatwiala w polsce w czechach placi tylko za wynajęcie czeszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CODI Re: sklep w Czechach IP: *.kom.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.05, 20:49 Przerabiałem ten temat , podstawą jest zameldowanie (swoje lub wynajęte mieszkanie) nie wiem jak można prowadzić działalność w sposób przedstawiony powyżej ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: sklep w Czechach IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 23:12 prawo jest takie: jak masz działalnośc w polsce zarejestrowaną to płacisz podatki w polsce pomimo że świadczysz usługi lub działasz za granicą. ale jeśli zarejestrujesz za granicą too tam płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: sklep w Czechach 02.08.05, 23:37 tak ??? to skoro mam działalność zarejestrowaną w w-wie, to biegnę świadczyć uslugi w 20 innych stolicach Europy. - W końcu nie płacę tam żadnych podatków ! PS. jakie prawo konkretnie masz na myśli ? polskie ? Odpowiedz Link Zgłoś