agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:03 gdybyscie mieli 1mln PLN, w co byscie zainwestowali, jaka dzialnosc otworzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
deja.vu Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:23 Najpierw zaproponuj % za know-how :) Odpowiedz Link Zgłoś
agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:47 mysle, ze znajdzie sie ktos mniej pazerny i odpowie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
deja.vu Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 13:22 jak w takim razie nazywasz kogos kto chce cos dostac za darmo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 15:00 ja nie chce gotowego business planu, mam swoje pomysly, chcialabym zobaczyc co inni sadza. matkoooooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
ljab Re: W co zainwestowac? 03.01.06, 11:36 Rozsądnie w fundusze inwestycyjne. Żeby ci, przypadkiem, jakaś produkcja do głowy nie przyszła bo to najłatwiejsza droga do przetrwonienia majątku. Mnie wykończyli chińczycy i dolar po 3,0 zł. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a50000 Re: W co zainwestowac? 07.01.06, 10:25 agakoza1 napisała: >mam swoje pomysly, Świetnie, to zapraszamy najpierw do podzielenia się nimi na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia3112 Re: W co zainwestowac? 12.01.06, 14:18 Witam serdecznie! Jestem doradcą finansowym i te tematy mam na co dzień. Wszystko zależy ile i na jak długo chcemy inwestować i co nas tak naprawdę interesuje - jakie zyski???Jestem z Wrocka więc jeżeli jest ktoś zainteresowany i chętny do pogadania osobiście na te i inne tematy zapraszam na drogę mailową sylwia.sovb@op.plPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janina502 Re: W co zainwestowac? 25.01.06, 17:19 Witam!Gdybym ja miała tyle pieniędzy to napewno część zainwestowałabym w fundusze.Codziennie tylko patrzysz idą do góry albo spadają ceny.Najbardziej w tym przypadku skakałaby mi adrenalina :-).Część zainwestowałabym w produkcję spożywczą konkretnie pozyskiwanie i przetwórstwo soku brzozowego.Namawiałam do tego męża ,ale nie dał się :-).Mamy za mało pieni ędzy.Nie chcesz założyć spółki:-).?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś