Dodaj do ulubionych

W co zainwestowac?

19.12.05, 12:02
Obserwuj wątek
    • agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:03
      gdybyscie mieli 1mln PLN, w co byscie zainwestowali, jaka dzialnosc otworzyli?
      • deja.vu Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:23
        Najpierw zaproponuj % za know-how :)
        • agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 12:47
          mysle, ze znajdzie sie ktos mniej pazerny i odpowie za darmo
          • deja.vu Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 13:22
            jak w takim razie nazywasz kogos kto chce cos dostac za darmo? :)
            • agakoza1 Re: W co zainwestowac? 19.12.05, 15:00
              ja nie chce gotowego business planu, mam swoje pomysly, chcialabym zobaczyc co
              inni sadza.

matkoooooo....
              • ljab Re: W co zainwestowac? 03.01.06, 11:36
                Rozsądnie w fundusze inwestycyjne. Żeby ci, przypadkiem, jakaś produkcja do
                głowy nie przyszła bo to najłatwiejsza droga do przetrwonienia majątku. Mnie
                wykończyli chińczycy i dolar po 3,0 zł. Powodzenia.
              • a50000 Re: W co zainwestowac? 07.01.06, 10:25
                agakoza1 napisała:
                >mam swoje pomysly,
                Świetnie, to zapraszamy najpierw do podzielenia się nimi na forum:-)
                • sylwia3112 Re: W co zainwestowac? 12.01.06, 14:18
                  Witam serdecznie! Jestem doradcą finansowym i te tematy mam na co dzień.
                  Wszystko zależy ile i na jak długo chcemy inwestować i co nas tak naprawdę
                  interesuje - jakie zyski???Jestem z Wrocka więc jeżeli jest ktoś zainteresowany
                  i chętny do pogadania osobiście na te i inne tematy zapraszam na drogę mailową
                  sylwia.sovb@op.plPozdrawiam
      • janina502 Re: W co zainwestowac? 25.01.06, 17:19
        Witam!Gdybym ja miała tyle pieniędzy to napewno część zainwestowałabym w
        fundusze.Codziennie tylko patrzysz idą do góry albo spadają ceny.Najbardziej w
        tym przypadku skakałaby mi adrenalina :-).Część zainwestowałabym w produkcję
        spożywczą konkretnie pozyskiwanie i przetwórstwo soku brzozowego.Namawiałam do
        tego męża ,ale nie dał się :-).Mamy za mało pieni ędzy.Nie chcesz założyć
        spółki:-).?Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka