Dodaj do ulubionych

leasing ciągnika siodłowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:13
Mam pytanie czy ktoś może w tej formie prosperuje.Biorę w leasing ciagnik
siodłowy i wykonuję pracę przewiożnika czy mozna zarobić na ratę oraz trochę
dla siebie?Jeżeli znacie temat proszę o odpowiedż
Obserwuj wątek
    • Gość: yaro Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:35
      Mozna zarobic ale trzeba jeżdzic przez dobra spedycje,

Pozdrawiam
    • Gość: vkspl Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:37
      Ale powiedziecie mi, czy będzie duża różnica w zarobku gdy będe miał własny
      ciągnik niż kiedy będe u nich pracował jako kierowca na ich sprzęcie ?
      • Gość: mario Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:56
        tak mi się wydaje że w miarę godziwy zarobek mozna mieć jedynie na własnym
        sprzęcie i jak sam jeżdzisz.Pracując u kogoś jako kierowca dostaniesz dużo
        mniej.Chyba że się mylę?
    • Gość: yaro Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.01.06, 22:11
      Srednia stawka za km jest ok 0,65 EUR
      Kierowca ma 10% za km + podstawa
      Jak masz swój zestaw dostaniesz tyle samo ale musisz sam opłacić wszystko

Pozdrawiam
      • Gość: mario Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:52
        Rozumię.To nie jest tak żle z tymi stawkami.Słyszałem że najbardzie opłaca się
        transport paliw itp. Podobno najlepiej opłacany czy to jest fakt?
    • Gość: yaro Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.01.06, 22:53
      Przy paliwach dochodzą ADR

A czy stawki wieksze to nie wiem,koszty napewno
      • brumabiz Re: leasing ciągnika siodłowego 01.02.06, 14:40
        Jeszcze pytanie dla wtajemniczonych jeżeli chcę kupić ciągnik siodłowy to gdzie
        najlepiej się udać do firm które zajmują się takim importem czy samemy szukać
        za granicą czy w kraju ? Jak jest najlepiej?
        • Gość: yaro Re: leasing ciągnika siodłowego IP: *.ists.pl / *.ists.pl 01.02.06, 20:44
          A zansz sie na tym?

Jak jesteś mechanikiem to jedz sam, i szukaj
          Jak sie nie znasz to fundujesz mechankowi wyjazd i razem szukacie,lepiej
          zagranica, chyba ze w kraju kto np. daje gwarancje np 6m. Ale to raczej mało
          realne,ale możliwe, albo masz jakiegos zaufanego goscia zeby ci na poczatek
          pchnał swój wózek, jak zarobisz,poznasz rynek, złapiesz kontakty na zachodzie
          to sobie kupisz lepszy

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka