baqus7 22.05.06, 11:23 Zamierzam założyć firmę. Gdzie w Warszawie znajdę tanie biuro (pokój) lub najlepiej sam adres i jakie są orientacyjne ceny. Dziękuję z gory za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mucha_na_dziko1 Anonimus nieznanus. 22.05.06, 14:53 > najlepiej sam adres Firma skrzynkowa ci sie marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
baqus7 Spadaj natrętna mucho 22.05.06, 15:08 Mieszkam w akademiku, to co mam zrobić? Świadczę usługi komputerowe, klienci chca faktury. Tak naprawdę nie jest mi potrzebny lokal, naprawy robię u klienta, a programy pisze na laptopie. To co mam utrzymywać biuro, żeby jakaś mucha_na_dziko1 przylażła ze swoim cv i bzyczała "zatrudnij pane, zatrudnij". A co umiesz mucho? Umiem bezinteresownie dogryzać ludziom. Poza tym nic. Czy to wystarczy, bzzz, bzzz? Nie Bzzzz, buuu buuu buuu, chlip chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: Spadaj natrętna mucho 22.05.06, 15:49 A nie możesz założyć dg na adres domowy, tam gdzie jesteś zameldowany? Nie trzeba przecież mieć wynajętego typowego biura, żeby prowadzić działalność. Bardzo wiele osób ma firmę zarejestrowaną na adres zameldowania. Odpowiedz Link Zgłoś
23kobieta Re: gdzie tania siedziba? 23.05.06, 15:20 pod W-wą na wsi, może w małym miasteczku . niskie koszty. blisko Urząd Skarbowy, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iNVEST Re: gdzie tania siedziba? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 11:53 Będąc studentem lub absolwentem możeszchyba zarejestrować swoją działalność w inkubatorze pzedsiębiorczości. Istniejątakże na rynku firmy specjalizujące się w wynajmowaniu biur nachwile" czyli wtedy gdy masz taką potrzebę. Ponadto tanim adresem jest napewno centrum hadlowe PANORAMA na Witosa. Mały tam ruch jest dużo - stosunkowo lokali do wynajecia, niskie stawki bo i maly ruch. z tego co się orientuje to nie chcą nawet kaucji, co jest szczególnym ewenementem. Odpowiedz Link Zgłoś