Dodaj do ulubionych

gdzie tania siedziba?

22.05.06, 11:23
Zamierzam założyć firmę. Gdzie w Warszawie znajdę tanie biuro (pokój) lub
najlepiej sam adres i jakie są orientacyjne ceny.

Dziękuję z gory za pomoc
Obserwuj wątek
    • mucha_na_dziko1 Anonimus nieznanus. 22.05.06, 14:53
      > najlepiej sam adres

Firma skrzynkowa ci sie marzy?
      • baqus7 Spadaj natrętna mucho 22.05.06, 15:08
        Mieszkam w akademiku, to co mam zrobić? Świadczę usługi komputerowe, klienci
        chca faktury. Tak naprawdę nie jest mi potrzebny lokal, naprawy robię u klienta,
        a programy pisze na laptopie. To co mam utrzymywać biuro, żeby jakaś
        mucha_na_dziko1 przylażła ze swoim cv i bzyczała "zatrudnij pane, zatrudnij".
        A co umiesz mucho?
        Umiem bezinteresownie dogryzać ludziom. Poza tym nic. Czy to wystarczy, bzzz, bzzz?
        Nie
        Bzzzz, buuu buuu buuu, chlip chlip.

• diabla Re: Spadaj natrętna mucho 22.05.06, 15:49
          A nie możesz założyć dg na adres domowy, tam gdzie jesteś zameldowany? Nie trzeba przecież mieć wynajętego typowego biura, żeby prowadzić działalność. Bardzo wiele osób ma firmę zarejestrowaną na adres zameldowania.
    • 23kobieta Re: gdzie tania siedziba? 23.05.06, 15:20
      pod W-wą na wsi, może w małym miasteczku . niskie koszty. blisko Urząd
      Skarbowy, itd.
    • Gość: iNVEST Re: gdzie tania siedziba? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 11:53
      Będąc studentem lub absolwentem możeszchyba zarejestrować swoją działalność w
      inkubatorze pzedsiębiorczości. Istniejątakże na rynku firmy specjalizujące się
      w wynajmowaniu biur nachwile" czyli wtedy gdy masz taką potrzebę. Ponadto tanim
      adresem jest napewno centrum hadlowe PANORAMA na Witosa. Mały tam ruch jest
      dużo - stosunkowo lokali do wynajecia, niskie stawki bo i maly ruch. z tego co
      się orientuje to nie chcą nawet kaucji, co jest szczególnym ewenementem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka