tandem85 09.05.07, 00:37 witam, sprzedaje towar hurtowo, bede mial maks 100 klientow, 20 rodzajow towaru, potrzebuje najlepiej darmowy i dobry program do prowadzenie ewidencji towaru i wystawiania fv b dziekie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirien Re: jakis prosty program do malej dzialalnosci FV 14.05.07, 14:35 Kiedyś korzystałam z darmowego Faktury Freeware - puch.px.pl/soft/faktury.php Były ok ale po jakimś czasie zdecydowałam się na oprogramowanie StreamSoft. W PCBIZNES Ewa mini (wspomaganie sprzedaży) jest za 90zł netto. www.stream.com.pl/pl/produkty/pcbiznes/2,ewa_-_wspomaganie_sprzedazy.html Odpowiedz Link Zgłoś
nkom Re: jakis prosty program do malej dzialalnosci FV 13.06.07, 17:19 Polecamy Małą Księgowość dodatek do Rzeczpospolitej Można ją kupić razem z gazetą wychodzi co pewien czas albo na allegro za ok 10zł plus transport. Jest to naprawdę bardzo prosty program wystarczy parę godzin pracy przy nim i się pozna wszystkie jego funkcje a jest ich bardzo dużo. Wchodzą darmowe aktualizacje które program sam ściąga z internetu. Rozlicza wszystkie rodzaje podatku oraz ZUS. Drugi programik to Fakturowanie dostępny pod adresem www.eclsoft.com/?page=produkty&sub=es_fakturowanie Też jest bardzo prosty w obsłudze i jest za darmo. Poleca nkom.pl nkom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nkom Re: jakis prosty program do malej dzialalnosci FV 13.06.07, 17:22 Przepraszam ale popsułem linki już są dobre www.eclsoft.com/?page=produkty⊂=es_fakturowanie Też jest bardzo prosty w obsłudze i jest za darmo. Poleca nkom.pl nkom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gerffi1 Re: jakis prosty program do malej dzialalnosci FV 31.07.07, 09:00 Faktura InVista www.faktura.ibisystem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprys Re: jakis prosty program do malej dzialalnosci FV IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.16, 15:33 najlepszy program do fakturowania znajdziesz tutaj: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat przyjazny, przejrzysty,prosty. Zintegruj go z programem do książki przychodów i rozchodów i zobaczysz jak szybko ogarniesz sprawy księgowe związane z firmą. Odpowiedz Link Zgłoś