Dodaj do ulubionych

sklep zoologiczny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:06
Witam. zastanawiam sie nads otwarciem takiego sklepu. lokal mam w osiedlu.
moze ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie (czy to ma sens, co sprzedawac
itp) i mi cos doradzi? bede wdzieczny za kazda informacje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: sklep zoologiczny IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.07, 00:04
      Nie wiem, czy ma sens w Twoim przypadku, bo nie napisales nic na temat
      miejscowosci/osiedla, konkurencji itp.

Z punktu widzenia klientki sklepow zoo, zostawiajacej w tychze sklepach naprawde
      sporo pieniedzy kazdego miesiaca, moglabym doradzic w sprawie asortymentu:
      odpusc karmy niskiej jakosci typu pedigree pal, whiskas, kitekat i inne
      badziewie, sprzedawaj dobre jakosciowo karmy (premium). Badziewie i tak jest
      dostepne w marketach... Natomiast lepsze karmy nie sa jeszcze tak popularne w
      sklepach, a swiadomosc opiekunow zwierzat rosnie i staraja sie dawac swoim
      podopiecznym cos co ma wiecej niz 4% miesa (whiskas dla kotow-miesozercow ma
      tyle!!! absurd!).
      W moim rodzinnym miescie, dawniej wojewodzkim, prawie niemozliwe kupienie jest
      dobrej jakosciowo puszkowanej karmy dla psow czy kotow. Obracam sie w tym
      srodowisku i wiem, ze popyt w moim miescie jest bardzo duzy i niezaspokojony.
      Mysle, ze to dobry rynek.
      • Gość: Ola Re: sklep zoologiczny IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 01.06.07, 15:32
        Popieram. Mam trzy koty i jedzenie kupuję im w sklepie internetowym bo na
        osiedlowych jest albo Whiskas albo RC. A moje, z racji alergii pokarmowej, jedzą
        karmę specjalną, niedostępną w zwykłym sklepie zoologicznym.
        • Gość: mad Re: sklep zoologiczny IP: *.echostar.pl 01.06.07, 21:14
          a ja mam szynszyle i powiem szczerze ze z piatkowa jezdze do king krosa po rzeczy dla nich. bo TYLKO tam moge kupic jedzonko dla nich firmy Zuzala. We wszystkich innych sklepach zoo jedzonko dla gryzoni to jakies badziewne karmy, pszenica itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka