kubowa1 13.06.07, 20:52 wiecie, że spotkałam doradcę podatkowego z jednej znanej firmy, który nie umie odczytac KRP ? I za co ona bierze 7 tys na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jck.x Re: umiejętności 13.06.07, 22:33 wiem, że będę niedyskretny, ale pls. zdradź: ile TOBIE płacą za "oczytywanie KRP" ? i napisz koniecznie, co to takiego jest ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makum Re: umiejętności 13.06.07, 23:07 Też w głowę zachodzę cóż to za skrót i będę strzelał, że chyba chodzi o Konstytucję Rzeczpospolitej Polskiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trele_morele Re: umiejętności 14.06.07, 07:53 Zapewne nie jest to jedyna rzecz której ten doradca podatkowy nie potrafi. Przypuszczam, że nawet nie potrafi on pilotować szybowca do tyłu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbi_na Re: umiejętności 15.06.07, 10:07 ja też się zastanawiałąm co to KRP, ale pomyślałam sobie że taka ze mnei ciemna masa, że nawet nie wiem co to KRP i wstydziłam sie zapytać - hahahaa. I teraz to już jestem zaintrygowana. Odpowiedz Link Zgłoś
trele_morele Re: umiejętności 28.06.07, 09:39 Nic dziwnego, że są wsród doradców podatkowych takie przypadki. Część z nich twierdz, że są stowrzeni do wyższych celów niż zajmowanie się zapisami w księgach. Tym powinni zajmować się księgowi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: umiejętności 18.06.07, 00:03 emiliapl napisała: > a może KPiR? a nawet PKPiR ;-) Odpowiedz Link Zgłoś