Dodaj do ulubionych

Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.07, 17:48
Czy ktoś z Was robil moze analize cennikow Dialogu i Tp? Chodzi mi o telefony
i dostep do internetu. Kazdy reklamuje swoja usługe i chcialbym sie
dowiedziec czy ktos w praktyce sprawdzil jakosc obydwu dostawcow.

Z gory dzieki za odp. Pozdrawiam Jacek
Obserwuj wątek
    • macer125 Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 04.07.07, 14:32
      osobiscie nie sprawdzilem ale mam znajomych ktorzy sa zadowoleni z operatorow
      "alternatywnych" musialbys porownac cenniki w necie :)

pzdr
      • mati_matix Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 04.07.07, 21:29
        Siedze troche w tym temacie i powiem Ci tak...
        Tpsa sie ostatnio poprawila jezeli chodzi o obsluge, jest lepiej niz bylo kilka
        lat temu. Chociaz tutaj w duzym stopniu na obsluge wplyw ma miejsce gdzie
        mieszkasz. tepsa podpisala kontrakty z firmami od serwisu i przez to jego
        poziom jest bardzo zroznicowany... taka loteria ;) Co do Dialogu, z ktorego sam
        korzystam nie mam zastrzezen. Biuro obslugi na wysokim poziomie, serwis tez
        (podobno poniewaz nie mialem jeszcze problemow). Dialog jest tanszy i obsluga
        tez jest dobra wiec ja przynajmniej nie zaluje swojego wyboru. Pozdrawiam
        • lazy71 Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 10.07.07, 03:55
          Na rynku konkurencyjnym nie moze byc duzych roznic cenowych... Fakt Dialog jest
          ciut tanszy niz TPSA i jeszcze dodam ze: z doswiatczenia wiem ze ciut lepszy
          jezeli chodzi o obsluge - to sa moje prywatne przemyslenia

PozXX
          • Gość: carl Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 12:33
            moge sie zgodzic z przedmowca.. w firmie mamy juz dialog i nie narzekam..
            osobiscie uzywam linuksa i jakos lepiej mi net chodzi w pracy niz w domu na
            neo.. ale moze to kwestia odwiecznej nienawisci do tepsy ;)

pzdr
            • macer125 Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 10.07.07, 14:09
              hehe kazdy poczatkujacy "hakier" nie lubi(ł) tepsy.. podlaczam sie pod te mysl
              bo tepsa to same zlo i grzybnia.. nie zebym byl fanatycznie nastawiony po prostu
              dialog ma wiecej "bajerkow" poza sama oferta no i rozdaje wycieczki ( a to
              tygryski lubia najbardziej :)

pozdrawiam
              • Gość: ełzebio Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 14:19
                heh jedni i drudzy chca wyciagnac jak najwiecej kasy od ludzi.. nawet jesli
                dialog ma nieco lepsza oferte to wciaz ciezko mowic o naprawde skutecznej
                konkurencji na rynku telefonii w polsce..
                pozdrawiam
                E.
                • kisiel60 Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 11.07.07, 14:14
                  ja tam jestem z dialogu zadowolony.. internet szybki a oferta lepsza niz w
                  tpsa.. w porownaniu z zachodem to i tak telekomunikacja jest zacofana ale wazne
                  ze dzieki min dialogowi netii i tele2 to sie zaczyna szybko zmieniac.. nic tylko
                  byc konsumentem o ktorego sie bija korporacje ( oooh yeah )

pozdrawiam
                  K
          • kisiel60 Re: Cięcie kosztów - Dialog - Tpsa 11.07.07, 14:23
            well w pracy mam dialog i jakos specjalnie szczesliwy nie jestem.. czasem
            przerywa ale do konca nie wiem czy to nie kwestia wadliwego routera.. ogolnie
            dialogu nie lubie za bardzo bo mogli by byc bardziej konkurencyjni.. ot co!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka