Gość: Piotr IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:47 Witam Szukam polakow mieszkajacych na stale w Azji. Najchetniej w Chinach lub na Tajwanie. Prosze o kontakt harry@c.pl pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Azja IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 23:29 john1 napisał: > Napisz konkretnie o co chodzi. john.. konkretnie to interesuje mnie import do polski z azji pytasz bo mozesz pomoc, czy tylko z ciekawosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
vokulski Re: Azja 14.08.03, 19:27 jeżeli nikogo nie znajdziesz tutaj na forum a poważnie myslisz o biznesie to po prostu przejedź się na targi , rozmawiałem z gosciem który zajmuje się importem obuwia z chin , a zaczął właśnie od wizyty na targach , nie są to aż takie wielkie koszta po za tym mozna przy okazji sobie pozwiedzać i miło spedzić czas koszt to około 4 tys zł z hotelai i przelotem (chyba tyle mi powiedział) Wiem że np. korea ma swoje centrum ich promocji biznesu w Warszawie gdzie można się wszystkiego dowiedzieć dodatkowo kojarzą firmy itp , nie wiem jak z tajwanem też powinni mieć , natomiast co do Chin to wątpie Jeszcze mi się przypomiało że jest centrum Chińskie koło Nadarzyna byłem tam kilkakrotnie gdzie jest dość dużo firm azjatyckich , chyba nawet była tam jakaś firma zajmujaca się pośrednictwem handlowym , ale trzeba by to sprawdzić bo nie jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś