Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:43 Witam Mam pytanie, czy moze ktoś wie jakie sa ceny skupu posortowanych butelek PET? Bardzo prosze o odpowiedz bo nie bardzo nawet wiem gdzie mógłbym sie tego dowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: Butelki PET IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 19.11.03, 15:53 Szybciej można sprzedać butelki PET zmielone w specjalnych młynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Butelki PET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 15:43 Bardzo chętnie odkupie butelki pet. Jeśli jest pan zainteresowany to proszę o kontakt na maila leszekbarnas@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Butelki PET IP: *.blt.pl / *.blt.pl 20.11.03, 13:23 Może tutaj coś znajdziesz: www.tworzywa.com.pl/index.asp www.propak.pl/katalog_30.htm www.igo.katowice.pl/bazy/ www.cobro.org.pl/index.htm www.ekoinfo.pl/ www.gielda-odpadow.pl/instytuty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Butelki PET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 19:03 Jeżeli masz konkretne ilości, to jestem zainteresowany współpracą. Pozdrawiam Rafał e-mail:rafaelm1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: Butelki PET IP: *.itpp.pl 30.12.03, 01:14 0,5 zl za kg netto - to jest rynkowa cena. Jezeli Pan posiada wieksze ilosci zuzytych butelek i mozliwosc stalych dostaw, prosze o kontakt na user8295@sferia.net Odpowiedz Link Zgłoś