Dodaj do ulubionych

Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześniej

IP: *.mergers.pl 15.06.09, 16:34
sorry ale co ma LCC do Reserved? warto się douczyć z kim wywiad sie przeprowadza;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakiś Ktoś babol redaktora IP: *.chello.pl 15.06.09, 16:39
      LCC Corp. to chyba developer, a właścicielem Reserved jest LPP.s.a.
      Gratulacje dla redaktora.
      • Gość: jakawyprzedaż bwahahaha wyprzedaże? IP: 195.82.180.* 15.06.09, 18:17
        Wczoraj wybrałem się do centrum. Wyprzedaże? Owszem są, ba one są
        przez cały rok

Szkoda tylko że widać je tylko na wystawach, a jak się wejdzie do
        sklepu to nagle okazuje się, że na półce "39,99999" jest jedna szmata
        za te 39 a reszta już w normalnych cenach.

Na wystawach "-50%", a w środku nie ma kompletnie nic.

Ba! Zauważyłem, że w trzy miesiące ceny niektórych artykułów
        (trampki, krótkie spodnie) wzrosły -nie to że tych z nowych kolekcji!
        Tych z poprzedniego roku które zleżały przez całą zimę!!!!

Droga "wybiórczo", przestań ludziom wciskać kit!!!!!
        • adamo64 Re: bwahahaha wyprzedaże? 15.06.09, 22:56
          Gość portalu: jakawyprzedaż napisał(a):

> Droga "wybiórczo", przestań ludziom wciskać kit!!!!!

Pisza takie teksty pod zamowienie, to bardzo dochodowy interes dla
          gazety, pewnie sklepy placa wiecej nizli za zwykla reklame, wszak
          jest taki tekst bardziej wiarygodny. A ze calkiem klamliwy? NO coz
          zyd jaki jest caly swiat wie
    • Gość: polonista Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.wardynski.com.pl 15.06.09, 16:46
      nie z przymiotnikami w stopniu najwyższym piszemy rozdzielnie
      so.pwn.pl/zasady.php?id=629527 Czy nikt nie robi korekty? Bo
      puszczając "nienajlepszy" nie najlepiej portal o sobie świadczy...
      • Gość: doc,dr,prof,mgr Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:56
        Jeszcze nigdy w życiu nie napisałem "nienalepszy" odzielnie.I co?I nic,da się z
        tym żyć.

• Gość: Ewa Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.aster.pl 15.06.09, 19:03
          To zacznij - teraz już, bo z tą wiedzą żyje się ZNACZNIE lepiej.
          • adamo64 Fashion House w Sosnowcu 15.06.09, 22:59
            W czasie cenomanii o hasle do 90% TANIEJ w sklepie reebooka
            widzialem przecenione spodenki do tenisa w cenie 59zl, a z pod
            cenowki przeswitywala poprzednia cena 44,99zl. Swietne przeceny :)
            Smierc frajerom, ludzie brali szmaty jakby byly za darmo :). Ciekawe
            jak jest w innych sklepach.
      • Gość: Obeznany Nie LCC Corp tylko LPP IP: 195.117.70.* 15.06.09, 18:17
        LCC Corp to developer! LPP jest wlascicielem Croppa i House..
    • Gość: kkl Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:55
      co to za wyprzedaż, gdy przecenia się najgorsze modele, na które nikt nawet nie
      spojrzy.
      • Gość: Enon Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.chello.pl 15.06.09, 16:59
        Nie do końca. Wczoraj kupiłem w Vistuli w Factory w Ursusie wyśmienity garnitur
        letni bawełniano - lniany za około 35% ceny pierwotnej. Pozostałe garnitury były
        także przecenione.
        • Gość: kkl Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:44
          ale ja do ursusa mam 500km ;-/
          no i factory rządzi się trochę innymi prawami, w zwykłych sklepach przeceny to
          jakiś smiech na sali.
    • Gość: gość Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.witnet.pl 15.06.09, 16:58
      popieram - LPP - do tej spółki należą np. marki Reserved i Cropp.
      LCC Corp to developer...
    • maniek_ok Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie 15.06.09, 17:01
      Oczywiscie redaktorzyna nie mogl sie powstrzymac od uzycia magicznego slowa KRYZYS.
      Bo tez i co to za wyprzedaz bez KRYZYSU! Toz to zadna wyprzedaz! Mysle ze kryzys wlasnie zaczyna mijac, bo niedlugo nawet w aptece nic sie nie sprzeda bez slowa kryzys.
      Dziwne ze redaktorzyna nie dodal jeszcze ze wyprzedaze sie zaczynaja a wiele firm upada, tlumaczac na jezyk ludzki - jedna czy dwie tragicznie zarzadzane firmy bez klientow padly.
    • Gość: na kryzys to jest w wyborze ubran IP: 217.76.121.* 15.06.09, 17:52
      Naprodukowali syfu co to zalozyc sie nie da i teraz placza ze sie nie sprzedaje. Ide do sklepu po koszule i na wieszakach wisi cos co wyglada jak koszula ktora wrzucilem pod zlew na szmaty bo juz sie nie nadawala do noszenia. I oczywiscie metka na 90zl.
      • Gość: boso&kaczo Re: kryzys to jest w wyborze ... IP: 132.170.59.* 15.06.09, 18:23
        "Naprodukowali" to w Chinach, a do Polski to, po prostu, SPROWADZILI!
        • Gość: Jonek Re: kryzys to jest w wyborze ... IP: *.e-wro.net.pl 15.06.09, 19:02
          A co za różnica czy to gó... made in China czy gó... made in Poland. badziewie
          to badziewie. Najlepiej to widać jak się szuka czegoś konkretnego. Kilka
          miesięcy temu potrzebowałem garnituru na obronę pracy inżynierskiej. Niby jest
          tego pełno ale jak się przyjrzeć to się okazuje że jest jak przedmówca wcześniej
          napisał, nadaje się to najwyżej do wycierania podłogi bo wstyd założyć. Owszem,
          znalazłem dobry garnitur, ładny i z dobrego materiału ale kosztował 600zł, bo
          dobre rzeczy nigdy nie są Przeceny w sklepach to mit a jeśli nawet coś już
          zostało przecenione to oznacza jedynie, że nie udało się tego sprzedać w
          przeciągu roku bo takiego badziewia nikt nie chciał kupić. przeceniane.
          Przykładem "przecen" jest słynny mediamarkt dla idiotów. U nich obniżone ceny są
          wyższe niż ceny normalne w paru innych sklepach. Na potwierdzenie zapraszam do
          Wrocławia do Galerii Dominikańskiej do mediamarkt a następnie tuż obok do
          sklepów Arest lub ProLine. Ceny jednakowe tyle, że w mediamarkt naklejki
          "przecena". W takim razie jaki to musiało majątek kosztować przed obniżką ceny :)
          • Gość: Enon Re: kryzys to jest w wyborze ... IP: *.chello.pl 15.06.09, 19:29
            Chcesz kupić dobry garnitur za mniej niż 600 PLN? To szukaj w szmateksie.
            • Gość: que? Re: kryzys to jest w wyborze ... IP: *.chello.pl 16.06.09, 03:48
              podejrzewam, że ten za 600 zeta też nie był zbyt dobry. człowiek żyje w innym
              świecie.
    • Gość: NieDlaIdiiotow Oro promocja w Reserved IP: *.toya.net.pl 15.06.09, 17:53
      koszulka polo przed promocją 49.90 zł
      po promocji przekreślona cena 70 zł z napisem 30% rabat
      :-)
      Pozdrawiam Reserved!!!
    • Gość: Jonek Takie sobie spostrzeżenie IP: *.e-wro.net.pl 15.06.09, 18:17
      Od kilku miesięcy zauważam w mediach teksty o promocjach i wyprzedażach.
      Zaglądam często do sklepów ale jedynie widzę kartki opisujące o ile to rzekomo
      procent obcięto ceny. Faktycznie jednak żadnych obniżek nigdzie nie
      zauważyłem. Odnoszę wrażenie, że w związku ze spadkiem sprzedaży centra
      handlowe dogadały się z mediami i te ostatnie trąbią o rzekomych wyprzedażach,
      rabatach, przecenach i promocjach naganiając sklepom klientów, którzy ślepo
      wierzą, że ceny spadły. Powtarzam, że jeszcze nigdzie nie zauważyłem obniżek
      mimo szeroko zakrojonej akcji informującej o tychże.
    • Gość: wzgardliwy.tetryk Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 18:53
      a ja widzialem w ostatnio sobote w Reserved tlum podnieconych
      klientow wyrywajacych sobie te koszule przecenione z 70 na 39zl.
      hahaha...
    • Gość: fg obnizka w Marks&Spencer IP: *.chello.pl 15.06.09, 18:59
      jestem sobie w Marks&Spencer. Z daleka widze plakietke przy stojaku obnizka 20%
      . Podchodze blizej, widze jakas bluze, ogladam sprawdzam metke - na niej
      napisane obnizka 20% i dopisek "dziura na placech". Sprawdzam plecy -
      rzeczywiscie, jest dziura. Obnizki i promocje po polsku.
      • Gość: Jonek Re: obnizka w Marks&Spencer IP: *.e-wro.net.pl 15.06.09, 19:05
        Oczywiście jedna dziurawa bluza upoważnia sprzedawcę do walnięcia przy wejściu
        wielkiego napisu "dziś obniżka cen". Zawsze ubolewam nad tymi, którzy łakomią
        się na przecenione rzeczy bo albo taki produkt ma feler, albo jest
        przeterminowany albo tak badziewny, że nikt go nie chce kupić albo napis
        "promocja" nie ma nic wspólnego z obniżką ceny.
        • Gość: Miś NewYorker podniósł ceny IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 20:11
          I to na już wycenionych i dyndających na wieszakach towarach, jak tylko złotówka
          spadła, czyli pojawił się"kryzys".
    • Gość: PEWU The truth is out there... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 20:23
      Dzień dobry. Nazywam się X, mam prawie 30 lat. Sporo już przeżyłem w naszym
      pięknym kraju i jeden komentarz mi się ciśnie na usta:
      Prędzej polski handlowiec zrobi sobie zupę z ubrań niż drugiemu Polakowi coś
      taniej sprzeda. Dziękuje i pozdrawiam.
    • Gość: jola Potwierdzam - promocji ni ma IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 20:46
      Jest gorzej niz w zeszlym roku. Wszedzie w mediach gadaja promocja/przecena, na
      witrynach sklepow 50%, wchodze a tam... NIC
      Jeden wieszak przeceniony z rozmiarami S i XXL i to wszytsko
      • Gość: Zyziu Re: Potwierdzam - promocji ni ma IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 22:35
        XXL? To dla mnie, napisz gdzie! Już lecę na zakupy...
    • swietyms LCC Corp. - a może LPP? Whatever.... 15.06.09, 21:42
      Cudowne!

Totalna ignorancja autorów Gazety - po raz kolejny. Uwielbiam Was.
      Zawsze się nieźle uśmieję.

• Gość: Realista Re: LCC Corp. - a może LPP? Whatever.... IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 22:38
        Skoro tak wszystko przekręcają w tym portalu gazeta.pl, to niech się później nie
        dziwią i nie będą oburzeni, gdy ludzie nie kupują tego ich lewackiego bełkotu w GW.
      • Gość: tenbartek [...] IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 16.06.09, 01:34
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • nemo80 Won spamerze! 16.06.09, 07:17
          Paszoł won!
    • Gość: przecena Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:10
      Dla mnie wyprzedaż znaczy to, że jak wchodzę do sklepu to WSZYSTKO jest
      przecenione w sklepie zgodnie z informacją, którą zaraz zaczną się obklejać
      sklepy "WYPRZEDAŻ 20% do 70%. Nigdy czegoś takiego nie spotkałam, dla mnie to
      jedno wielkie oszustwo. Nigdy nic nie kupiłam z tych ich śmiesznych wyprzedaży.
      Zastanawiam się czy tak jest na całym świecie, tak jak u nas, że nas tak
      oszukują...
      • iamhier Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie 15.06.09, 23:31
        Nie,np.w Niemczech przecenione jest wszystko.
    • ulanzalasem Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześniej 16.06.09, 01:25
      jak co sezon wyborcza pieprzy...Gdzie? W każdym mieście? Czapki zimowe
      przecenili o 30%? Szaliki o 25%, a rękawiczki o 20%?
      Czy spodnie w rozmiarze 42 pas 32 L? Koszulkę ze złotym napisem na kolesia co ma
      180cm i wygląda jak z "obozu"? Jeśli nie trafiłem to pewnie bluzę XXL, albo
      nawet 2XXL! Na Futbolistę amerykańskiego, który ma 200cm i 100kg wagi...Wchodzę
      do Crappa - spodnie 120-160zł, bluzy 119-170zł, itd. Gdzie te wasze promocje?!
      Wchodzę do Replay'a, Reservda, Bergsona, Wranglera, Gino Rossi i ich NIE WIDZĘ!
      Jeśli już to na towar sprzed 2/3 sezonów, stary, niewymiarowy, brzydki -
      wolałbym kupić w szmateksie! Ta gazeta (wyborcza) to już tylko stek reklam,
      jesteście jednym wielkim billboardem, Anonsami, zero treści, przesłania,
      fachowości i odpowiedzialności za słowo pisane.
      • Gość: prawdziwyjan Re: Letnie wyprzedaże w sklepach ruszyły wcześnie IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 16.06.09, 03:20
        popieram opinię o gazecie
    • Gość: Edziu O kurka, naprawde wielka sesnacja IP: *.ip.netia.com.pl 16.06.09, 01:29
      Wyprzedaze - temat jak najabrdziej na 1. miejsce w wiadomosciach z dzialu
      gospodarka. A sensacje z tego robicie taka, ze az strach sie bac. Gratuluje!
      • Gość: aaa Re: O kurka, naprawde wielka sesnacja IP: 195.47.201.* 16.06.09, 11:50
        Byłem tyg temu w Arkadii i jedyne przeceny znalazłem w Carry o 50%.
        Kupiłem 2 koszule-ceny przekreślone były prawdziwe(widziałem to
        jakiś miesiąc wcześniej).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka