maaciejkaa 06.10.05, 09:23 Czy ta gazeta jest potrzebna? Kto widzial? Czytał? Co sadzicie o tym co wydaje Urzad Gminy Czosnów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikanek Re: Gazeta Czosnowska 06.10.05, 10:36 Ja widziałam, czytałam. Idea zacna, wykonanie coraz lepsze. Z każdym numerem gazetka się rozwija. Tylko duzo błędów stylistycznych, literówek. Ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy :p Odpowiedz Link
nikodemf Re: Gazeta Czosnowska 06.10.05, 14:47 w sumie to dobrze że coś takiego jest, ale rozwalił mnie numer poświęcony w całości panu Witaszkowi. Nie dość że reklama przedwyborcza za pieniądze gminne, to jeszcze w dość prymitywnym stylu. Odpowiedz Link
flash3 Re: Gazeta Czosnowska 06.10.05, 23:40 nikodemf napisał: > w sumie to dobrze że coś takiego jest, ale rozwalił mnie numer poświęcony w > całości panu Witaszkowi. > Nie dość że reklama przedwyborcza za pieniądze gminne, to jeszcze w dość > prymitywnym stylu. Witaszka nie wybrali... taka szkoda ;-) Podobno taką mu ksiądz z kaplicy reklamę na mszy robił... tak go witał a tu kapa. Odpowiedz Link
sloggi Re: Gazeta Czosnowska 23.10.05, 22:31 Za sama twarz powinni panu W. wystawić popiersie na Warszawskiej. Odpowiedz Link
mikanek Re: Gazeta Czosnowska 09.10.05, 10:35 Mieliście o gazecie pisać a nie o witaszku. Nie dostał sie bo był drugi na liślie. Ale np w okręgu Nr 1 w gminie Czosnów wygrał wybory, pozostawiajac rywali daleko z tyłu. Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Gazeta Czosnowska 23.10.05, 14:25 Jak ktos nie widzial gazety to jej archiwalne numery znalazlem na oficjalnej www urzdu gminy Czosnow www.czosnow.pl Odpowiedz Link
montrealczyk Re; 1939r. historia dywizjonu lotniczego, Modlin 03.02.06, 21:12 polecam , forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=35646848 Odpowiedz Link