internet.maciej 19.10.05, 23:07 W związku z zainteresowaniem dostępem do internetu w naszej gminie zapraszam Wszystkich na oddzielne forum poświecone tej tematyce. Nowe forum: Internet w gminie Czosnów. Pazdrawiam Maciej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristooo Re: Internet w gminie Czosnów 28.12.05, 01:02 Koniec Izabelin-Dziekanówek a Początek Sadowej poszukuję łącza....... Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Internet w gminie Czosnów 28.12.05, 08:44 www.armasan.pl/html/o_nas.html Ale nic wiecej o dzialanosci tej firmy oprocz tego co na www to nie wiem. Najlepiej popoytac wsrod ziomali, moze ktos od nich korzysta i dowiedziec sie jak to im smiga. Odpowiedz Link
adamani Re: Internet w gminie Czosnów 30.12.05, 12:49 kristooo napisał: > Koniec Izabelin-Dziekanówek a Początek Sadowej poszukuję łącza....... korzystam z Armasamu od lipca 2005 kilka domów dalej. 256k działa OK i bez problemów - cena wysoka jak na dzisiejsze czasy 95 zł brutto ale radiowo (i działajaco) - w tym zakątku są monopolistą. Mam od nich także telefon po radiu VOIP-ski (z podłączeniem normalnego aparatu analogowego) ale działa nierówno i często sie zawiesza - podobno pracują nad tym ale bez rezultatów so far.. Odpowiedz Link
angasc1 Re: Internet w gminie Czosnów 31.12.05, 16:15 Adamani, Kristooo, a Neostrady nie możecie sobie założyć? Ja mieszkam zaraz obok i mam Neo i telefon z Tepsy. Nie było z tym zadnego stresu. Neo jak to Neo, czasami zdycha, ale to raptem raz na kwartał. I święty spokój. Pozdrówy. Odpowiedz Link
kristooo Re: Internet w gminie Czosnów 02.01.06, 00:03 Niestety ale szanowna TPSA gdy złożyłem zapytanie o podpięcie lini telefonicznej do mnie stwierdzili po 2 miesiącach że nie ma warunków technicznych ,a Arma-san przyjechał z lornetką i badał czy nadajnik widać z dachu i stwierdził ze drzewa zasłaniają i lipa ..... Odpowiedz Link
marekdul1 Re: Internet w gminie Czosnów 27.02.06, 13:12 W niedługim czasie będzie internet i telefon w tym rejonie internet do serwera o przepustowości 12/1 bez keszowania w cenie 30 zł a telefon to www.easycall.pl instalacja we własnym zakresie po wcześniejszej ekspertyzie z nami jednocześnie prosimy o odpisanie na nasze konto o zainteresowanie naszą usługą i dalszą ekspansją przy wspułudziale państwa na terenie burakowa łomianek kiełpina dziekanowa leśnego sadowej palmir czosnowa i okolic włącznie z warszawą a mianowicie młocinami przy państwa wsparciu oraz pomocy zamieżamy zorganizować możliwość korzystania z zasobów internetu oraz telefonu voip za cenę konkurencyjną w stounku do inych podmiotów chcemy zorganizować sieć dla wszystkich chętnych korzystających z internetu i voipa zgodnie z wcześniejszymi ustalonymi zasadami to np: bez P2P sieć taka może powstać w krutkim czasie z państwa pomocą nie będzie to sieć ktura będzie zarabiać komercyjnie tylko aby uwolnić się od molochów, wszelkie uwagi jak i propozycje prosze kierować na ten adres po zapoznaniu się z państwa uwagami postaramy się zorganizować spotkanie zdiękuje zgury za odpowiedzi dobre i złe. Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Internet w gminie Czosnów 28.02.06, 14:55 Ojoj, aleee dlugie zdanie, uf, ledwo oddech zlapalem. Pozatym ktos kto nie ma pojecia o ortografii chyba nie chodzil do szkoly i jest dla mnie malo wiarygodny. Badz co badz, ja sie na to nie pisze. Odpowiedz Link
katia.s1 Re: Internet w gminie Czosnów 21.03.07, 14:27 Czy coś dzieje się w tej sprawie? Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Internet w gminie Czosnów 21.03.07, 15:30 A dokladnie w jakiej sprawie ? Odpowiedz Link