plexiboy 12.04.06, 18:25 Czy ktoś wie co powstanie między palmirami a pieńkowem przy trasia gdanskiej (niegdys chyba tereny pgr) kilka razy dziennie tędy przejeżdzam i niebardzo wiem co tam się dzieje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaciejkaa Re: PRACE BUDOWLANE 12.04.06, 19:13 Odpowiedz: profix.com.pl/ Wystarczy zatrzymac sie na chwilke i przeczytac tablice info. na placu tej budowy. Odpowiedz Link
plexiboy Re: PRACE BUDOWLANE 12.04.06, 20:18 tak tez zrobilem ale niestety jest tam tylko informacja typu prace budowlane a i panowie w zielonych mundurkach jacys mało elokwętni i wygadani Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: PRACE BUDOWLANE 12.04.06, 23:21 Hmm, ok niewazne. Tak czy owak inwestorem jest firma Profix. Ale nie wiem czy bedzie tam stal tylko magazyn, czy przenosza sie w calosci (z czescia biurowa) padobnie jak Fagor, z Wawy do naszej gminy? Nie chce rozsiewac plotek, bo poprostu nie wiem. Odpowiedz Link
wujaszek7 Re: PRACE BUDOWLANE 18.04.06, 11:16 Usłyszałem ostatnio plotkę że w budowanym obiekcie ma być alejka z różnymi butikami :) Ciekawe ile w tym prawdy ? Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: PRACE BUDOWLANE 18.04.06, 13:51 No wlasnie, dobrze uslyszales. Uslyszales plotke, a plotka ma to do siebie ze jest to tylko kłamliwa pogłoska. Odpowiedz Link