robertomali 11.01.07, 16:28 uwaga dla wszystkich chętnych nareszcie jest mozliwośc podłaczenia się do tepsy neostrada zaczęła działac nieco lepiej oczywiście chodzi mi o Palmiry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertomali Re: internet 15.01.07, 12:40 nikodemf napisał: > Mógłbyś rozwinąć myśl? Bardzo chętnie .Do tej pory w Palmirach było dostępne tylko jedno łacze do ktorego podłączona była tylko częsc mieszkańców i to własnie oni mogli zakladać neostradę. Teraz zostało przygotowane drugie więc możliwości są o wiele większe. Niestety nieznam się dokładnie na tym co zrobiła Tepsa ale faktem jest że kilka osób już z tego łacza korzysta odpoczątku tego roku. Trzeba poprostu sprbować 512 chodzi całkiem całkiem .Mam porównanie z internetem radiowym z AS i internetem w firmie w której pracuje, prędkość ściągania jest naprawdę dobra niewiem tylko jak jest z wysyłaniem danych . Odpowiedz Link
juliawoj1 Re: internet 15.01.07, 22:50 Wypowiedżcie się lepiej na temat innych operatorów,TPSA jest cholernie droga ja zniej zrezygnuje,zastanawiam się nad tym www.netia.pl/promocje,dla_domu,19.html i co Wy na to Odpowiedz Link
waldek099 Re: internet 02.03.07, 14:36 na tym terenie działa raiowy net w systemie wimax Odpowiedz Link
katia.s1 Re: internet 19.03.07, 14:57 Czy ktoś mógłby podać mi jakiś namiar na opertora radiowego netu, który działa na naszym terenie? Odpowiedz Link
nikodemf Re: internet 19.03.07, 22:28 mogę Ci polecić Netię w technologii Wimax. Ja korzystałem z pomocy sprzedawcy pod takim numerem: 501 659 523 Jest jeszcze firma Arma San z Łomianek: www.armasan.pl Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: internet 20.03.07, 11:49 Oraz firma Radiolan z Sowiej Woli Folwarcznej 0509 720 720, a takze od 1 marca SFERIA. O jej ofercie mozesz poczytac na ich stronie www. Odpowiedz Link