bytom333 01.07.13, 09:12 Rzeczpospolita---Dziennik Zachodni Popatrzałem uważnie Przeczytałem uważnie Ile prawdy w artykułach? Tyle prawdy na zdjęciach. Ile prawdy na zdjęciach? Tyle prawdy w artykułach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
22burza Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 09:19 bo to nie miała być prawdato miała być galeria zdjęć najjaśniejszej,jak już nie możesz ostać się do nie na audiencję,to przynajmniej obejrzyj sobie zdjęcie żebyś nie zapomnial,kto jest tu najważniejszy i jak ten urząd jej służ;z dnia na dzień młodsza Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 10:02 botoks, lifting czy zwykły retusz zdjęcia, jak to tak dalej pójdzie w końcu jako niemowlak wystąpi Odpowiedz Link Zgłoś
erudka Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 19:06 Poziom dyskusji powalający. Gratuluję. Widać już naprawdę nie macie czego się czepić:) Za oknem piękna pogoda - może spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 20:36 erudko to nie poziom dyskusji jest powalający powalający jest image naszej pofyrtanej jak tak dalej pójdzie to okaże się za miesiąc że ma naście lat, już teraz rozumiem dlaczego nie przyjmuje mieszkańców- boi się że konfrontacja byłaby zabójcza? ale spoko kto z bliska wejrzy wszystko już wie Odpowiedz Link Zgłoś
erudka Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 20:50 Co to ma za znaczenie?? W dzisiejszych czasach im starsi tym lepiej wyglądają. TV nie oglądacie? Faceci noszą kolczyki, chodzą do solarium... O co chodzi ?? W końcu Ruda Śl. to miasto a nie wiocha! A poza tym - to głupie, że w ogóle na takie rzeczy zwracacie uwagę.... Wstydźcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 21:23 erudka,byłaś ostatnio na wsi,jakiejkolwiek ?myślę,że niebo inaczej byś wiedziala,że kobiety wiejskie to elegantki a makijaż mają tak piękny i tak dyskretny,że by ci oko zbielało,na pewno przy nich wyglądałabyś jak z wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
aloes69 Re: Artykuły ---- Zdjęcia 01.07.13, 21:56 Wieś to brzmi dumnie. Wiocha to nie określenie wsi , ale zapyziałego zaścianka. W mieście można wyjść na ulice w papilotach i nikt się za tobą nie obejrzy, a w zapyziałym zaścianku to skomentują kolor twojej chusteczki do nasa............. . Odpowiedz Link Zgłoś