bachula_gr 18.01.13, 22:12 Bo ja ostatnio glownie na BArbie i inne hotele dla potworow. Czy ktos widzial to: albo to? bo tylko te wygladaja sensownie z tego co nasz lokalny odeon proponuje na ten tydzien? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: Chadzacie do kina? 18.01.13, 22:53 W Polsce na premierę "The imposible" (polski tytuł - wyjątkowo prawdziwy: "Niemożliwe") czekamy, niektórzy w tym ja z tzw zapartym tchem. Nie pamiętam kiedy ale chyba za tydzień lub dwa wejdzie na nasze ekrany. Póki co w niedzielę w "moim" kinie pokaz przedpremierowy ale nie będę mogła pójść Nie wiem czemu ale sporo sobie po tym filmie obiecuję stąd tak czekam - trailer prezentuje się całkiem nieźle i wierze, ze cały film mnie nie zawiedzie. "Życie Pi" mamy już w kinach, nie byłam i prawdę rzekłszy nie wiem czy pójdę, choć podobno warto. Odpowiedz Link
bebiak Re: Chadzacie do kina? 18.01.13, 23:03 bachula_gr napisała: > bo tylko te wygladaja sensownie z tego co nasz lokalny odeon proponuje na ten tydzien? A gdzie masz lokalny odeon: w Metsovie czy w Wielkim Mieście? Stawiam chyba raczej na Wielkie Miasto ale pewna nie jestem Odpowiedz Link
ani.mru Re: Chadzacie do kina? 19.01.13, 09:36 Podobno obydwa dobre.Tak slyszalam, nie bylam... Odpowiedz Link
koxanaki Re: Chadzacie do kina? 19.01.13, 09:44 Chadzamy od przypadku. Po Barbie piosenkarce i ksiezniczce stwierdzilam, ze wiecej na Barbie nie ide, bo to za trzy tygodnie jest w tv. Zaliczylam po drodze dlugo wyczekiwanego Bonda i Edwarda i mile zaskoczenie - grecki film Αν... I tez sie wybieram na Pi, ale chcialabym z mezem, bo my ostatnio wszystko na zmiane Gdybym miala komu dzieci podrzucac, to bym tez bywala na filmach, ktore, ktos z inicjatywa puszcza w poniedzialki w centrum, a sa to jakies zupelnie nieznane iranskie, pakistanskie czy rosyjskie dziela albo podgrzewane amerykanskie klasyki. Swietny pomysl i mam nadzieje, ze przetrwa do czasu kiedy dzieci mi podrosna a ja bede bogata Odpowiedz Link
bebiak Re: Chadzacie do kina? 19.01.13, 13:01 koxanaki napisała: > Gdybym miala komu dzieci podrzucac, to bym tez bywala na filmach, > ktore, ktos z inicjatywa puszcza w poniedzialki w centrum, a sa to jakies zupe > lnie nieznane iranskie, pakistanskie czy rosyjskie dziela... Ooo, jaki fajny pomysł: uwielbiam kinematografię mniej komercyjną a kino irańskie i rosyjskie jest bardzo jak dla mnie interesujące, bardzo! Jako kinomaniak wyszukuje w naszych kinach takie perełki i staram się oglądać wszystko co tylko można, ale rzadkość to na wielkich ekranach, oj rzadkość Odpowiedz Link
orangewomen Re: Chadzacie do kina? 21.01.13, 19:44 Chadzamy od czasu do czasu, wiadomo rzadziej niż by sie chciało. Ostatnio korzystamy z oferty odeonu i vodafonu gdzie przy wysłaniu smsa za 0,5€ w dni od poniedziałku do czwartku ma się 2bilety w cenie jednego, czyli tzw. oferta 1+1. W ostatni czwartek byliśmy na "Argo" - film trzymający w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty, historia oparta na faktach. Polecam!!! Na żadnym z wymienionych filmów nie byłam, ale o pierwszym słyszałam opinię od dwóch osób, pierwsza, że fajny choć drastyczny, a druga, ze monotonny. Odpowiedz Link
ani.mru Re: Chadzacie do kina? 22.01.13, 16:33 A dzisiaj u nas graja to: janusfilms.com/lehavre/LEHAVRE ...i mam ochote sie wybrac. Odpowiedz Link
penteli Polskie filmy w ateńskich kinach 15.02.13, 18:15 Dziś sobie rano z łóżeczka sprawdzam repertuar na weekend, a tu proszę: www.athinorama.gr/cinema/data/movies/?id=1008800 oraz: www.athinorama.gr/cinema/data/movies/?id=10024852 Pozdrawiam! Odpowiedz Link