Dodaj do ulubionych

Chwalę się :)

21.01.14, 20:49
Co roku nasza szkoła z wielkim zaangażowaniem przygotowuje "Jasełka". W tym roku z równie wielkim entuzjazmem przygotowywali Spotkanie Kolędowe “Z Dzieciątkiem Nadzieja Się Rodzi”. Jest to wielkie wydarzenie we wsi. Młodzież szkolna i dzieci pokazują swoje talenty. A jest na co popatrzeć. Piękny koncert chóru, który odnosi sukcesy ogólnopolskie, był zapierający dech w piersiach. A między wszystkimi zdolnymi dziećmi Dominik i Patrycja smile Jako debiutujący nie mieli wielkich ról smile Dominiś tańczył wokół bałwanka a Pat grała na flecie kolędę. Byli wspaniali a ja byłam ogromnie dumna. Zdjęcia można zobaczyć tutaj: elibusza.pl/aktualnosci/wiecej/181-jase%C5%82ka Ha nawet ja tam jestem na jednym smile
Obserwuj wątek
    • ana_mama_patrycji Re: Chwalę się :) 21.01.14, 20:49
      elibusza.pl/aktualnosci/wiecej/181-jase%C5%82ka
      • bebiak Re: Chwalę się :) 21.01.14, 21:48
        Piękne to spotkanie!
        Ja już nieco wyrosłam z takich uroczystości a że wnuków brak to tylko cudze dzieci mogę podziwiać - a i tym się cieszę smile

Dzieci Twoich nie wypatrzyłam za nic, Ciebie natomiast za obejrzeniem zdjęć po raz czwarty co uważam za sukces bom gamoń przecież ...

Gratulacje, Aniu!
        • mamalal-ka Re: Chwalę się :) 25.01.14, 15:52
          Domiś w paskowanej biało-niebieskiej bluzeczce, tak? ...może na cześć Hellady ! Pati też nie mogę sie dopatrzeć ... a Ciebie Aniu po okularkach nie ukrywam wyczaiłam od razu !
          Zazdroszczę takich fajnie zorganizowanych imprez...super!
          • ana_mama_patrycji Re: Chwalę się :) 26.01.14, 15:38
            Tak tak Domin w szarej czapeczce i bluzie w greckie barwy, ale nie tylko taki związek ma z Grecją bo ona naprawdę z Aten do nas przybyła smile
            Pati jest na jednym zdjęciu za chłopcem z gitarą, dziewczynka w kucyku z czerwonym fletem, stoi z tyłu, mało ją widać.
            • bachula_gr Re: Chwalę się :) 26.01.14, 15:54
              No faktycznie, Patrycje wylowic to jak igle w stogu siana.....
              A jakie wyrosniete te aniolki vel anielice wink)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka