30.03.06, 20:04
dzis bylam u fryzjera, z nowej fryzury jestem bardzo zadowolona, tylko..
no wlasnie jak tu jest strasznie drogo za pasemka,lekkie obciecie zaplacilam
100e i to po znajomosci!
moja przygoda z fryzjerem greckim trwa juz dosc dlugo(bylam 5razy) i za
kazdym razem cena zwala mnie z nog; czasem zastanawiam sie czy nie taniejjest
poleciec do polski na jakas stylizacjesmile
czy u was tez tak jest, czy tylko moje kochane corfu...
Obserwuj wątek
    • annielika Re: fryzjer 30.03.06, 20:13
      ojej, to rzeczywiscie sporo. ja wybieram sie na poczatku przyszlego tygodnia do
      fryzjera i mam zamiar zafuntowac sobie "balejaz", wiec potem powiem ci ile ta
      impreza mnie wyniesie. za samo obciecie place 17euro. znalazlam taki fajny
      zaklad, gdzie wiedza, jak uzywac nozyczekwink
      • flisvos Re: fryzjer 30.03.06, 20:18
        no to zycze powodzenia jak uda ci sie wytlumaczyc co to balejaz; ja bylam we
        wszystkich fryzjerach w miescie i nikt nie mogl pojac o co mi chodzi z tymi
        dwoma kolorami pasemek(tu tylko pojedyncze robia); w koncu po wielu trudach
        poszlam do najlepszego i najdrozszego salonu loreal i tam pan zrozumial, ale
        pozniej policzyl podwojniesad
        wiec teraz chodze tez do loreal tylko innego gdzie wszystkie moje kolezanki i
        tam wlasnie dzis zaplacilam 100e
      • flisvos Re: fryzjer 04.04.06, 23:56
        i co bylas?! na ile cie skasowali? pewnie mniej niz mnie, u mnie na wyspie to
        nie ma takiego duzego wyboru wiec sobie licza wink
        dzis znow tam bylam zeby ukochanego mi ostrzygli i on tylko 15e zaplacil, wiec
        dla panow nie jest tak zle smile
        • annielika Re: fryzjer 13.04.06, 13:33
          no i w koncu nie bylam u tego fryzjerasad!!! moze w przyszlym tygodniu... mam
          nadzieje, ze jeszcze tak fatalnie nie wygladamwink ... no coz piekno podobno jest
          w nas, hihi...

pozdr.
        • annielika Re: fryzjer 19.04.06, 17:52
          no i nareszcie sie wybralam do tego fryzjera... obcieli mnie za 21euro, a
          balejaz zrobia jutro. okolo 40 euro mysle, ze wyjdzie, ale jak inna cena to
          napisze... bardzo fajne miejsce... mama nadzieje kolor tez dobrze zrobia=)
          • flisvos Re: fryzjer 19.04.06, 18:00
            no to super! jednak u ciebie duuuuzo taniej niz tu na wyspie wink
            ciesze sie ze w koncu znalazlas fejnego fryzjera, ja mimo cen juz zostane przy
            moim
    • flisvos Re: fryzjer 30.03.06, 20:22
      juz sie przyzwyczailam do tych cen, ale tak pomyslcie w polsce za 400zl to by
      kolomnie 4 babki skakalywink
      annielika moze u ciebie bedzie lepiej, trzymam kciuki
      • annielika Re: fryzjer 30.03.06, 20:27
        hehe, no to nie myslalam, ze oni tutaj nie wiedza co to balejaz... nic to,
        zobaczymy. tutaj niby wielkie miastowink hehehe, powinni miec w jednym palcu
        wszystkie "nowinki" jesli mozna balejaz za takowa wziasc... eh, smiesznie, z ta
        podwojna oplata, hehehe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka