ana_mama_patrycji 06.05.06, 06:53 Wy mnie zrozumiecie. Właśnie moi rodzice pojechali do Polski. Spędziliśmy cudowne 3 tygodnie na plotkach, zwiedzaniu, wspólnym spędzaniu czasu. Teraz jest mi tak smutno, że chce mi się płakać. Tak pusto w domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelek1911 Re: Smutno mi :( 06.05.06, 12:27 Rozumiem Cie Aniu doskonale-zwlaszcza,ze wyjezdzam w poniedzialek(jak nie lubie tego porannego lotu).I znowu trzeba sie rozstac -okropnosc!!!!!Teraz byle do lipca,a Ty kiedy planujesz nastepne spotkanie z rodzicami?Trzymajmy sie jakos dzielnie.... Odpowiedz Link
flisvos Re: Smutno mi :( 06.05.06, 13:13 aniu glowa do gory! w koncu mieliscie tyle czasu! pomysl o innych co nie maja takich mozliwosci(moja mama pracuje, nie moze przyleciec wiec oststni raz widzialam ja we wrzesniu). lepiej wspominaj mile spedzone chwile wiem,ze latwo sie mowi, ale nam nic inego nie pozostaje. pozdrowienia Odpowiedz Link
tutanka Re: Smutno mi :( 06.05.06, 13:22 Aniu, jestem z Toba!!! tez wiem cos o tesknocie, ale damy rade trzymaj sie Odpowiedz Link
sylwialew Re: Smutno mi :( 06.05.06, 20:07 Ja tez zawsze choruje jak odemnie wyjezdzaja albo jak ja wracam do Grecji.Przytulanki Odpowiedz Link