Dodaj do ulubionych

Aegina....

07.06.06, 18:22
witajcie, ostatnio jak bylam w atenach to nie bylo za bardzo czasu ani
pieniedzy na zwiedzanie, lecz mam nadzieje, że tym razem bezie czas wink czy
ktoras z was byla na wyspie Aegina??? czy dlugo sie plynie promem z pireusu i
ile kosztuje taki bilet??? czy jest gdzie sie zatrxzymac na przyklad pod
namiotem, zeby bylo taniej?? hehe bedą bardzo cenne informacje wink) czekam, a
nóż..
Obserwuj wątek
    • annielika Re: Aegina.... 07.06.06, 19:53
      my mielismy tam pojechac jak byla moja kolezanka w grecji, ale to co wiem od
      mojego faceta i jego rodziny to nie jest tam za ciekawie. bilet jest dosc tani,
      i jest wiele statkow tam plynacych, ale podobno tam jest tak jak w atenach. pod
      namiot moge ci polecic inna wyspe, podobno przepieknie.

pozdr.
      • zagubiona_274 Re: Aegina.... 07.06.06, 21:41
        hej wink będe bardzo wdzięczna, ale powiedz mi tylko czy to daleko od aten i
        jaka to wyspa i cio wiesz o niejwink marze o tym, zeby odwiedzic jakąs grecką
        wyspę, bo juz nigdy moze nie byc okazji wink
      • tutanka Re: Aegina.... 10.06.06, 08:32
        Oh to mnie urazilas annielikasmile nie jest tak zle. Dla mnie to najpiekniejsza
        wyspa na swiecie, bo tu znalazlam swoje miejsce na ziemi i milosc mojego zyciasmile
        poza tym jak na wypad z aten, nawet na jeden dzien jest swietna, bo plynie sie
        troche ponad godzinke, bilet 5-6 euro i jak na tak mala wyspe, jest tu sporo do
        zobaczenia, np.monastyr Agios Nektarios, swiatynia Aphibii i wiele pieknych
        zakatkow.
        • annielika Re: Aegina.... 10.06.06, 11:45
          ah to moze jednak sie wybiore. ale moj facet nie chcial tam jechac, bo wlasnie
          mowil, ze to jak ateny tyle samochodow i wogole. no ale nie chcialam cie
          urazic, no cos ty. moze jednak sie tam wybiore. po sezonie moze, jak bedziesz
          miala wiecej czasu, to moglybysmy sie spotkacsmile co ty na to?

pozdr.
          • tutanka Re: Aegina.... 10.06.06, 13:50
            hihihi, no co ty, nie obrazilam sie przeciezsmile
            super by bylo jakbys przyjechala. ja tez sie wybiore do aten po sezonie.
            pozdrsmile
            • annielika Re: Aegina.... 10.06.06, 15:45
              no to uff, bo juz sie przestraszylam!!!
        • zagubiona_274 Re: Aegina.... 11.06.06, 15:44
          no widzisz, wiec moze sie tam skierujemy chociaz na 2 dni, a powiedz mi czy
          jest tam jakies miejsce tanie do spania , moze na namiot czy cos??? sorki, ze
          tak wypytuje, ale moj luby tez sie nie interesowal wczesniej...bo tylko praca i
          praca.....
          • annielika Re: Aegina.... 11.06.06, 16:24
            a kiedy zagubiona ty do aten jedziesz? samolotem moze? czy autokarem? bo ja
            wyjezdzam z polski 29 czerwca i bede sie telepala agatem przez moje ukochane
            wlochy. przynajmniej na chwilke tam bede! jak juz gdzies chyba wspominalam
            lubie przygode, heheheh...
            • tutanka Re: Aegina.... 12.06.06, 07:32
              ja tez mialam jechac 29smile
              ale w koncu lece 6 lipca z Krakowa
              • zagubiona_274 Re: Aegina.... 13.06.06, 19:20
                no, chce leciec 11 lipca z katowic hehe do aten wink na autobus jakos mi sie nie
                spieszy, wole 2 godzinki sobiew polatac niz sie tłuc....kuzynka ostatnio miala
                straszny autokar ..ja tego nie zrobie wink)))
                • tutanka Re: Aegina.... 13.06.06, 21:05
                  zagubiona, a ja tez rozwazalam mozliwosc lotu wizzair z katowic 11 lipca.
                  niewiele brakowalo a lacialybysmy razem, no ale mam juz bilet na 6 lipca z
                  krakowa.
                  • zagubiona_274 Re: Aegina.... 15.06.06, 21:41
                    szkoda, nie wiem dlaczego, ale bardzo lubie latanie samolotem winkheheh wink
                  • zagubiona_274 Re: Aegina.... 15.06.06, 21:41
                    nie wyobrazam soebie jechania autobusem................blllllllleeeeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka