swigonka 15.09.09, 14:02 Pytam (jak zwykle czy jest ktoś, kto teraz je bierze, albo ma brać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.guzia Re: tetracyklina i polskie NAC 15.09.09, 14:11 Ja również pytam, czy ktoś teraz bierze tetracyklinę. Jeśli tak, to proszę o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link
mate3k Re: tetracyklina i polskie NAC 15.09.09, 14:56 hej, ja biore tetracyklinek ... Pozdrowionka Odpowiedz Link
lyrica Re: tetracyklina i polskie NAC 16.09.09, 11:22 Ja biorę Tetra+Rif+Rova, ale NAC nigdy nie brałam. Czytam, że bierzecie różności i nie bardzo to wszystko ogarniam. Potrzeba dużo czasu żeby przebrnąć przez te wszystkie wątki. Na co jest ten NAC? I co jeszcze warto łykać - tak w dużym skrócie poproszę swigonko o zreferowanie Odpowiedz Link
a.guzia Re: tetracyklina i polskie NAC 16.09.09, 12:02 Lyrica, odbierz maila gazetowego Odpowiedz Link
zazule Re: tetracyklina i polskie NAC 16.09.09, 12:38 Lyrica forum.chlamydioza.pl/portal.php?show=4#NAC na gorze i zjedzi jeszcze nizej tez jest opis Odpowiedz Link
ewewa1 Re: tetracyklina i polskie NAC 16.09.09, 14:07 Ja teraz przyjmuję tertacyklinę + azitrox + tini ale nie mam chlamydi to znaczy wyniki jej nie potwierdziły. IgG i IgM ujemny IgA watpliwy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lyrica Re: NAC 16.09.09, 14:51 dzięki zaz za linka, czyli NAC głównie na chlamydię, której ja wg testów nie mam, mam za to BLO i myko, też pięknie Odpowiedz Link
zazule Re: NAC 16.09.09, 22:33 na myko napewno nie bo myko nie ma sciany komórkowe a nac dział na sciane kom cpn link do obrazka download.chlamydioza.pl/antyCpn.gif Odpowiedz Link