Dodaj do ulubionych

cortex betulae

28.11.09, 11:41
czy ktos moz mi podpowiedzieć gdzie w w-wie kupię cortex betulae? do wtorku
musze kupic i jak na razie nie znalazłam takiego miejsca....prosze o
podpowiedź.....dzieki
taja
Obserwuj wątek
    • fionka21 Re: cortex betulae 28.11.09, 23:01
      Możesz kupic w necie
      www.sylveco.pl/index.php?e-sklep,33
      We Wrocławiu kupuję w dużym sklepie zielarsko-medycznym.

Pozdrawiam smile
      • tajtaja Re: cortex betulae 29.11.09, 00:18
        dziekuje ale musze mieć do wtorku....netem nie dam rady ściągnąć, stąd pytanie
        o miejce w w-wie gdzie mogłabym kupić....może ktoś wie???? dzięki
        taja
        • kleszczorak Re: cortex betulae 29.11.09, 08:21
          Na stronie są telefony do sklepów zielarskich w Warszawie.
          • anetaryd Re: cortex betulae 29.11.09, 09:14
            Ja kupiłam na allegro, jeśli poprosisz o wysyłkę za pobraniem to na wtorek dotrze.
            • tajtaja Re: cortex betulae 30.11.09, 11:06
              dziekuje za linka, obdzwonilam prawie wszystkie sklepy (znalazlam jeszcze 30
              innych) sprawa jednak nie jest tak prosta, w warszawie nie ma sklepu, gdzie
              mozna kupic cortex betulae!!!! w jednym ulitowano sie nade mna i 90% bede miala
              na jutro do poludniasmile

dzieki za pomocsmile
              taja
              • tajtaja Re: cortex betulae 30.11.09, 11:36
                znalazłamsmile otóz w w-wie wiekszość zna to pod nazwą "betuleco", a wiec glupieją
                jak ktos pyta o cortex betulae
                produkuje to firma sylveco www.sylveco.pl
                • koala101-0 Re: cortex betulae jak przechowywać 06.01.10, 17:17
                  można normalnie w temperaturze pokojowej? Na ulotce nic nie pisze na
                  ten temat więc wnioskuję, że można...
                  • fionka21 Re: cortex betulae jak przechowywać 06.01.10, 19:27
                    Przechowuję w temperaturze pokojowej i działa!
                    • swigonka Re: cortex betulae jak przechowywać 07.01.10, 19:30
                      biorę od 27 grudnia. wczoraj robiłam badania- płytki 222smile
                      super środek!
                      • miskaaa11 Re: cortex betulae jak przechowywać 07.01.10, 22:32
                        Czy ten środek jest taki dobry??
                        • anetaryd Re: cortex betulae jak przechowywać 07.01.10, 22:42
                          Ile tych małych łyżeczek które są w opakowaniu dziennie bierzecie?
                          • tajtaja Re: cortex betulae jak przechowywać 07.01.10, 22:45
                            max dwie dziennie
                            • 56kaska Re: cortex betulae jak przechowywać 08.01.10, 10:46
                              Witam, dzwoniłam do producenta - przechowujemy w temp. pokojowej.
                              Preparat jest dostępny non-stop w sklepie zielarskim Ziółko w
                              centrum handlowym Szembeka, tel:602 648 813, cena jak w internecie -
                              ok. 75zł.Pozdrawiam. Lena.
                              • miskaaa11 zapytanie o skuteczość... 08.01.10, 13:34
                                Witam ponownie pytam czy to warto kupić????jakie są efekty itd
                                • anetaryd Re: zapytanie o skuteczość... 08.01.10, 13:38
                                  U Julci stosujemy cortex 3 miesiąc, dużo mniej łapie infekcji,
                                  • tajtaja Re: zapytanie o skuteczość... 08.01.10, 15:00
                                    w warszawie w stałej sprzedaży pl. konstytucji 3 (sklep zielarski)
                                    córka dopiero co zaczęła stosowac wiec trudno mi mówic o skuteczności ale jeden
                                    z lekarzy forumowych polecił
                                    • szlachetne_zdrowie Re: zapytanie o skuteczość... 08.01.10, 22:38
                                      Ja stosuję ponad miesiąc i mam wrażenie, że na mnie nie działa. Limfocyty się
                                      nie poprawiły. Ale może to za krótko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka