Dodaj do ulubionych

Nano Srebro

03.06.12, 09:52
Witajcie,

Było już na forum o srebrze koloidalnym i nano srebrze: forum.gazeta.pl/forum/w,26140,52752830,,Srebro_koloidalne.html?v=2 - szkoda, że ten wątek został zarchiwizowany. Od ostatniego wpisu minęły 4 lata. Czy w międzyczasie ktoś z forumowiczów przeprowadzał na sobie nano-eksperyment?

Na naszym rodzimy rynku pojawiły się preparaty, takie jak:
www.nano-biotech.pl/nano-zloto-nano-srebro-koloidalne.php
www.proaktiv.pl/index.php?idz_do=sklep&id_kat=5&id_produktu=1&id_producent=
i inne.

Jestem bardzo ciekawa, jak borelioza reaguje na nano srebro? Zwłaszcza w przypadku dolegliwości stawowych. Próbowaliście? Jakieś efekty?
Obserwuj wątek
    • miskaaa11 srebro.. 03.06.12, 13:10
      srebro/ złoto jest bardzo wysoce efektywne w boreliozie ale pijąc 3 razy dziennie po ok 35ml i mając prawdziwe srebro/ złoto pewnych źródeł jest te możliwa produkcja domowa bardzo dobrego srebra ale trzeba bardzo uważać.
      Elektrody srebrne "podobno" są możliwe do kupienia za pomocą internetu. Wodę destylowaną należy kupować w aptece. Jeśli w wodzie będą jony chlorkowe, to przy uruchomieniu generatora między elektrodami pojawą się białe smugi i takiej wody nie można używać, ponieważ powstanie chlorek srebra zamiast srebra koloidalnego i można dostać srebrzycy. Ale ta produkcja jest dla ryzykantów jednak jak ktś chce to może warto.

Pan Stanisław Szczepanik jest znanym wynalazcą. Ma własną firmę w Kielcach. Swojego czasu produkował złoto koloidalne ale prawdopodobnie nie otrzymał odpowiednich zezwoleń i wciąż na nie czeka bo UE robi problemy, jednak produkuje to jako kosmetyki a właściwości są te same i skład jak suplementów.
    • miskaaa11 Re: Nano Srebro 03.06.12, 16:15
      www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111104/ZDROWIEIURODA010101/231254830
    • marysi4 Re: Nano Srebro 04.06.12, 09:03
      OK, a więc potwierdzone jest dobroczynne działanie nano srebra i nano złota. Dlaczego w związku z powyższym nikt z chorych z tym nie eksperymentuje???

Czy mam być pierwsza? smile
      • pawel96b Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:11
        Bynajmniej nie jestes pierwsza smile

www.lymenet.de/literatur/BohdanP.htm
        Juz o tym kiedys pisalem. U mnie srebro koloidalne bardzo pomoglo, rowniez srebro z h2o2. Robilem sam. Pilem nawet 400ml 2x dziennie, mniej wiecej przy 250ml z paroma kroplami h2o2 nie bylo juz zadnych herxow. Obecnie biore srebro w malych ilosciach i pulsacyjnie od czasu do czasu w duzych. Objawy niestety powracaja, ale chorowalem 13 lat, wiec te powroty przypisuje raczej stanom zapalnym w obszarach zniszczonych przez kretki niz dalszej obecnosci bakterii (BLO np). Jak pisalem, nie herxuje juz na srebrze chocbym nie wiem ile wypil.

Byc moze bede musial sie rozejrzec za wersja dozylna, ale to moze byc cholernie drogie.

Pawel
        • pawel96b Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:14
          Aha, jeszcze:

1) srebro koloidalne mozna laczyc z niacyna, zwieksza to penetracje.
          2) srebro z nano-tech tez mi pomaga (jak u dra Kurkiewicza), ale ono nie jest jonowe, jest nanoczasteczkowe i dziala inaczej.
          3) na antybiotykach tez juz nie herxuje, a zarlem przerozne kombinacje.
          4) najbardziej oprocz srebra pomogla mi kombinacja roxytromycyna + fluconazol oraz
          5) dieta a la Terry Wahls.

Pawel
          • pawel96b Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:20
            Poza tym: nie, nie jestem szary, niebieski itp. Nie zauwazylem zadnych efektow ubocznych.

Pawel
            • miskaaa11 Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:23
              Duże dawki srebra plus h202 to jest właśnie ta kombinacja.
              Ale tak naprawdę które srebro kupić i żeby to się opłacało to sama nie wiem..

Paweł jak przechowywałeś srebro??
              • pawel96b Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:28
                Ja zrobilem generator wg tego przepisu:
                meissnerresearch.com/products/silver-generator
                Ktore kupic? To z nanotechu spisuje sie u mnie dobrze, ale biore tylko 2x1 mala lyzeczka dziennie w ramach "podtrzymania". Wychodzi mi butelka 1l na pare miesiecy i to sie oplaca. Do duzych ilosci trzeba robic samemu, bo mozna pojsc z torbami.

Gdzie przechowywalem? W kanisterku po wodzie destylowanej (wiem, wiem, plastik) i w ciemnej szklanej butli 2L (duzo lepszy pomysl). Tak czy siak ZAWSZE z daleka od swiatla, w szafie.

Tu jeszcze jedna ciekawa historia:
                testimonials.silvermedicine.org/ms-cured-argentyn.php
                Herxy na srebrze byly wlasnie bardzo podobne do tych opisanych u tej kobiety.

Pawel
                • miskaaa11 Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:46
                  Tak tylko ,że małe ilości tak jak mówisz tylko do ewentualnego podtrzymania.
                  A co jak ktoś nie zrobi sobie sam to wtedy jest problem.

A jak musiałeś np. zabrać srebro ze sobą do pracy czy gdzieś? Warunki przechowywania są ścisłe i zastanawia mnie to własnie dlatego po jakim czasie traci właściwości narażone na pola elektromagnetyczne.
                  • pawel96b Re: Nano Srebro 04.06.12, 10:51
                    Jak musze to zabieram plastikowa butelke z nanotech, ale wypelniona moim srebrem. Zuzywam w ciagu paru godzin. Te plastikowe z nanotech wydaja sie nie reagowac ze srebrem.

Miska, a ten preparat ag 124 jest gdzies do kupienia? Jestem ciekaw jak dziala, niby taka mala srednica 0,2nm to moze byc ciekawe.

Pawel
                    • miskaaa11 Re: Nano Srebro 04.06.12, 18:50
                      Ja mam ten preparat od szczepaniaka można kupić najprawdopodobniej ale bezpośrednio przez inwex a nie przez inwex remedies
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka